Izvirna darila v prazničnem času

Izvirna darila v prazničnem času
Sladke novičke
Čas branja: 1 minuta

Možnosti je ogromno, čas pa je ravno pravi, da ni treba iskati izgovorov – čokolada je vedno prava izbira, še posebej pa v prazničnem času!

December je že dobro znan kot praznični mesec, saj praktično vseh 31 dni občudujemo praznično vzdušje. Že na začetku meseca ali celo še prej je treba urediti praznično okrasitev, predvsem v trgovinah pa ne gre zamuditi prvih navdušencev nad izvirnimi darili za prihajajočo praznično sezono. Tako se dogaja, da je že november v velikih trgovskih centrih praznično obarvan, povsod se pripravljajo na naval obiskovalcev, ki se začne že takoj z decembrom.

V Združenih državah Amerike je v znamenju nakupovanja že zadnji petek v novembru, tako imenovani »črni petek«, na katerega trgovci po ugodnih cenah nudijo darila za prihajajoči praznični mesec.

Izvirna darila

Pri nas tega običaja še ni, se pa nakupovanje začne že takoj v začetku decembra. Šestega v mesecu namreč goduje sveti Miklavž, ki mnogim družinam predstavlja prvega decembrskega dobrega moža, zato je treba za darila poskrbeti že takrat. Tisti, ki se bolj navdušujejo nad Božičkom in Dedkom Mrazom, pa imajo še nekaj tednov časa, čeprav je trgovine pametno obiskati čim prej, da kakšnega zanimivega darila ne zamudimo. Ob množici kupcev zaloge hitro zmanjka, predvsem pa s trgovskih polic hitro izginejo tista bolj izvirna darila.

V prazničnem času so trgovine polne aktualnih prodajnih uspešnic, vsako leto se pojavljajo izdelki, ki so množici kupcev v tem času še posebej privlačni. A pri tem navadno ne gre za kakšne posebej zanimive, uporabne ali izvirne izdelke, le za darila, namenjena množici obdarovancev. Za izvirna darila moramo pobrskati drugod. V specializiranih prodajalnah bomo našli vrsto izdelkov, ki so za obdarovanje bolj primerni kot masovno proizvedeni artikli velikih supermarketov. Lep primer so čokoladna darila, ki jih najdemo v čokoladnicah in slaščičarnah. Čokolada nudi cel kup izvirnih daril, ki so kot nalašč za obdarovanje v decembrskem času – od kompleta vroče čokolade za dva, ki prežene hladne zimske temperature, do tablic čokolade po naročilu, ki pridejo prav pri obdarovanju prav posebnih oseb. Možnosti je ogromno, čas pa je ravno pravi, da ni treba iskati izgovorov – čokolada je vedno prava izbira, še posebej pa v prazničnem času!

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
Potopite se v svet popolnega razvajanja in uživajte, medtem ko je vaše telo ovito v eno izmed najslajših naravnih snovi – čokolado.
Bralni čas: 1 minuta
Pred dokončno odločitvijo je bilo manj kot teden dni. Ključno vprašanje na katerega skoraj do zadnjega nismo imeli odgovora je: Gremo na morje ali gremo z avtodomom po Gorenjski?
Bralni čas: 1 minuta
Dragi čokoholik, zdaj si na vrsti ti! Želimo si, da bi bile naše spletne poličke polne tako novih kot že obstoječih izdelkov. Želimo si, da bi naši izdelki, tako obsotoječi kot novi, izgledali tako noro dobro kot tudi so!  

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.