19

feb

Darila za abrahama, 50 let

Sladke novičke

Abraham predstavlja prelomnico v našem življenju, saj je za nami pol stoletja. Tako so tudi darila za abrahama pomembnejša in zanje običajno odštejemo več denarja kot drugače.

bonboniera darilo za abrahamaLe enkrat namreč praznujemo 50 let, medtem ko imamo rojstni dan vsako leto. Izbira darila ob tej priložnosti je torej pomembno opravilo, katerega se moramo lotiti premišljeno in seveda pravočasno. Abraham je za slavljenca zelo pomembna prelomnica v življenju.

Tudi praznovanja so ob tej priložnosti drugačna, kot praznovanja drugih rojstnih dni. V naših običajih je, da abrahama praznujemo bolj na veliko, torej da povabimo tudi več ljudi, nekateri imajo celo navado, da abrahama praznujejo večkrat oziroma za več različnih zaključenih družb. V velikih družinah je praznovanje petdesetletnice ena izmed redkih priložnosti, ob kateri se zbere celotno sorodstvo. Prav zaradi tega so tudi darila za abrahama nekoliko drugačna. Gre za zelo osebno darilo, ki mora biti primerno slavljencu in priložnosti, kot sicer velja tudi pri drugih darilih, a v tem primeru nosi še toliko večjo težo. Seveda je potrebno upoštevati posebnosti osebe, ki praznuje. Nekatere ta prelomnica v življenju ne veseli preveč, nekateri bi se ji najraje izognili in je niti ne praznujejo, drugi pa so nad priložnostjo navdušeni. Če se oseba svojega abrahama ne veseli preveč, moramo to upoštevati tudi pri izbiri darila – vseeno lahko izberemo darilo, ki slavljencu nekaj pomeni, izogibamo pa se namigom na dopolnjeno starost, torej tudi kakšnim smešnim darilom s to tematiko. Če pa je oseba vesela in se svojih dopolnjenih 50 let veseli, imamo ogromno izbiro izdelkov, ki so kot nalašč za ta dogodek. Darilo za abrahama naj bo v tem primeru praktično, duhovito, pa vendar naj ima tudi osebno noto in nekoliko večji pomen kot običajno.

Še posebej priljubljena darila za 50 let so unikatni izdelki, prilagojeni slavljencu, njegovim željam in interesom. Na tem področju veliko izbire za odlično darilo za abrahama najdemo med čokoladnimi izdelki, saj imajo mojstri izdelave čokolade v svojih ponudbah vedno dovolj sladkarij, ki izražajo tudi prestižno in osebno noto. Še posebej gre ob tej priložnosti izpostaviti čokolano vino, seveda pa tudi vrsto personaliziranih daril, ki bodo praznovanje jubileja gotovo popestrila!

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več