Nagrajujemo komentarje!

Nagrajujemo komentarje!
Čokoladne novosti
Čas branja: 0 minut

Vsak mesec bomo naključno izbrani komentar nagradili s pisano Mojo Čokolado v vrednosti 14,90 €.

Pri MojaČokolada.si smo se odločili, da bomo od danes naprej nagrajevali komentarje!

Pogoji sodelovanja

Vse vaše zbrane komentarje pri izdelkih namreč z velikim veseljem preberemo. Resnično nam prav popestrijo dan. Ker pa si vaših iskrenih komentarjev želimo še več, bomo vsak mesec prihodnje 3 mesece (april, maj in junij 2016) naključno izbrani komentar oz. "mnenje o izdelku" nagradili tudi s pisano Mojo Čokolado z napisom po želji v vrednosti 14,90 €. 

Do sedaj izžrebani nagrajenci:

  • April 2016: Tanja Kezele
  • Maj 2016: Blanka Godnik Andrejas
  • Junij 2016: Valentin Sesko
     

Pozor: Štejejo samo odobreni in potrjeni komentarji, ki so oddani v tistem mesecu.

Komentarji so lahko oddani pri poljubnem izdelku. Glede na to, da je trenutno v spletni trgovini že več kot 2.000 različnih čokoladnih izdelkov, smo prepričani, da lahko kot pravi čokoholiki ocenite vsaj enega na mesec :)

Namig: Komentar oddate tako, da pri posameznem izdelku (npr. tukaj) kliknete na gumb "Napiši mnenje o izdelku" (gumb se nahaja na desni strani, pod kratkim opisom izdelka) in napišete vašo oceno. Ocena naj bo zares iskrena, štejejo tudi kritike. 

Za prijavo v nagradno igro nam vaš e-mail napišite na info@mojacokolada.si. 

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 4 minute
Pred tabo je praznovanje, za peko sladic pa so zadolžili prav tebe. Glavna igralka bo torta. Kako torej pripraviti najboljšo torto? S tabo delimo nekaj nasvetov, s katerimi priprava torte ne bo stres ampak zabava.
Bralni čas: 4 minute
Vanilija je kraljica začimb. Poleg cimeta, je največkrat uporabljena v sladicah. Poleg tega vpliva na naše razpoloženje in celo pomaga pri utrujenosti in tesnobi. Toda, kako jo uporabiti?
Bralni čas: 3 minute
Nekatere torte so enostavne in priprava ne zahteva veliko truda. Spet druge navzven izgledajo popolnoma preproste, njihova notranjost pa zahteva napredne slaščičarske tehnike. Za nekatere potrebujemo več časa, za druge spet manj. 

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.