Čokoladni nasveti > Stran 3

27

sep

Čokoladni nasveti

Predstavljajte si mrzel jesenski ali zimski večer. Sedite na kavču, greje vas mehka odeja, po televiziji je vaša najljubša serija in manjka vam le še ena stvar, da bo večer popoln! Ja, prav ste ugotovili! Za piko na i manjka le še topla vroča čokolada.

Preberi več

25

sep

Čokoladni nasveti

Ljubezen je eno izmed najlepših in najmočnejših čustev in veliko stvari v našem življenju se vrti okoli nje- vsi si je želimo in vsi jo potrebujemo. Ljubezen je lahko včasih malo zmedena, vznemirljiva, včasih nam prinese ogromno sreče in veselje, drugič pa ogromno bolečine in [...]

Preberi več

25

sep

Čokoladni nasveti

Tiste prave prijateljice, ki so nam vedno na voljo in nam polepšajo marsikateri dan, moramo razvajati, saj si to zaslužijo. Zato je lepo, če si takrat, ko pride njihov rojstni dan, vzamemo malo več časa in razmislimo o najbolj primernem darilu.

Preberi več

20

sep

Čokoladni nasveti

Mama je ena sama. Je tista oseba, ki nam vedno priskoči na pomoč in nas ima ne glede na vse neizmerno rada. Z darilom, pa naj bo to za rojstni dan, god, materinski dan ali dan žena, ji moramo pokazati, kako posebna ženska je in kako jo imamo radi.

Preberi več

18

sep

Čokoladni nasveti

30. rojstni dan predstavlja pomembno prelomnico. Naznanja, da je zdaj pa res konec brezskrbne mladosti in da prihajamo v malo zrelejša leta. Nekateri si do 30. leta že ustvarijo svoj dom, družino, drugi pa začnejo o tem razmišljati šele po vstopu v četrto desetletje.

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več