Nova ambasadorka Mojačokolada.hr se predstavi!

Nova ambasadorka Mojačokolada.hr se predstavi!
Čokoladne novosti
Čas branja: 1 minuta

V veliko čast mi je, da lahko sodelujem s stranjo Mojačokolada.hr in v čast mi je, da sem postala njihova ambasadorka. To, s čimer se bom zabavala in pripravljala nove sladice, je vrhunska linija BAM čokolad, česar se res veselim!

Kdo sem?

Moje ime je Nataša Pralica in sem avtorica bloga Natašine slastice, na katerem objavljam svoje recepte že osem let. To, kar imam tako rada, so sladice in vse, kar je z njimi povezano. Vsak recept po testiranju v svoji kuhinji naložim tudi na svoj blog. Na blogu poleg receptov najdete tudi različne nasvete in ideje za dekoracijo sladic. Vesela sem, da so moji obiskovalci prepoznali kakovost, ki jim jo ponujam, kar dokazuje tudi visoko branost mojih receptov tako na blogu kot na družbenih omrežjih.

Investicija... V znanje!

Ko ima človek nekaj zelo rad, potem investira vase. Za sabo imam različne izkušnje. Lahko omenim, da sem šla skozi različne tečaje, se ukvarjala z izdelovanjem sladkarij, sodelovala v različnih projektih, naredila knjigo s čokoladnimi kolači…. V veliko čast mi je, da lahko sodelujem s stranjo Mojačokolada.si in da sem postala njihova ambasadorka.

To, s čim se bom zabavala in pripravljala nove sladice, je vrhunska linija BAM čokolade, s katerimi je res užitek ustvarjati. Moram priznati, da rada eksperimentiram s čokolado, ker se z njo ustvarja res najlepše sladice.

Rada delam z BAM čokolado, saj se super obnaša v odnosu z drugimi kremami prav tako pa je enostavna za uporabo sladic s topljeno čokolado. Sladice preprosto dvigne na višjo raven. Če bi se morala odločiti, katera je zame najboljša, bi bila to težka naloga, saj je vsaka na svoj način edinstvena. Zanimajo me na primer karamelna čokolada BAM in čokolada s pomaračo, saj nista pogosti in bosta zame poseben izziv, ki ga komaj čakam. Vse te čokolade so čudovitega vonja, ki te prav povabi na testiranje! Ko jih enkrat začneš jesti, težko nehaš! Samo predstavljaj si, kakšne so torte z njimi.

Vsekakor velja omeniti BAM crispy različnih vrst, ki se odlično obnese kot dodatek k vsaki sladici. Še posebej so všeč otrokom, ki med sladicami iščejo nekaj več. Ko pa opazijo tiste drobne kroglice, se sladicam še težje uprejo. Želela bi izpostaviti recept za hrustljavo torto, ki me je res navdušil. Poleg BAM bele čokolade je torta obogatena z BAM belimi čokoladnimi kroglicami, ki torti daje posebnost.

S ponosom vam predstavljam nepremagljive čokoladne sladice iz moje kuhinje, ki jih bom ustvarila s kakovostnimi BAM čokoladami.

V čokoladno trgovino
Urša R.
Urednica
Bi lahko imela še lepše delo, kot je delo s čokolado?

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
BAM izdelki  so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem.
Bralni čas: 3 minute
Potopite se v svet popolnega razvajanja in uživajte, medtem ko je vaše telo ovito v eno izmed najslajših naravnih snovi – čokolado.
Bralni čas: 5 minut
Pred dokončno odločitvijo kam bomo letos potovali na zaslužen poletni teambuilding je bilo manj kot teden dni. Za spoznavanje sodelavcev in slovenske narave si je potrebno vzeti čas. Vedno in predvsem zelo vredno.

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.