Darilo za brata

Darilo za brata
Čokoladni nasveti
Čas branja: 2 minuti

Velikokrat se odpravimo v trgovino brez prave ideje in kupimo nekaj, kar se nam že nekaj ur kasneje ne zdi več najboljša ideja. Škoda je kupovati darila, ki niso uporabna in obdarjencu služijo le kot "nabiralec prahu", zato je smiselno, da pred nakupom dobro razmislimo, kaj je tisto, kar bo obdarjenca res razveselilo in mu narisalo nasmeh na obraz.

Vedno moramo najprej pomisliti na to, koliko je naš brat star, saj pri različnih starostih ljudi zanimajo različne stvari, in kakšen je njegov življenjski stil. Je mlajši ali starejši od vas? Kakšni so njegovi hobiji in kako najraje preživlja svoj prosti čas? Je zagrizen športnik, ali strasten gurman? Ima rad adrenalin ali raje v zavetju svojega doma igra računalniške igrice? Vsak vikend izkoristi za zabavo in druženje s prijatelji ali raje doma pogleda kakšno dobro serijo in film? Je samski ali že ima družino? To je le nekaj vprašanj, ki so zelo pomembna in si jih moramo nujno zastaviti, ko razmišljamo o pravi izbiri darila za brata.


"Čeprav svojega brata načeloma dobra poznamo, je lahko izbira darila za brata kar težka naloga, sploh če želimo podariti “popolno” darilo."

Spodaj si lahko preberete seznam naših idej za darilo za brata, da ne boste brezglavo zapravljali časa po trgovinah. Če boste po prebranem še vedno čisto brez idej, pa predlagamo, da brata kar direktno vprašate, kaj si želi in česa bi se najbolj razveselil. Bodite brez skrbi, saj vam brat gotovo ne bo zameril, če ste bili brez ideje za njegovo darilo. Verjetno bo takšnega vprašanja še vesel, saj bo tako dobil točno tisto stvar, ki si jo želi in jo potrebuje.

Darilo za brata

Bon za Wellness razvajanje je eno izmed najbolj univerzalnih daril. V današnjem tempu življenja vsi potrebujemo malo sprostitve, razavajanja in odmika od vsakdanjih obveznosti, zato bo vašega brata takšno darilo gotovo razveselilo. Lahko mu podarite vikend ali celodnevno razavajanje, lahko pa le masažo, kopel … Če je v partnerski zvezi, potem bo najlepše, če kupite razvajanje za dve osebi.

Čeprav je najbolje kupiti praktično darilo, se lahko včasih tudi malo pošalimo in kupimo kaj bolj zabavnega in ne tako zelo praktičnega. Eno izmed teh daril je recimo majica ali skodelica s personaliziranim zabavnim napisom.

Slovenija je pravi raj za ljubitelje adrenalinskih aktivnosti in če vaš brat obožuje andrenalinsko-športne dejavnosti, potem pri izbiri darila nimate težke naloge. Podarite mu bon za rafting, spust s kajakom, zip line, bungee jumping, skos s padalom v tandemu … Izbire je ogromno in zagotovo boste našli kaj primernega.

Pametni mobilni telefon, računalnik, tablica, pametna ura, bluetooth slušalke … Sicer je cena električnih daril višja, ampak če si vaš brat zelo želi katero izmed tehničnih/elektronskih naprav, potem se lahko glede nakupa darila dogovorite z ostalimi družinskimi člani ali njegovimi prijatelji ter darilo kupite skupaj.

Čokolada je vedno dobra izbira, saj skoraj ni osebe, ki je ne bi imela rada. Če ne želite čisto navadne čokoladne tablice ali bonboniere, vam predlagamo, da izbere personalizirano. Kaj to pomeni? Pri tablici lahko sami izberete vrsto čokolade, posipe in napis, pri bonbonieri pa sami izberete okuse pralinejev. Tako lahko podarite darilo čisto po okusu vašega brata. Podarite mu lahko tudi darilni paket Limbay Gina s čokoladnimi kroglicami, ki vsebujejo gin kremo ali pa darilni paket čokoladnih cigar. Vsi žurerji pa se bodo razveselili Party Packa Berryshka, ki vsebuje okusen sadni liker in čokoladne "štamprle" kozarčke iz prave temne čokolade.

Čas je najdragocenjše darilo, ki ga lahko podarimo, zato organizirajte izlet in brata odpeljite na potepanje, ki je lahko enodnevno ali večdnevno. Izberite kraj, ki si ga vaš brat želi obiskati ali za katerega menite, da bi mu bil všeč. Za nekaj časa odmislite vse obveznosti, se sprostite in zabavajta ob skupnem druženju.

 

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
BAM slaščičarska akademija v roku nekaj tednov odpira svoja vrata in v svoje vrste vabi vse domače in profesionalne slaščičarje.
Bralni čas: 2 minuti
Pri Mojačokolada.si  potrebujemo tvojo pomoč! Natančneje, pripravljamo  BAMbastičen izziv , ki ti lahko omogoči nekaj mesečno zalogo najboljših izdelkov za peko BAM!
Bralni čas: 3 minute
BAM izdelki  so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem.

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.