Festival čokolade: Opatija 2016

Festival čokolade: Opatija 2016
Čokoladne novosti
Čas branja: 0 minut

Najslajša opatijska prireditev v prvem vikendu decembra, predstavlja najboljše domače in mednarodne čokoladne blagovne znamke.

Kdaj?

2. - 4. december

Kaj?

Najslajši decembrski čokoladni festival.

Kje?  

Kristalna dvorana hotela Kvarner.

Najslajša opatijska prireditev v prvem vikendu decembra, predstavlja najboljše domače in mednarodne čokoladne blagovne znamke, kot tudi manjše specializirane proizvajalce originalnih slaščic iz čokolade. Razstavni in prodajni del Festivala čokolade poteka v Hotelu Kvarner, kjer vsak proizvajalec na svojem prostoru predstavlja najboljše iz svoje ponudbe.

Najslajša opatijska prireditev v prvem vikendu decembra.

Zanimivi programi, kot so delavnice, predavanja, degustacije, koncerti in razstave, v zvezi s čokolado, pa potekajo v vseh opatijskih hotelih in restavracijah, kot tudi v umetnostnih galerijah, razstavnih paviljonih ter muzejskih in šolskih prostorih. Poleg tega, pripravijo slaščičarji s skupnimi močmi veliko cesarsko torto, posebni del prireditve pa je "Opatijski paradoks«, ki je edinstven dogodek, v katerem se pod strokovnim vodstvom združujejo okusi različnih vrst čokolade in kvalitetnih vin regije.

Več na: http://visitopatija.com/hr/dogadanja/dogadanja/festival-cokolade-2016.,1917.html.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Pri izbiri darila je zelo pomembno prav poznavanje obdarjenca, zato je izjemnega pomena, da je izbira daril čim večja.
Bralni čas: 2 minuti
Se tudi ti vedno sprašuješ, kako obliti torto? Veš, da bo sam okus torte odličen, želiš pa si, da bi torta tako tudi izgledala? Ne veš, kako narediti preliv za torto?
Bralni čas: 2 minuti
Prva stvar, na katero pomislimo, ko slišimo besedo "diabetik" je zagotovo ta, da so sladkarije zanj prepovedane. Pa je res tako? Veš, da na trgu obstajajo čokolade, ki namenjene prav bolnikom, ki ne smejo uživati sladkorja? O, obstajajo. Imenujeno se diabetične čokolade.

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.