4 razlogi, zakaj je čokolada popolna izbira za poslovna in promocijska darila

Sladke novičke
Čas branja: 4 minute
Konec leta se vztrajno bliža, z njim pa tudi čas obdarovanj. Predstavljamo vam nekaj nasvetov, kako na izviren način obdariti svoje zaposlene in poslovne partnerje.

Konec leta se vztrajno bliža, z njim pa tudi čas obdarovanj. Morda boste pomislili, da smo o tem pričeli razmišljati vsaj kakšen mesec prezgodaj, a dejstvo je, da si je za obdarovanje vedno potrebno vzeti čas in ga načrtovati nekoliko vnaprej. Predstavljamo vam nekaj nasvetov, kako na izviren način obdariti svoje zaposlene in poslovne partnerje.

Poslovna in promocijska darila so izvrstna priložnost, da svojim zaposlenim in poslovnim partnerjem pokažete, da jih cenite, hkrati pa z njimi povečate tudi prepoznavnost svojega podjetja. A včasih je težko izbrati darilo, ki bo všeč prav vsakomur, hkrati pa mu bo prišlo tudi prav. Zakaj ne bi letos ubrali drugačne poti in namesto običajnih poslovnih daril podarili nekaj sladkega? Predstavljamo vam 4 razloge, ki vas bodo prepričali, da je čokolada prava izbira.

darilo1. Le kdo ne mara čokolade?

Če ste v zadregi, kakšno darilo bi najbolj ustrezalo vašim zaposlenim in poslovnim partnerjem, s čokolado zagotovo ne boste zgrešili. Namesto dolgočasnih kulijev in koledarjev raje podarite nekaj, kar bo pritegnilo obdarovančevo pozornost in razveselilo njegove brbončice.

2. Primerna velikost

Ne glede na to, koga obdarujete, je čokolada izvrstno darilo, saj je ravno pravšnje velikosti – ni ne preveliko, ne premajhno, vsekakor pa je nekaj posebnega.

3. Izvirnost in trajnost

Personalizirane čokolade bodo vašim zaposlenim in poslovnim partnerjem pokazale, da jih cenite, hkrati pa vam ne bo potrebno skrbeti zaradi roka trajanja, saj je čokolada eno izmed tistih daril, ki ne zdrži zaprto prav dolgo.

4. Darilo, ki seže daleč

Čokolada je eno izmed tistih daril, ki bo navdušilo ne le njenega prejemnika, ampak se bodo z njo lahko posladkali tudi njegovi najbližji (seveda le, če prejemnik ni preveč sladkosned, in je bo ostalo še kaj za domov); tako si bo vašo gesto, s tem pa tudi vaše podjetje zapomnilo še več ljudi.

Še nekaj praktičnih nasvetov pri izbiri čokoladnega darila

Obdarovanja ne predstavlja samo darilo, ampak ga sestavlja celotna izkušnja, zato je pomembno ne le s čim obdarimo, ampak tudi, kako obdarimo. Morda vam bodo v pomoč naslednji nasveti.

• Ne varčujte z embalažo

Pravijo, da knjige ne smemo soditi po njeni platnici, a le malokomu to tudi uspe. Enako je z darilno embalažo, saj je privlačna embalaža ravno toliko pomembna kot njena vsebina. Poskrbite, da bo pritegnila pozornost, saj boste tako obdarovanca spodbudili, da bo želel čim prej preveriti, kaj se skriva v njej.

• Darilu priložite tudi čestitko

Darilo lahko kupi in pokloni vsak, a kar je pri obdarovanju najbolj pomembno, je občutek, ki ga želimo vzbuditi pri prejemniku. Popestrite čokoladno darilo še z osebno noto in obdarovancu ob zaključku uspešnega leta poklonite ročno napisano čestitko ter mu s tem pokažite, da ga cenite.

