Čokoladni intervju: Nina Pušlar

Čokoladni intervjuji
Čas branja: 2 minuti
Rada imam čokolado Lindt, seveda pa imamo tudi odlično slovensko čokolado, posebej so mi všeč tiste, ki so domače izdelave.

Nina Pušlar, čokoladni intervju

Čokoladna povezava (kaj te povezuje s čokolado): želja in odlična potešitev, ko mi pade sladkor.

Tvoja prva misel, asociacija na besedo ˝čokolada˝ je: prva misel – takoj grem po en košček v omaro … :)

Se spomniš kdaj si nazadnje zaužila košček čokolade? Veš katero? Ravno danes sem pojedla kos odlične čokoladne torte.

Nina Pušlar, čokoladni intervjuBi lahko zase rekla, da si čokoladna gurmanka? Mogoče ne ravno čokoladna gurmanka, ampak za sladice opažam, da čedalje bolj. Še nekaj mesecev nazaj sladice niso bile na mojem seznamu, zdaj pa so po vsakem kosilu skoraj stalnica.

Prisegaš na tujo ali slovensko čokolado? Imaš tudi kakšno priljubljeno čokoladno znamko? Rada imam čokolado Lindt, seveda pa imamo tudi odlično slovensko čokolado, posebej so mi všeč tiste, ki so domače izdelave.

In tvoja najljubša, najboljša, sanjska čokolada? Obožujem čokolado z lešniki.

Izdelava čokoladnih sladic, piškotov in tort doma. Narediš kdaj kakšno čokoladno sladico tudi sama? Čokoladnih ravno ne, naredim pa odlično pijano nevesto. Vsaj tako pravijo.. :)

Če ja, nam izdaš recept? Upamo, da je enostaven :) Recept za pijano nevesto je zelo enostaven. Sladica je sestavljena iz treh plasti. Prva je klasičen biskvit, sama izberem čokoladni okus, potem sledi plast vanilijevega pudinga in zadnja plast-sladka smetana. Na koncu za piko na i še malo posujem s čokoladnimi mrvicami.

Če bi se pomotoma znašla v pravljici Janko in Metka – kaj bi storila, ko bi se pred tabo pojavila ogromna čokoladna hiša? Kot vedno, bi tudi takrat pojedla zelo malo čokolade, vendar se večkrat vračala nazaj in bi hišica zelo počasi izginjala.

Nina Pušlar, čokoladni intervju

Kateri je tvoj najljubši daljni spomin na čokolado? Čokolada je bila najljubša nagrada v otroštvu, ko smo po navadi kakšen košček čokoladice dobili za posladek ali potrditev, da smo bili pridni ali da smo nekaj naredili dobro.

Obstaja morda kakšen čokoladen izdelek iz preteklosti, ki si ga imela rada, pa ga sedaj ni več oz. je v spremenjeni obliki? Vedno aktualni Kinder jajček in čokoladice. To “obstaja” od kar pomnim ….

Pa se odpeljimo še malo v prihodnost…Pravijo, da naj bi se čokolada v prihodnosti podražila – kaj praviš na to? Pravim, da je vsaka dobra stvar vredna z razlogom.

Imaš še kakšno sporočilo za čokoholike? Uživajte v sladkostih življenja in ko se vam “zalušta” čokolada naj vam tako kot meni tekne brez slabe vesti :)

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Moja čokolada ponuja širok nabor najrazličnejših čokoladnih izdelkov. Vse izdelke skrbno pripravimo, nekatere personaliziramo, jih zapakiramo in kar najhitreje dostavimo do tebe, čokoholik.
Bralni čas: 4 minute
Čokoholiki, spremljate zadnje čokoladne novice? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem verjetno že veste, da se je nekaj dni nazaj v Zagrebu odprl Muzej čokolade. Ja, prav ste prebrali! Samo dobro uro in pol iz Ljubljane se je odprl muzej, ki je pravi raj za vse ljubitelje čokolade.
Bralni čas: 3 minute
Od tebe za  njega. Vemo, da znajo rojstnodnevna darila za moške predstavljati kar velik izziv. Medtem ko večina žensk večkrat na dan pove kakšen namig ali željo za darilo, so moški glede obdarovanja in daril precej bolj redkobesedni.

Toliko čokolad, da te spravijo ob pamet.

Ne zamudi čokoladnih novosti in novitet.