Najboljša čokoladna zanimiva darila za božič

Najboljša čokoladna zanimiva darila za božič
Čokoladni nasveti
Čas branja: 3 minute

Pred nami je najbolj prazničen čas v letu – čas veselja, druženja in obdarovanja. Ste tudi vi med tistimi, ki si vsako leto znova belijo glavo, s čim obdariti svoje najbližje? 

Kaj pa, če bi jih letos razveselili s čokolado?

Čokolada – darilo za vsako priložnost 

Verjetno ga ni tako vsestranskega darila, kot je čokolada – ne glede na to, za katero priložnost gre, je čokolada odlična pika na i različnim darilom ob rojstnih dnevih, praznikih, pa tudi ob obiskih in snidenjih s prijatelji. Ste že kdaj pomislili, da bi v dar podarili zgolj čokolado? Če ste v dvomih in menite, da sama čokolada ni dovolj, naj vam zaupamo, da so se z njo obdarovali že Azteki, ki so jo izročali najuglednejšim članom družbe. Verjeli so, da so kakavova zrna hrana bogov, zato so jih podarjali le ob posebnih priložnostih. Danes je čokolada tako rekoč stalnica pri obdarovanju, pa naj bo podarjena samostojno ali kot dopolnilo k izbranemu darilu.

Vsestransko darilo, primerno za vsakogar

Čokolada spada med najbolj vsestranska in zanimiva darila iz več razlogov. Le malo je stvari, ki lahko pričarajo takšne užitke in nas popeljejo na svojevrstno izkušnjo, hkrati pa blagodejno vplivajo na naše počutje. No, čokolada je zagotovo ena izmed njih. Ima izjemne antioksidativne lastnosti, znižuje krvni tlak, pozitivno vpliva na raven holesterola v krvi in preprečuje razvoj infekcij v telesu.

Pred nami je najbolj prazničen čas v letu – čas veselja, druženja in obdarovanja.

Poleg tega pospešuje celjenje ran in tudi sicer blagodejno deluje na kožo, kar je tudi razlog, da so njene glavne sestavine tako priljubljene v kozmetiki. Poleg tega je primerna za ljudi vseh starosti – razveselili se je bodo tako mladi kot tudi nekoliko starejši, ki so še vedno mladi po srcu.

Darilo, ki ga obdarovanec ne bo zlahka pozabil

Če kakorkoli dvomite, da je čokolada popolno darilo za letošnji božič, potem še niste jedli prave čokolade. Še posebej, če je vaš obdarovanec sladkosned, boste z njo nedvomno zadeli terno. Poleg tega se tako ne boste zaman obremenjevali z vprašanjem, s čim letos obdariti ljubljeno osebo; tej bo čokoladno darilo še posebej pri srcu, če se bosta z njim posladkala skupaj. Ne pozabite pa niti na zunanjost čokoladnega darila – ovijte ga v darilni papir s prazničnimi motivi in darilce dopolnite še razkošno pentljo ali trakom.

Top 4 zanimiva darila za letošnji božič

Ker je ponudba čokoladnih božičnih daril na naši spletni strani letos še posebej pestra, smo se odločili, da vam priskočimo na pomoč in vam zaupamo, katera so top 4 zanimiva darila, s katerimi lahko presenetite svoje najbližje.

1. Personalizirana čokolada

Če iščete način, kako bi svojemu najdražjemu ali najdražji podarili čim bolj personalizirano darilo, vam svetujemo izbiro čokolade, ki bo izdelana posebej zanj/-o. Podarite mu/ji lahko čokolado z njegovim oziroma njenim najljubšim okusom in posipom, na katero lahko dodate še napis po lastni želji.

2. Čokoladna kozmetika

Zakaj ne bi letos svoji ženi, dekletu, prijateljici, sestri ali mami podarili nekaj iz naše sladke linije kozmetičnih izdelkov? Če je ta pomembna ženska v vašem življenju rada urejena, hkrati pa zaprisežen čokoholik, boste s tem ubili dve muhi na en mah. Čokolada je bogata s proteini, minerali, vitamini in aminokislinami, ki blagodejno delujejo na kožo, za piko na i pa imajo čokoladni kozmetični izdelki še čudovit vonj, ki se mu obdarovanka zagotovo ne bo mogla upreti.

3. Čokoladna masaža

Le katera vrsta razvajanja se lahko strastnemu čokoholiku prileže bolj kot čokoladna masaža? Zagotavljamo vam, da bo to doživetje, ki ga obdarovanec oziroma obdarovanka ne bo tako zlahka pozabil/-a. Privoščite mu oziroma ji čutno čokoladno razvajanje telesa, hrbta ali obraza, ki bo blagodejno vplivala tako na telo in duha, hkrati pa še dolgo ostala v lepem čokoladnem spominu.

Naj bodo letošnji prazniki čokoladni!

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
Potopite se v svet popolnega razvajanja in uživajte, medtem ko je vaše telo ovito v eno izmed najslajših naravnih snovi – čokolado.
Bralni čas: 1 minuta
Pred dokončno odločitvijo je bilo manj kot teden dni. Ključno vprašanje na katerega skoraj do zadnjega nismo imeli odgovora je: Gremo na morje ali gremo z avtodomom po Gorenjski?
Bralni čas: 1 minuta
Dragi čokoholik, zdaj si na vrsti ti! Želimo si, da bi bile naše spletne poličke polne tako novih kot že obstoječih izdelkov. Želimo si, da bi naši izdelki, tako obsotoječi kot novi, izgledali tako noro dobro kot tudi so!  

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.