25

aug

Novost: Čokoladni blog!

Čokoladne novosti , Sladke novičke

Čokoladni blog

Blog je dandanes že skorajda vsem poznan spletni »obveščevalnik«, ki svojemu bralcu ponudi neko subjektivno ali objektivno mnenje oziroma ga obvešča o nekih dogajanjih. Spletnik ali ang. blog je spletna stran, ki jo lahko uporablja in pregleduje čisto vsak.

Gre za periodično dodajanje vsebin – fotografij, besedil, video vsebin, ki jih dodajajo blogerji nekajkrat na teden. Vsi najbrž poznamo kakšen blog, kajne? No, mi smo tokrat navdušeni nad novonastalim čokoladnim blogom!

Čokoladni blog je »čokoladno« obarvan s toplimi čokoladnimi barvami in čokoladnim pridihom. Namenjen je vam bralcem, ki ste radovedni čokoholiki in željni spoznavanja novih okusov. Spremljali boste lahko vsakodnevno objavljanje prispevkov, ki bodo vsebovali ocene posameznih čokolad. Vsaka objavljena ocena bo tako sestavljena iz nekaj parametrov (kot na primer vonj, sladkost, količina dodatkov ipd.), ki bralcu ponudijo vsaj približno predstavo o čokoladi. Tako lahko že iz samih parametrov izveste ali je čokolada bolj sladka ali bolj grenka, bolj ali manj lomljiva, z več ali manj dodatki … Vsaka ocena je podprta tudi s subjektivnim mnenjem ambasadorke.

Na blogu lahko poiščete tudi seznam vseh čokolad, ki že imajo oceno. Na pregled boste imeli skupno oceno čokolade in pa tudi mnenja čokoladnih ambasadork.

V tej čokoladni ekipi je že 9 čokoladnih ambasadork, ki se bodo za vas zelooo potrudile preizkusiti čimveč različnih čokolad, da bodo lahko z vami delile to bogato izkušnjo. Kako pa lahko h blogu prispevate vi?

1. Vkolikor se vaša najljubša čokolada že nahaja na blogu lahko svojo izkušnjo delite v obliki komentarja na oceno ali pa delite svoje mnenje v Klubu čokoholikov.

2. Vkolikor so prosta mesta se lahko prijavite na razpis za mesto čokoladnega ambasadorja!

Ne pozabite torej spremljati čokoladnih ambasadork in njihovih zapisov na čokoladnem blogu. Pa sladko prebiranje vam želimo!

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več