15

jul

Iščeš popolno darilo? Zate imamo zlato čokolado v obliki Slovenije

Čokoladne novosti , Slovenska čokolada

Končno je tukaj! Po večmesečnem ustvarjanju je luč sveta ugledala Čokoladna Slovenija GOLD edition by Mojačokolada.si. Gre za “mlajšo sestro” vsem že dobro poznane 3D Čokoladne Slovenije, sestavljene iz 12 kosov čokolade z različnimi okusi, ki predstavljajo posamezne regije in njihove pristne, značilne okuse. zlata Čokoladna Slovenija


Nova zlata Čokoladna Slovenija pa te bo osupnila s 35g čiste čokoladne harmonije v obliki Slovenije. Naredili smo jo z vrhunsko BAM zlato čokolado, ki očara s prepletom okusov bele čokolade in karamele. Mojstri čokolade so njen okus razvijali kar dve leti, naravno zlato obarvano čokolado pa so dosegli tako, da so ji dodali karameliziran sladkor in mleko. Nastala je premium čokolada z noto karamele, masla in smetane, z rahlim pridihom soli, kremasto svileno teksturo in zlatim sijajem. Tudi če si med najbolj zahtevnimi ljubitelji čokolade, smo prepričani, da te bo njen okus navdušil.


Pakirana je v elegantno črno embalažo z zlatim potiskom in je odlična izbira za darilo, majhno pozornost, zahvalo ali za sladko predstavitev Slovenije kot majhnega koščka raja na zemlji. Ustvarili smo jo zate, da bo izbira darila od zdaj naprej lažja, saj lahko svojim tujim gostom sedaj Slovenijo predstaviš na malo drugačen, bolj inovativen in sladek način.

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več