01

dec

Darilo za moškega, ki ga bo navdušilo

Sladke novičke

Pravo darilo je vedno težko izbrati, še zlasti pa imamo s tem probleme, če obdarujemo osebo moškega spola. Medtem ko so ženske večinoma zadovoljne s parfumom, nakitom ali kakšno drugo drobnarijo, so moški pri tem, kaj si želijo, veliko bolj skrivnostni. Mnogo žensk se zato sooča z velikim problemom, kaj kupiti svojemu možu, fantu ali prijatelju kot darilo za rojstni dan, novo leto ali kakšno drugo priložnost. Vsesplošno velja klišejsko prepričanje, da jih razveseljujejo le stvari, ki so povezane z nogometom, pivom in seksom, vendar vsi vemo, da temu ni tako. Fantje imajo zelo radi tudi čokolado.

Darilna čokoladicaMoškega je mogoče posladkati s čokolado ali bombonjero čisto po njegovem okusu. Izbrati je potrebno le njegovo najljubšo vrsto čokolade (mlečno, črno ali belo), jo izpopolniti s poljubnimi osnovnimi (lešniki, rozinami ...) ali »šokantnimi« dodatki (ingver, čili ...) in jo okrasiti s kratkim romantičnim, šaljivim ali nagajivim sporočilom, ki bo namenjeno le njemu. Malokateri moški ne bi bil vesel unikatne čokolade, ki bi bila narejena le zanj. Če pa je zahtevni obdarovanec večji ljubitelj pralin, ga je moč presenetiti s celo paleto pralin različnih okusov in izgledov, ki jih je zopet mogoče izbrati čisto po njegovih željah. Če obstaja nevarnost, da ga bo v prihajajočih zimskih dnevih preveč zeblo in bo povrh vsemu še hrepenel po sladkarijah, bo zagotovo vesel darila, ki bo vsebovalo kvalitetne vroče čokolade, ki si jih bo lahko pripravil kar doma. Vroče čokolade so na voljo v več okusih, njihova priprava pa je hitra in enostavna, zato je še tako lenobnemu moškemu ne bo problem narediti. Za fantovščine in druge dogodke z erotičnim pridihom je na voljo nekaj nagajivih čokoladnih figur, ki bodo zvabile nasmešek tudi tistim bolj sramežljivim. Na voljo so čokoladne figure v obliki prsi, penisa, čokoladne tablice z različnimi kamasutra položaji in mnoge druge sladke dobrote. Svojega moža, fanta ali prijatelja je mogoče razveseliti tudi s čokoladno masažo, čutnim razvajanjem telesa, ki ga ne bo nikoli pozabil. V kolikor sodi med tiste večno željne znanja in novih dogodivščin, pa je na voljo tečaj pri slavnem francoskem mojstru, ki ponuja prvo slaščičarsko izobraževanje v Sloveniji. Sladke dobrote se bo tako naučil izdelovati čisto tako kot veliki mojstri, in jih bo lahko pripravljal kar doma. Če mu izdelovanje slaščic niti ni tako všeč, a jih vseeno obožuje, pa ga lahko odpeljete na manjši izlet, na obisk različnih čokoladnic, kjer bo okusil različne ročno izdelane in kvalitetne čokoladne dobrote, od katerih jih bo nekaj prav zagotovo želel odnesti tudi domov.

Da je čokolada pravo darilo za moškega, so prepričani tudi številni strokovnjaki, ki izpostavljajo zdravilne lastnosti čokolade. Čokolada vsebuje številne antioksidante in rastlinske dele, ki imajo pozitivne učinke na zdravje, zato ji nekateri pravijo tudi super živilo. Da je čokolada afrodiziak, je splošno znano, hkrati pa ta v ustreznih količinah pomaga tudi pri srčno-žilnih obolenjih in delno pripomore v boju proti depresiji. Čokolada je priljubljeno živilo, ki ga danes uživajo vse generacije, večina večjih kultur in ljudje obeh spolov – zakaj torej ne bi čokolade izbrali za darilo za moškega, ki ga bo navdušilo?

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več