Iščeš popolno darilo? Zate imamo zlato čokolado v obliki Slovenije

Iščeš popolno darilo? Zate imamo zlato čokolado v obliki Slovenije
Čokoladne novosti
Čas branja: 1 minuta

Končno je tukaj! Po večmesečnem ustvarjanju je luč sveta ugledala Čokoladna Slovenija GOLD edition by Mojačokolada.si.

Končno je tukaj! Po večmesečnem ustvarjanju je luč sveta ugledala Čokoladna Slovenija GOLD edition by Mojačokolada.si. Gre za “mlajšo sestro” vsem že dobro poznane 3D Čokoladne Slovenije, sestavljene iz 12 kosov čokolade z različnimi okusi, ki predstavljajo posamezne regije in njihove pristne, značilne okuse. 


Nova zlata Čokoladna Slovenija pa te bo osupnila s 35g čiste čokoladne harmonije v obliki Slovenije. Naredili smo jo z vrhunsko BAM zlato čokolado, ki očara s prepletom okusov bele čokolade in karamele. Mojstri čokolade so njen okus razvijali kar dve leti, naravno zlato obarvano čokolado pa so dosegli tako, da so ji dodali karameliziran sladkor in mleko. Nastala je premium čokolada z noto karamele, masla in smetane, z rahlim pridihom soli, kremasto svileno teksturo in zlatim sijajem. Tudi če si med najbolj zahtevnimi ljubitelji čokolade, smo prepričani, da te bo njen okus navdušil.


Pakirana je v elegantno črno embalažo z zlatim potiskom in je odlična izbira za darilo, majhno pozornost, zahvalo ali za sladko predstavitev Slovenije kot majhnega koščka raja na zemlji. Ustvarili smo jo zate, da bo izbira darila od zdaj naprej lažja, saj lahko svojim tujim gostom sedaj Slovenijo predstaviš na malo drugačen, bolj inovativen in sladek način.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Pri Mojačokolada.si  potrebujemo tvojo pomoč! Natančneje, pripravljamo  BAMbastičen izziv , ki ti lahko omogoči nekaj mesečno zalogo najboljših izdelkov za peko BAM!
Bralni čas: 3 minute
BAM izdelki  so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem.
Bralni čas: 3 minute
Potopite se v svet popolnega razvajanja in uživajte, medtem ko je vaše telo ovito v eno izmed najslajših naravnih snovi – čokolado.

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.