16

jun

Kraljestvo živali in menjava sličic

Zgodbe o čokoladi

Kraljestvo živali čokoladeOb besedi Kraljestvo živali se gotovo prav vsakemu pred očmi prikažejo te male čokoladice in tisto kar imajo naši otroci najraje - nalepke za album! Otrokom, se ob pogledu na čokoladice Kraljestvo živali, kar zasvetijo oči. Zagotovo bo eden izmed razlogov za to, poleg dejstva da gre za čokolado, tudi prikupna sličica živali, ki se nahaja na ovitku in seveda nalepka, ki nas čaka znotraj ovitka.

Kraljestvo živali je izdelek podjetja Kraš. Gre za okusno, sladko mlečno čokolado, ki je na trgu že več kot 70 let. Morda ravno zaradi tega Kraljestvo živali poznamo prav vsi.

Poleg čokoladic, pa je tu seveda še album Kraljestvo živali, ki je dodatek k čokoladicam, zato ne sme manjkati. Poleg prostora za nalepke, ta vsebuje tudi veliko zanimivih opisov o živalskem svetu, zato ni le zabaven, temveč tudi zelo poučen. Spoznali boste, kje različne živali živijo, kako se imenujejo, kako se prehranjujejo, kako razmnožujejo in še mnoga druga dejstva. Album je razdeljen po predelih, kjer živali živijo. Tako najdemo del namenjen gozdnim živalim, travniškim, rečnim ter močvirskim, morskim ter oceanskim in del o živalih, ki živijo v ekstremnih življenskih okoljih, kot so puščava ter skalnati svet. Proti koncu albuma, pa je del namenjen tudi živalim iz preteklosti, bolj natančno dinozavrom, ki otroke po navadi še kako zanimajo.

Dobro vemo, da je zbiranje nalepk težko, saj se jih v vseh čokoladicah skriva kar 250, zato bi vam radi pri zbiranju malo pomagali in vas pozvali, da pod komentar zapišete katera nalepka vam manjka. Morda se bo našel nekdo med našimi bralci, ki ima dodatno nalepko, ki jo potrebujete in vam jo podaril ali obratno.

Ne pozabite, da vas Kraš za vsak izpolnjen album nagradi s sladkim paketom. Vse kar morate storiti je, da nagradni list, ki se nahaja na predzadnji strani albuma izrežete in ga pošljete na KRAŠCOMMERCE d.o.o. . Upamo, da bo vaš album Kraljestvo živali kmalu dopolnjen prav vse do zadnje nalepke.

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več