Darila zanj

Darila zanj
Sladke novičke
Čas branja: 2 minuti

Izbira darila zanj je lahko zahtevno opravilo, a med čokoladnimi izdelki se nam ponuja ogromno odličnih možnosti.

Darila za moške

Moški veljajo za nekoliko manj zahtevne prejemnike daril, kar je vsekakor prednost v primeru, da moramo izbrati darilo za moža, očeta, brata, drugega sorodnika, prijatelja ali znanca. Prav tako je v letu priložnosti za obdarovanje moških nekoliko manj, saj močnejši spol nima tako znamenitih praznikov, kot jih na materinski dan in dan žena obhajajo ženske. Vseeno pa pridejo dogodki, ko je treba poskrbeti za navdušujoče darilo zanj. Tudi moški imajo namreč nekaj priložnosti, ob katerih darilom posvečajo nekaj več pozornosti kot ženske. Izpostavimo lahko na primer fantovščino in praznovanje abrahama, moške pa pogosto obdarujemo tudi ob poslovnih priložnostih, pri čemer pa navadno ne izbiramo darila za osebo, ki dar prejme.

Priložnosti za obdarovanje

Ob vseh priložnostih za obdarovanje moških seveda težko najdemo tista darila, ki so res primerna za vsako praznovanje. Vseeno pa bi se našli izdelki, ki razveselijo vsakega, ne glede na priložnost. Govorimo seveda o čokoladi, ki je dobro znana kot univerzalno darilo, pa ne samo med moškimi obdarovanci. Pravzaprav za bolj sladkosnede veljajo ženske, a široka ponudba čokoladnih izdelkov več kot zadovoljivo poskrbi tudi za moške.

Za moške obdarovance tako pogosteje izbiramo šaljiva čokoladna darila, ki pridejo posebej prav ob praznovanjih rojstnih dni, nepogrešljiva pa so ob fantovščinah in tudi porokah. Izbira na tem področju je res pestra in bo zadovoljila tako tiste bolj sramežljive, kot tudi one povsem brez sramu. Pri izbiri šaljivih daril je treba seveda paziti na to, da ne prestopimo meje dobrega okusa – poznati moramo obdarovanca ter upoštevati situacijo, v kateri darilo poklanjamo. Takšna darila lahko res navdušijo in zelo popestrijo vsak dogodek, a le če so izbrana premišljeno.

Izbira darila zanj

Seveda pa zabavna darila zanj niso vedno prava izbira, tudi če so čokoladna. Nekatere priložnosti terjajo bolj »resno« darilo, takšno, ki bo izkazalo spoštovanje do obdarovanca. Takšna darila navadno podarjamo ob praznovanju abrahama in drugih jubilejev, pa tudi ob upokojitvi, ob obletnicah in različnih poslovnih priložnostih. V takšnih primerih izberemo bolj prestižna darila, pogosto tudi personalizirana. Čokolada nam pri tem dopušča veliko manevrskega prostora, saj je možno mnoge čokoladne izdelke povsem prilagoditi našim željam. Številna čokoladna darila zanj pa so že sama po sebi kot nalašč za obdarovanje ob pomembnih dogodkih. Na primer bonbonjere z izbranimi pralinami, čokoladne tablice s posebnimi dodatki ter seveda čokoladno vino

Izbira darila zanj je lahko zahtevno opravilo, a med čokoladnimi izdelki se nam ponuja ogromno odličnih možnosti. Če obdarovanca dobro poznamo ter če upoštevamo specifike dogodka, ob katerem bomo darilo podarili, bomo brez težav našli darilo, ki bo zares navdušilo.

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
Vaflji imajo lahko in puhasto notranjost, zunaj pa so masleni in hrustljavi. Zato res ni čudno, do so vaflji priljubljen zajtrk že od srednjega veka.
Bralni čas: 3 minute
Browniji so verjetno najbolj priljubljena sladica na Zemlji in z dobrim razlogom: enostavno jih je narediti in skoraj vsi jih imajo radi.
Bralni čas: 3 minute
Tukaj je popolnoma iskrena zgodba: dekoracija sladic je običajno tisti del, ki bi ga najraje preskočila. Nikoli se nisem počutila dovolj suverno, dekoracija sladic je najbolj zastrašujoče delo. Do zdaj. 

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.