Nova ambasadorka Mojačokolada.hr se predstavi!

Nova ambasadorka Mojačokolada.hr se predstavi!
Čokoladne novosti
Čas branja: 1 minuta

V veliko čast mi je, da lahko sodelujem s stranjo Mojačokolada.hr in v čast mi je, da sem postala njihova ambasadorka. To, s čimer se bom zabavala in pripravljala nove sladice, je vrhunska linija BAM čokolad, česar se res veselim!

Kdo sem?

Moje ime je Nataša Pralica in sem avtorica bloga Natašine slastice, na katerem objavljam svoje recepte že osem let. To, kar imam tako rada, so sladice in vse, kar je z njimi povezano. Vsak recept po testiranju v svoji kuhinji naložim tudi na svoj blog. Na blogu poleg receptov najdete tudi različne nasvete in ideje za dekoracijo sladic. Vesela sem, da so moji obiskovalci prepoznali kakovost, ki jim jo ponujam, kar dokazuje tudi visoko branost mojih receptov tako na blogu kot na družbenih omrežjih.

Investicija... V znanje!

Ko ima človek nekaj zelo rad, potem investira vase. Za sabo imam različne izkušnje. Lahko omenim, da sem šla skozi različne tečaje, se ukvarjala z izdelovanjem sladkarij, sodelovala v različnih projektih, naredila knjigo s čokoladnimi kolači…. V veliko čast mi je, da lahko sodelujem s stranjo Mojačokolada.si in da sem postala njihova ambasadorka.

To, s čim se bom zabavala in pripravljala nove sladice, je vrhunska linija BAM čokolade, s katerimi je res užitek ustvarjati. Moram priznati, da rada eksperimentiram s čokolado, ker se z njo ustvarja res najlepše sladice.

Rada delam z BAM čokolado, saj se super obnaša v odnosu z drugimi kremami prav tako pa je enostavna za uporabo sladic s topljeno čokolado. Sladice preprosto dvigne na višjo raven. Če bi se morala odločiti, katera je zame najboljša, bi bila to težka naloga, saj je vsaka na svoj način edinstvena. Zanimajo me na primer karamelna čokolada BAM in čokolada s pomaračo, saj nista pogosti in bosta zame poseben izziv, ki ga komaj čakam. Vse te čokolade so čudovitega vonja, ki te prav povabi na testiranje! Ko jih enkrat začneš jesti, težko nehaš! Samo predstavljaj si, kakšne so torte z njimi.

Vsekakor velja omeniti BAM crispy različnih vrst, ki se odlično obnese kot dodatek k vsaki sladici. Še posebej so všeč otrokom, ki med sladicami iščejo nekaj več. Ko pa opazijo tiste drobne kroglice, se sladicam še težje uprejo. Želela bi izpostaviti recept za hrustljavo torto, ki me je res navdušil. Poleg BAM bele čokolade je torta obogatena z BAM belimi čokoladnimi kroglicami, ki torti daje posebnost.

S ponosom vam predstavljam nepremagljive čokoladne sladice iz moje kuhinje, ki jih bom ustvarila s kakovostnimi BAM čokoladami.

V čokoladno trgovino
Urša R.
Urednica
Bi lahko imela še lepše delo, kot je delo s čokolado?

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 4 minute
Pred tabo je praznovanje, za peko sladic pa so zadolžili prav tebe. Glavna igralka bo torta. Kako torej pripraviti najboljšo torto? S tabo delimo nekaj nasvetov, s katerimi priprava torte ne bo stres ampak zabava.
Bralni čas: 4 minute
Vanilija je kraljica začimb. Poleg cimeta, je največkrat uporabljena v sladicah. Poleg tega vpliva na naše razpoloženje in celo pomaga pri utrujenosti in tesnobi. Toda, kako jo uporabiti?
Bralni čas: 3 minute
Nekatere torte so enostavne in priprava ne zahteva veliko truda. Spet druge navzven izgledajo popolnoma preproste, njihova notranjost pa zahteva napredne slaščičarske tehnike. Za nekatere potrebujemo več časa, za druge spet manj. 

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.