Vse novice > Stran 2

29

okt

Recepti za čokoladne sladice

Bavarska krema iz zlate čokolade navdušuje tako s svojo barvo in okusom, kot tudi teksturo, saj je lahka in zračna. Primerna je za različne vrste sladic- torte, rezine, sladice v kozarcu. Če želimo malo bolj premium izgled, bo ta krema prava izbira, saj je zlata barva kreme naravnost idealna.

Preberi več

29

okt

Recepti za čokoladne sladice

Bavarska krema iz mlečne in bele čokolade vedno bolj navdušuje slaščičarje, saj je lahka, zračna in božanskega okusa. Je odlična osnova iz katere lahko izpeljemo številke kreme. Dobro se obnese v kombinaciji s sadjem, predvsem jagodičjem in v kombinaciji z oreščki, kot so pistacije.

Preberi več

29

okt

Recepti za čokoladne sladice

Mousse zlate čokolade je idealen za takrat, ko želimo sladico z malo drugačnim, posebnim, bolj premium okusom. Lahko jo uporabite kot polnilo za torte, sladice v kozarcu in rezine. Zlata čokolada je pravzaprav vrhunska bela čokolada s karamelo in karameliziranim mlekom.

Preberi več

29

okt

Recepti za čokoladne sladice

Mini krofki s čokoladno omako so absolutni zmagovalci, ko izbiramo pecivo za popoldansko čajanko. Skupaj s skodelico toplega čaja ali kave tvorijo popolno kombinacijo. Krofki so znotraj lepo mehki, čokolada pa jim da piko na i.

Preberi več

27

okt

Čokoladni nasveti

50 obletnica poroke, imenovana tudi zlata poroka, je res poseben in častitljiv dogodek, zato mora biti tudi darilo za 50 obletnico poroke premišljeno, posebno in skrbno izbrano. Preživeti skupaj pol stoletja zakona ni kar tako in le redkim je usojeno oziroma imajo srečo, da lahko doživijo [...]

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več