Vse novice > Stran 6

10

okt

Recepti za čokoladne sladice

Tukaj je popoln recept za priljubljene brownije oziroma po slovensko rjavčke. Navdušil vas bo intenziven okus temne čokolade s koščki pekan orehov. Na zunaj so rahlo hrustljavi, znotraj pa ravno prav sočni. Uživamo jih lahko same ali pa jih postrežemo skupaj s kepico sladoleda.

Preberi več

10

okt

Recepti za čokoladne sladice

Piškote s koščki temne čokolade so ustvarili v Združenih državah Amerike in dosegli so svetoven uspeh. Po tem receptu dobimo mehke in goste čokoladne piškote z intenzivnim okusom po temni čokoladi.

Preberi več

08

okt

Čokoladni nasveti

Vsi pravi čokoholiki poznamo tisti občutek, ko z užitkom, nad paro topiš čokolado in se ta počasi spreminja v tekoče čokoladno zlato. Topljenje čokolade pa ni tako preprosto, kot se zdi, sploh če to počneš prvič.

Preberi več

07

okt

Čokoladni nasveti

Prijatelji so med najpomembnejšimi osebami v našem življenju. So tisti, ki jim lahko zaupamo vse svoje težave, želje, skrivnosti, z njimi delimo vesele in žalostne trenutke, uspehe in razočaranja. Na njih se lahko obrnemo, ko potrebujemo pomoč, nasvet ali pa se želimo le malo [...]

Preberi več

27

sep

Čokoladni nasveti

Predstavljajte si mrzel jesenski ali zimski večer. Sedite na kavču, greje vas mehka odeja, po televiziji je vaša najljubša serija in manjka vam le še ena stvar, da bo večer popoln! Ja, prav ste ugotovili! Za piko na i manjka le še topla vroča čokolada.

Preberi več
×

Zakaj pri nas?

5 razlogov

za kupovanje pri nas.

Preberi več