Darila za abrahama, 50 let

Darila za abrahama, 50 let
Sladke novičke
Čas branja: 1 minuta

Abraham predstavlja prelomnico v našem življenju, saj je za nami pol stoletja. Tako so tudi darila za abrahama pomembnejša in zanje običajno odštejemo več denarja kot drugače.

Abraham predstavlja prelomnico v našem življenju, saj je za nami pol stoletja. Tako so tudi darila za abrahama pomembnejša in zanje običajno odštejemo več denarja kot drugače.

Le enkrat namreč praznujemo 50 let

Medtem ko imamo rojstni dan vsako leto. Izbira darila za abrahama je torej pomembno opravilo, katerega se moramo lotiti premišljeno in seveda pravočasno. Abraham je za slavljenca zelo pomembna prelomnica v življenju.

Tudi praznovanja so ob tej priložnosti drugačna, kot praznovanja drugih rojstnih dni. V naših običajih je, da abrahama praznujemo bolj na veliko, torej da povabimo tudi več ljudi, nekateri imajo celo navado, da abrahama praznujejo večkrat oziroma za več različnih zaključenih družb. V velikih družinah je praznovanje petdesetletnice ena izmed redkih priložnosti, ob kateri se zbere celotno sorodstvo. Prav zaradi tega so tudi darila za abrahama nekoliko drugačna. Gre za zelo osebno darilo, ki mora biti primerno slavljencu in priložnosti, kot sicer velja tudi pri drugih darilih, a v tem primeru nosi še toliko večjo težo.

Le enkrat namreč praznujemo 50 let, medtem ko imamo rojstni dan vsako leto.

Seveda je potrebno upoštevati posebnosti osebe, ki praznuje. Nekatere ta prelomnica v življenju ne veseli preveč, nekateri bi se ji najraje izognili in je niti ne praznujejo, drugi pa so nad priložnostjo navdušeni. Če se oseba svojega abrahama ne veseli preveč, moramo to upoštevati tudi pri izbiri darila – vseeno lahko izberemo darilo, ki slavljencu nekaj pomeni, izogibamo pa se namigom na dopolnjeno starost, torej tudi kakšnim smešnim darilom s to tematiko. Če pa je oseba vesela in se svojih dopolnjenih 50 let veseli, imamo ogromno izbiro izdelkov, ki so kot nalašč za ta dogodek. Darilo za abrahama naj bo v tem primeru praktično, duhovito, pa vendar naj ima tudi osebno noto in nekoliko večji pomen kot običajno.

Še posebej priljubljena darila za 50 let so unikatni izdelki

Unikatni izdelki, prilagojeni slavljencu, njegovim željam in interesom. Na tem področju veliko izbire za odlično darilo za abrahama najdemo med čokoladnimi izdelki, saj imajo mojstri izdelave čokolade v svojih ponudbah vedno dovolj sladkarij, ki izražajo tudi prestižno in osebno noto. Še posebej gre ob tej priložnosti izpostaviti čokoladno vino, seveda pa tudi vrsto personaliziranih daril, ki bodo praznovanje jubileja gotovo popestrila!

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
Potopite se v svet popolnega razvajanja in uživajte, medtem ko je vaše telo ovito v eno izmed najslajših naravnih snovi – čokolado.
Bralni čas: 1 minuta
Pred dokončno odločitvijo je bilo manj kot teden dni. Ključno vprašanje na katerega skoraj do zadnjega nismo imeli odgovora je: Gremo na morje ali gremo z avtodomom po Gorenjski?
Bralni čas: 1 minuta
Dragi čokoholik, zdaj si na vrsti ti! Želimo si, da bi bile naše spletne poličke polne tako novih kot že obstoječih izdelkov. Želimo si, da bi naši izdelki, tako obsotoječi kot novi, izgledali tako noro dobro kot tudi so!  

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.