14

sep

Čokoladni intervju: Petra Slapar

Čokoladni intervjuji

Čokoladni intervju: Petra Slapar - spletna trgovina Moja Čokolada.

Čokoladna povezava (kaj te povezuje s čokolado): Čokolada me je v življenju vedno spremljala. Na faksu sem eno leto vsak dan jedla rumove kroglice. Ko je med uro zadišalo po rumu, so vsi vedeli, da jem rumove kroglice. Nedavno sem imela obdobje, ko sem jedla samo Jadro napolitanke.

Tvoja prva misel, asociacija na besedo »čokolada« je: Sladko.

Čokoladni intervju: Petra Slapar - spletna trgovina Moja Čokolada.Zanimivo … Koliko čokolade pa sploh poješ (dnevno, tedensko)? Imam obdobje, ko moram vsak dan pojesti nekaj čokoladnega.

Če malo pobrskaš po spominu .. Se spomniš kdaj si nazadnje zaužila košček čokolade? Veš katero? Včeraj. Riževo čokolado.

Bi lahko zase rekla, da si čokoladna gurmanka? Če ja, zakaj? Lahko rečem, da sem čokoladna gurmanka. Vendar le za mlečne čokolade.

Prisegaš na tujo ali na pristno slovensko čokolado? Imaš tudi kakšno priljubljeno čokoladno znamko? Najraje imam Dragee Kekse od Manner-ja. Vendar samo svetlo rjave, se pravi mlečne. No, če si kaj kupim, so to ti čokoladni piškotki. Drugače mi je vseeno ali je čokolada slovenska ali ne, le da je čokolada mlečna in ne črna. Temne oziroma črne čokolade ne maram.

In tvoja najljubša, najboljša, sanjska čokolada? Nimam sanjske čokolade. Drugače so mi všeč tudi Milkini ali Kinder izdelki. Še vedno si kdaj pa kdaj kupim Kinder Jajček.

Ob kateri priložnosti po navadi kupiš čokolado? Za rojstni dan, za kakšno obletnico ali ob kakšnem posebnem prazniku? Zmeraj si kupim, že prej omenjene Dragee Kekse, ko grem v kino. Drugače pa kot sem že rekla – imam obdobje, mogoče kakšen mesec, ko moram vsak dan pojesti nekaj čokoladnega. Ob obletnicah ali rojstnih dnevih tudi jaz posežem po čokoladnih darilih.

Čokoladni intervju: Petra Slapar - spletna trgovina Moja Čokolada.Izdelava čokoladnih sladic, piškotov in tort doma. Narediš kdaj kakšno čokoladno sladico tudi sama? Ne. Edino palačinke, ki jih naredim z Nutello.

Če bi se pomotoma znašla v pravljici Janko in Metka – kaj bi storila, ko bi se pred tabo pojavila ogromna čokoladna hiška? Če bi bila iz mlečne čokolade, bi jo takoj sprobala.

Obstaja morda tudi kakšen čokoladni izdelek iz preteklosti, ki si ga imela rada, pa ga sedaj ni več oz. je v spremenjeni obliki? Ravno sem se spomnila na Životinjsko Carstvo čokoladke. Ne vem, kakšne slikice imajo zdaj. Moram kupiti eno, da vidim, če se je kaj spremenilo. Ko sem bila še otrok, sem kupovala te čokoladke in zbirala sličice.

Pa se odpeljimo še malo v prihodnost … Pravijo, da naj bi se čokolada v prihodnosti občutno podražila – kaj praviš na to? Spomni me na to v kakšni materialni družbi živimo.

In še za konec – Bi želela kaj sporočiti našim čokoholikom? Pozdravljeni. Moje ime je Petra L. Slapar in sem čokoholik…

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več