Berryshka likerji osvajajo svet

Berryshka likerji osvajajo svet
Slovenska čokolada
Čas branja: 1 minuta

V njihovi ponudbi lahko danes najdemo različne vrste žganja kot sta džin ter brinjevec, ter sadne likerje z okusom borovnic, robid, ribeza itn.

Ste že slišali za Berryshko? Ime se res ne sliši preveč slovensko, a naj vam povem, da gre za slovensko blagovno znamko, pod katero se skrivajo odlični likerji. Podjetje Topp iz Šentvida pri Stični, se že nekaj let ukvarja z žganjekuho, izdelavo vrhunskih likerjev ter čokoladnih pralin.

Sprva se je podjetje ukvarjalo predvsem s transportom in proizvodnjo eteričnih olj, a so zaradi sezonske uporabe eteričnih olj, ter ne dovolj izkoriščene destilarne začeli tudi s pridelavo likerjev ter žganj. V njihovi ponudbi lahko danes najdemo različne vrste žganja kot sta džin ter brinjevec, ter sadne likerje z okusom borovnic, robid, ribeza itn.

Podjetje prisega na ročno izdelavo s pomočjo mojstrskih postopkov destiliranja. Vse to je seveda mogoče zgolj z dolgoletnimi izkušnjami ter skrbno izbranimi, kvalitetnimi sestavinami.

Naravni sadeži in zelišča za likerje ter žganja izvirajo iz gozdov Kočevskega roga. 

Da bi dokazali kvaliteto svojih likerjev, so bili ti poslani tudi na različna tekmovanja žganih pijač po svetu, kjer so odnesli odlične rezultate. Na tekmovanjih kot so World Spirits Awards in IWSC, so dosegli zlate, srebrne in bronaste medalje, kar je velik dokaz vrhunskosti Berryshkinih likerjev. 

Njihova uspešnost sega tudi preko meja, saj se njihovi izdelki prodajajo v Pragi in Londonu. Njihov največji izvozni trg predstavlja Češka, saj so Čehi, kot dobro vemo, dobri pivci alkohola in obenem tudi bolj sprejemljivi za preizkušanje novih pijač.

Tudi v Sloveniji so čedalje bolj prepoznavni, a jim angleško ime ter prepovedano oglaševanje alhokola to pri doseganju cilja malenkost otežuje. Verjamemo pa, da bodo s svojo vztrajnostjo in odličnimi izdelki kmalu poznani prav vsem. Za to si prizadevamo tudi mi, zato v naši ponudbi nudimo različne Berryshka likerje, darilne pakete ter čokoladne praline

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Pri izbiri darila je zelo pomembno prav poznavanje obdarjenca, zato je izjemnega pomena, da je izbira daril čim večja.
Bralni čas: 2 minuti
Se tudi ti vedno sprašuješ, kako obliti torto? Veš, da bo sam okus torte odličen, želiš pa si, da bi torta tako tudi izgledala? Ne veš, kako narediti preliv za torto?
Bralni čas: 2 minuti
Prva stvar, na katero pomislimo, ko slišimo besedo "diabetik" je zagotovo ta, da so sladkarije zanj prepovedane. Pa je res tako? Veš, da na trgu obstajajo čokolade, ki namenjene prav bolnikom, ki ne smejo uživati sladkorja? O, obstajajo. Imenujeno se diabetične čokolade.

Ustvarjaj kot pravi Čokochef

Vpiši svoj elektronski naslov, mi pa ti na tvoj naslov pošljemo brezplačno e-knjigo receptov, ki vsebuje kar 9 najbolj kul čokoladnih receptov priznanih slovenskih čokochefov.