• Darilo dostavite osebno

Kot rečeno, darilo lahko kupi in pošlje vsak, če ga boste dostavili osebno, pa boste poskrbeli, da se bo obdarovanec ob sladkih užitkih zagotovo spomnil, kdo mu jih je poklonil.

Top 5 poslovnih in promocijskih daril leta 2017

Verjamemo, da vam bodo naši namigi olajšali nalogo, kako izbrati primerna poslovna in promocijska darila za vaše zaposlene in poslovne partnerje. Predstavljamo pa vam še top 5 čokoladnih daril po našem izboru:

1) Personalizirana čokoladna bonboniera

Zelo simpatično poslovno ali promocijsko darilo, na katerega lahko natisnemo logotip ali motiv po vaši želji. Izbirate lahko tudi med različnimi velikostmi in okusi pralin.

2) Čokoladne cigare s konjakom

Domiselno darilo, ki prihaja iz slovenske čokoladnice Lucifer Chocolate, bo obdarovance navdušilo ne le z okusom, ampak tudi izgledom. Set vsebuje 50 ml Meukow konjaka, 6 čokoladnih truflov s fino kremo iz konjaka in 2 temni čokoladni cigari s pravo čokoladno kremo iz najboljše temne čokolade.

3) Čokoladne golf žogice

Še eno unikatno darilo iz slovenske čokoladnice Lucifer Chocolate, ki bo še posebej razveselilo ljubitelje golfa – posebno čokoladno pakiranje, ki vsebuje 3 čokoladne golf žogice: 1 iz bele čokolade, 1 iz mlečne in 1 iz temne čokolade. Vsaka golf žogica je izdelana ročno, iz svežih in kakovostnih sestavin.

4) Mini personalizirane čokoladice v darilni škatli

Sladko promocijsko darilo v lični darilni škatlici, ki bo navdušilo vsakega čokoholika. Vsebuje čokoladice, izdelane iz vrhunske čokolade, 60 % temne ali 32 % mlečne čokolade. Vsaka izmed njih je posamično zavita v folijo, potiskamo pa jih lahko z motivom ali logotipom po vaši želji.

5) Kolač s čokolado in božičnimi začimbami

Nekoliko bolj praznično obarvano darilo z bolj osebno noto, ki bo obdarovancu popestrilo peko. Božič iz kozarca Deliš's je dobrot poln kozarček, iz katerega na povsem enostaven način pripravimo čokoladni kolač z božičnimi začimbami (cimetom, ingverjem, muškatnim oreščkom in klinčki). Odpremo kozarec, zmešamo s sestavinami po navodilih, spečemo in pojemo!

Barbara K.
Podpora strankam
Nov okus čokolade? Nov okus čokoladnega moussa? Let's test!

Priporočeni izdelki Poglej vse naše izdelke

Zadnje novice Vse novice

Bralni čas: 2 minuti
Moja čokolada ponuja širok nabor najrazličnejših čokoladnih izdelkov. Vse izdelke skrbno pripravimo, nekatere personaliziramo, jih zapakiramo in kar najhitreje dostavimo do tebe, čokoholik.
Bralni čas: 4 minute
Čokoholiki, spremljate zadnje čokoladne novice? Če je vaš odgovor pritrdilen, potem verjetno že veste, da se je nekaj dni nazaj v Zagrebu odprl Muzej čokolade. Ja, prav ste prebrali! Samo dobro uro in pol iz Ljubljane se je odprl muzej, ki je pravi raj za vse ljubitelje čokolade.
Bralni čas: 3 minute
Od tebe za  njega. Vemo, da znajo rojstnodnevna darila za moške predstavljati kar velik izziv. Medtem ko večina žensk večkrat na dan pove kakšen namig ali željo za darilo, so moški glede obdarovanja in daril precej bolj redkobesedni.

Toliko čokolad, da te spravijo ob pamet.

Ne zamudi čokoladnih novosti in novitet.