Čokoladni teambuilding: Poletje 2020

Čokoladni teambuilding: Poletje 2020
Sladke novičke
Čas branja: 1 minuta

Pred dokončno odločitvijo je bilo manj kot teden dni. Ključno vprašanje na katerega skoraj do zadnjega nismo imeli odgovora je: Gremo na morje ali gremo z avtodomom po Gorenjski?

Nato pa nam je rešitev na dlan položila kar Nina iz Nestcampers, ko me je dobre 3 dni pred našim terminom poklicala in sporočila super novico, da imajo prost njihov največji avtodom za podaljšan vikend. Zagrabili smo priložnost in že smo bili zmenjeni. No, pa gremo!

Prvi dan: Kamp Zlatorog

Povzetek dneva: Daljši sprehod oz. za punci “izjemno težak pohodniški vzpon” do slapa Savica. Da ne bomo samo računalniški g33ki in da se občasno tudi spotimo. Pravijo, da se ekipa najbolj poveže ravno takrat, ko je težko...

  

Drugi dan: Apartmaji Bohinj

Povzetek dneva: vrhunski petzvezdnični zajtrk s popolnim razgledom na Bohinjsko jezero. Ta dan smo izkoristili tudi za nekaj usklajevanj, sestankov in dela. “Brez dela, ni jela,” prav'jo na Gorenjskem.

     

Tretji dan: Jezero Jasna

Povzetek dneva: Prijeten sprehod okoli jezera. fotošuting namazov v naravnem okolju. No, prvi cilj je bil sicer fotošuting, a je prvim trem fotografijam sledil: “Sam, da mal probam”, “Omg, ti namazi…Eden je boljši od drugega...” in se nadaljevalo v: “Lešnikov pa pistacijin sta moja! Čokoladnega sem vama pa že pojedla, hahaha.. :) “.

“Profesionalni” fotošuting pa se je hitro prelevil v bitko za namaze ali smrt.

      

Povzetek teambuildinga:

Ne vem komu se lahko zahvalim, ampak imam zares naravnost fantastično ekipo. Tokrat smo šli na izlet trije, prihodnjič računamo na enega člana več.

Ekipa: Še na mnoga leta in na mnogo čokolad.

Carpe diem, uživajte v življenju in mislite čokoladno!

Direktor Mojačokolada.si
Andraž Gavez

Andraž Gavez
Vodja projekta
Raziščimo problem in nato poiščimo rešitev.

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 3 minute
Potopite se v svet popolnega razvajanja in uživajte, medtem ko je vaše telo ovito v eno izmed najslajših naravnih snovi – čokolado.
Bralni čas: 1 minuta
Pred dokončno odločitvijo je bilo manj kot teden dni. Ključno vprašanje na katerega skoraj do zadnjega nismo imeli odgovora je: Gremo na morje ali gremo z avtodomom po Gorenjski?
Bralni čas: 1 minuta
Dragi čokoholik, zdaj si na vrsti ti! Želimo si, da bi bile naše spletne poličke polne tako novih kot že obstoječih izdelkov. Želimo si, da bi naši izdelki, tako obsotoječi kot novi, izgledali tako noro dobro kot tudi so!  

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.