17

okt

Darilo za brata

Čokoladni nasveti

Iskanje tistega pravega darila za moške lahko predstavlja pravi izziv. Pred nakupom se pogosto znajdemo v dilemi in smo brez idej, saj moški precej redkeje govorijo o tem, kakšna darila si želijo, medtem ko ženske precej pogosteje izražajo svoje želje. Zato se velikokrat odpravimo v trgovino brez prave ideje in kupimo nekaj, kar se nam že nekaj ur kasneje ne zdi več najboljša ideja. Škoda je kupovati darila, ki niso uporabna in obdarjencu služijo le kot "nabiralec prahu", zato je smiselno, da pred nakupom dobro razmislimo, kaj je tisto, kar bo obdarjenca res razveselilo in mu narisalo nasmeh na obraz. Limbay Gin

Čeprav svojega brata načeloma dobra poznamo, je lahko izbira darila za brata kar težka naloga, sploh če želimo podariti “popolno” darilo. Vedno moramo najprej pomisliti na to, koliko je naš brat star, saj pri različnih starostih ljudi zanimajo različne stvari, in kakšen je njegov življenjski stil. Je mlajši ali starejši od vas? Kakšni so njegovi hobiji in kako najraje preživlja svoj prosti čas? Je zagrizen športnik, ali strasten gurman? Ima rad adrenalin ali raje v zavetju svojega doma igra računalniške igrice? Vsak vikend izkoristi za zabavo in druženje s prijatelji ali raje doma pogleda kakšno dobro serijo in film? Je samski ali že ima družino? To je le nekaj vprašanj, ki so zelo pomembna in si jih moramo nujno zastaviti, ko razmišljamo o pravi izbiri darila za brata.

Spodaj si lahko preberete seznam naših idej za darilo za brata, da ne boste brezglavo zapravljali časa po trgovinah. Če boste po prebranem še vedno čisto brez idej, pa predlagamo, da brata kar direktno vprašate, kaj si želi in česa bi se najbolj razveselil. Bodite brez skrbi, saj vam brat gotovo ne bo zameril, če ste bili brez ideje za njegovo darilo. Verjetno bo takšnega vprašanja še vesel, saj bo tako dobil točno tisto stvar, ki si jo želi in jo potrebuje.

Darilo za brata

  • Wellness razavajanje: bon za takšno razvajanje je eno izmed najbolj univerzalnih daril. V današnjem tempu življenja vsi potrebujemo malo sprostitve, razavajanja in odmika od vsakdanjih obveznosti, zato bo vašega brata takšno darilo gotovo razveselilo. Lahko mu podarite vikend ali celodnevno razavajanje, lahko pa le masažo, kopel … Če je v partnerski zvezi, potem bo najlepše, če kupite razvajanje za dve osebi.
  • Šaljivo darilo: čeprav je najbolje kupiti praktičlno darilo, se lahko včasih tudi malo pošalimo in kupimo kaj bolj zabavnega in ne tako zelo praktičnega. Eno izmed teh daril je recimo majica ali skodelica s personaliziranim zabavnim napisom.
  • Adrenalinsko doživetje: Slovenija je pravi raj za ljubitelje adrenalinskih aktivnosti in če vaš brat obožuje andrenalinsko-športne dejavnosti, potem pri izbiri darila nimate težke naloge. Podarite mu bon za rafting, spust s kajakom, zip line, bungee jumping, skos s padalom v tandemu … Izbire je ogromno in zagotovo boste našli kaj primernega.
  • Elektronske in tehnične "igračke": pametni mobilni telefon, računalnik, tablica, pametna ura, bluetooth slušalke … Sicer je cena takšnega darila višja, ampak če si vaš brat zelo želi katero izmed tehničnih/elektronskih naprav, potem se lahko glede nakupa darila dogovrite z ostalimi družinskimi člani ali njegovimi prijatelji ter darilo kupite skupaj.
  • Čokoladno darilo: čokolada je vedno dobra izbira, saj skoraj ni osebe, ki je ne bi imela rada. Če ne želite čisto navadne čokoladne tablice ali bonboniere, vam predlagamo, da izbere personalizirano. Kaj to pomeni? Pri tablici lahko sami izberete vrsto čokolade, posipe in napis, pri bonbonieri pa sami izberete okuse pralinejev. Tako lahko podarite darilo čisto po okusu vašega brata. Podarite mu lahko tudi darilni paket Limbay Gina s čokoladnimi kroglicami, ki vsebujejo gin kremo ali pa darilni paket čokoladnih cigar. Vsi žurerji pa se bodo razveselili Party Packa Berryshka, ki vsebuje okusen sadni liker in čokoladne "štamprle" kozarčke iz prave temne čokolade.
  • Skupni izlet: čas je najdragocenjše darilo, ki ga lahko podarimo, zato organizirajte izlet in brata odpeljite na potepanje, ki je lahko enodnevno ali večdnevno. Izberite kraj, ki si ga vaš brat želi obiskati ali za katerega menite, da bi mu bil všeč. Za nekaj časa odmislite vse obveznosti, se sprostite in zabavajta ob skupnem druženju.

 

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več