21

maj

Darila zanj

Čokoladni nasveti

Ko podarjamo darila, vedno želimo podariti nekaj, kar bo osebo razveselilo in ji narisalo nasmeh na obraz. Pri kupovanju daril za moške, naj bo to partner, mož, sin ali prijatelj, pa se marsikdaj znajdemo pred veliko dilemo.

Težavo najpogosteje predstavlja odgovor na vprašanje, kaj si želijo, ki je “Nič ne potrebujem.” Zaradi tega odgovora izbira pravega darila zanj pogosto ni najbolj preprosta. Kljub temu, da moški, kar se tiče daril, veljajo za manj zahtevne, moramo, preden se podamo na lov za popolnim darilom, malo razmisliti. Gin in čokolada

Ključna vprašanja, ki si jih moramo postaviti, ko kupujemo darila zanj, so:
- Kaj si želi?
- Kaj potrebuje?
- Kaj ga veseli in kakšni so njegovi hobiji?
- Koliko denarja imamo na voljo za nakup?

Ko imamo odgovore, na zgornja vprašanja, bo izbira darila veliko preprostejša, hkrati pa so možnosti, da bo obdarovanec nad darilom navdušen, veliko večje.

Pomembno je tudi, da se vprašamo za kakšno priložnost gre. Ali je to praznovanje rojstnega dne, obletnica poroke ali morda fantovščina? Mora biti darilo bolj “resno” ali zabavno? S tem odgovorom lahko darilo prilagodimo priložnosti. Ob obletnici podarimo kaj bolj osebnega in romantičnega, npr. darilni bon za razvajanje v dvoje. Za fantovščino pa lahko podarimo kaj bolj šaljivega, kar bo popestrilo praznovanje.

Univerzalno darilo za moške

Eno izmed univerzalnih daril, ki je primerno za vsako priložnost, je čokolada. Čeprav včasih morda velja za bolj žensko darilo, se najde kar nekaj sladkih čokoladnih izdelkov, ki so primerni tudi za darilo zanj. 

Da gresta čokolada in alkohol odlično skupaj je že dolgo znano, zato imamo v naši spletni trgovini na voljo kar nekaj različnih čokoladno-alkoholnih izdelkov. Ljubitelji vina se bodo zagotovo razveselili nadvse okusnega belega ali rdečega čokoladnega vina. Tistim, ki imajo raje malo močnejše alkoholne pijače, lahko podarite premium darilni paket gin & čokolada, ki vsebuje vrhunski slovenski Limbay gin in čokoladne kroglice s kremo iz gina ali pa darilni paket, ki vsebuje konjak ter čokoladne cigare s temno čokolado, polnjene s fino kremo iz konjaka.

Če želimo malo popestriti zabavo, potem je odlična izbira Berryshka Party Pack, ki vsebuje liker ter čokoladne ”štamprle" kozarčke iz prave temne čokolade. Sladko in šaljivo darilo, nadvse primerno za fantovščino, je tudi čokoladna kamasutra, ki vsebuje 8 unikatnih čokoladnih ploščic iz temne čokolade z erotično vsebino.

Lahko pa ustvarimo čisto svoje unikatno čokoladno darilo. Na voljo je personalizirana čokoladna tablica, kjer sami izberemo napis, okuse ter posipe ali pa personalizirana bonboniera, kjer lahko izberemo tiste okuse pralin, ki so obdarovancu najljubši.

Ko izbiramo darila zanj pa ne smemo pozabiti, da je najpomembnejše to, da je darilo podarjeno iz srca.

 

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več