29

okt

Mousse zlate čokolade

Recepti za čokoladne sladice

Mousse zlate čokolade je idealen takrat, ko želimo sladico z malo drugačnim, posebnim, bolj premium okusom. Lahko jo uporabite kot polnilo za torte, sladice v kozarcu in rezine. Zlata čokolada je pravzaprav vrhunska bela čokolada s karamelo in karameliziranim mlekom. Ima intenziven karamelni okus z bogato noto po toffee-ju, maslu, smetani in pridihu soli. 

Mousse zlate čokolade

Sestavine:

 
Postopek priprave:
 
  1. Mleko zavremo skupaj z glukoznim sirupom in ga prelijemo po koščkih čokolade in kakavovemu maslu.
  2. Mešamo, da dobimo enotno maso.
  3. Vmešamo želatino in ko se masa ohladi na 35 °C, primešamo še stepeno sladko smetano, 

 

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več