Mojačokolada.si išče novega sodelavca: Marketing / copywriting

Mojačokolada.si išče novega sodelavca: Marketing / copywriting
Sladke novičke
Čas branja: 0 minut

Mojačokolada.si išče novega sodelavca: Marketing / copywriting

V zadnjem letu spletna trgovina Mojačokolada.si raste precej hitro. Tako po številu novih izdelkov (hej, zdaj smo prišli že na več kot 1.000 različnih čokolad!), projektov (širitev na HR, MK, v planu še vsaj ena država, Hofer poslovalnice, Čokoljana ...), kot predvsem po številu zadovoljnih strank (letos s ponosom že presegli številko 15.000). In hkrati s povečanim obsegom dela trpi naše oglaševanje. Sicer verjamemo, da v očeh kupcev izgledamo izredno super -  A kaj, ko čutimo da bi lahko skupaj naredili in dosegli še veliiiiiiiko več! Se strinjaš z nami tudi ti? Prijavi se in se nam pridruži!

* Namig: V kolikor nas slučajno ne poznaš zelo dobro, in predvsem preden se lotiš izpolnjevanja prijave spodaj, preklikaj nekaj naših komunikacijskih kanalov. Vsaj toliko, da dobiš občutek kdo smo in kaj sploh počnemo ;) 

Spletna stran: Mojačokolada.si
Facebook stran: Moja Čokolada
Youtube: Moja Čokolada
Instagram: @mojacokolada
E-mail marketing: najdi polja za vpis e-maila, imaš 3 možne izbire :)

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
Potopite se v svet popolnega razvajanja in uživajte, medtem ko je vaše telo ovito v eno izmed najslajših naravnih snovi – čokolado.
Bralni čas: 5 minut
Pred dokončno odločitvijo kam bomo letos potovali na zaslužen poletni teambuilding je bilo manj kot teden dni. Za spoznavanje sodelavcev in slovenske narave si je potrebno vzeti čas. Vedno in predvsem zelo vredno.
Bralni čas: 1 minuta
Dragi čokoholik, zdaj si na vrsti ti! Želimo si, da bi bile naše spletne poličke polne tako novih kot že obstoječih izdelkov. Želimo si, da bi naši izdelki, tako obsotoječi kot novi, izgledali tako noro dobro kot tudi so!  

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.