14

sep

Čokoladni intervju: Jinny Ribič

Čokoladni intervjuji

Čokoladni intervju: Jinny Ribič

Čokoladna povezava (kaj te povezuje s čokolado): Vse, od jutra do noči: musliji s čokolado za zajtrk, čokoladni puding za desert po kosilu, vmes nekajkrat nekaj bele čokolade ali čokolade na kakšen drug način, čokolada pri masaži, pa seveda čokolada v postelji, tudi to je seksi (vražji nasmešek).

Tvoja prva misel, asociacija na besedo »čokolada« je: Šeeeeee!

Čokoladni intervju: Jinny RibičZanimivo … Koliko čokolade pa sploh poješ (dnevno, tedensko)? Na dan zagotovo v vseh oblikah vsaj eno malo tablico in vem ja, moj trener David Obal me bo ubil (smeh).

Če malo pobrskaš po spominu .. Se spomniš kdaj si nazadnje zaužila košček čokolade? Veš katero? A to, če jo jem med tem, ko odgovarjam na vaša vprašanja šteje za nazadnje? Danes je še nisem nazadnje, jo bom še. Ta trenutek malicam belo Milko, v omari pa sta odprti še sigurno dve različni čokoladi..

Bi lahko zase rekla, da si čokoladna gurmanka? Če ja, zakaj? Ja lahko, morda ne ravno gurmanka no, preizkuševalka pa zagotovo. Poizkusim vse vrste čokolade, ki jo dobim pod roke, najbolj huda scena, čokolada s čilijem. Zanimivo, a ni zame.

Prisegaš na tujo ali na pristno slovensko čokolado? Imaš tudi kakšno priljubljeno čokoladno znamko? Prisegam sicer na slovensko čokolado, najljubša mi je Gorenjka, tista s celimi lešniki je zakon in ja moj naslov je v uredništvu portala, tako da mi strici in tete z Gorenjke lahko pošljejo nekaj kil v zahvalo za reklamo, ker jim tako ali tako pustim četrt mesečnega zaslužka vsak mesec. Slovenska čokolada je dobra!

In tvoja najljubša, najboljša, sanjska čokolada? Najboljša do sedaj bo še vedno ostala Gorenjka s celimi lešniki, zelo všeč pa mi je bila že prej omenjena s čilijem. Posebna, zanimiva, a ni za vsak trenutek.

Čokoladni intervju: Jinny RibičOb kateri priložnosti po navadi kupiš čokolado? Za rojstni dan, za kakšno obletnico ali ob kakšnem posebnem prazniku? Čokolado kupujem ko sem v trgovini. Nikoli se ne zgodi, da ne gre kakšna tablica z mano. Jo pa tudi podarim, če vem, da jo ima kdo rad.

Izdelava čokoladnih sladic, piškotov in tort doma. Narediš kdaj kakšno čokoladno sladico tudi sama? Nisem ravno vešča v peki sladic, si pa skuham čokoladni puding, če to šteje (smeh).

Če bi se pomotoma znašla v pravljici Janko in Metka – kaj bi storila, ko bi se pred tabo pojavila ogromna čokoladna hiška? Jedla bi jo, kaj pa drugega, samo potem bi s polnim želodčkom težko bežala (smeh).

Obstaja morda tudi kakšen čokoladni izdelek iz preteklosti, ki si ga imela rada, pa ga sedaj ni več oz. je v spremenjeni obliki? V bistvu ne, štejem 19 let v tem času se pa ni veliko spremenilo. Na mojo srečo.

Pa se odpeljimo še malo v prihodnost … Pravijo, da naj bi se čokolada v prihodnosti občutno podražila – kaj praviš na to? Naj si politiki znižajo plače in naj pustijo čokolado pri miru.

In še za konec – Bi želela kaj sporočiti našim čokoholikom? Čokolada na dan, prežene skrbi stran. Imejte se radi in podlezite čokoladi (smeh).

 

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več