15

okt

Čokoladni intervju: Armyna

Čokoladni intervjuji

Armyna

Ime in Priimek: Armina Smajlović

Čokoladna povezava: S čokolado me povezuje trgovina oz. oddelek z sladkarijami in na polici seveda čokolade vseh vrst :)

Tvoja prva misel, asociacija na besedo »čokolada« je: Kje je najbližja trgovina ali trafika, da kupim čokolado :)

Koliko čokolade poješ na teden? Na teden pojem dve Milke, največ tri.

Se spomniš kdaj si nazadnje zaužila košček čokolade? Veš katero? Jo ravnokar jem – Kinder.

ArmynaBi lahko zase rekela, da si čokoladna gurmanka? Ja seveda bi lahko rekla … Na tekmovanju za reallity show so me snemali in sem posebej poudarila, da naj mene izberejo, ker zelo rada jem čokolado in zelo slastno :)

Prisegaš na tujo ali na slovensko čokolado? Imaš tudi kakšno priljubljeno čokoladno znamko? Mi je vseeno. Važno, da je čokolada … Ja, obožujem Milko.

In tvoja najljubša, najboljša, sanjska čokolada? Obožujem Milko (še posebej belo ali belo, z okusom jagode), Kinder Bueno, Raffaello.

Izdelava čokoladnih sladic, piškotov in tort doma. Narediš kdaj kakšno čokoladno sladico tudi sama? Ne, ne delam sladic doma, jih mamica naredi … To ti vzame precej časa – grem rajši kupit.

Če bi se pomotoma znašla v pravljici Janko in Metka – kaj bi storila, ko bi se pred tabo pojavila ogromna čokoladna hiša? Hahaha, pojedla bi celo hiško.

Kateri je tvoj najljubši daljni spomin na čokolado? Spomin na čokolado? Hmm … Mislim, da je vsako jutro, ko spijem kavico z okusom Milke.

Obstaja morda kakšen čokoladni izdelek iz preteklosti, ki so jo imela rada, pa ga sedaj ni več oz. je v spremenjeni obliki? Se ne spomnim … Sem v mladosti rajši žvečila Bazooko in Čunga Lunga :P

Pa se odpeljimo še malo v prihodnost … Pravijo, da naj bi se čokolada v prihodnosti občutno podražila – kaj praviš na to? Nič zato … So se tudi cigareti podražili in še vedno kadim.

Imate še kakšno sporočilo za čokoholike? Čokoholiki … Bodite rajši čokoholiki kot pa alkoholiki. Hihihi.

Priporočeni izdelki:

×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več