10
okt
Da navdušite svoje goste ne potrebujete zelo zapletenih sladic. Čokoladne tortice v skodelici so preproste in hitre za pripravo. Na vrh lahko nabrizgamo slastno rahlo kremo iz mascarpone sira, dodamo malo čokoladnih crispyjev in odlična čokoladna sladica je pripravljena za postrežbo.
Preberi več10
okt
Apetitna masleno rumeno barva v kombinaciji z rahlo hrustljavimi robovi in okusno vlažno ter puhasto teksturo: tukaj je recept, s katerim lahko pripravite popolne magdalenice. In da bi to dobroto spremenili v pravo sladko razvajanja, smo v mešanico dodali nekaj mlečne čokolade in tako tem [...]
Preberi več10
okt
Odličen in enostaven način, da svojim sladicam in pecivu dodate kanček hrustljavosti in dodatnega okusa, tako da jih dokončate s kakavovim drobljencem. Lahko ga vmešate tudi v različne kreme. Ta enostaven recept za domač kakavov drobljenec temelji na odličnem kakavu BAM (100% čist in [...]
Preberi več10
okt
Rahla čokoladna krema vas bo popolnoma navdušila. Okusna, nežna, zračna in preprosta za pripravo. Lahko jo naredite iz bele, temne ali mlečne čokolade. Uporabite jo lahko za polnjenje krhki maslenih in vafelj košaric, za brizganje in dekoracijo, primerna je tudi za pripravo sladic v kozarcu.
Preberi več10
okt
Bavarska krema je nežna francoska čokoladna sladica s kremasto in zračno teksturo. Po tem receptu boste dobili bavarsko kremo z globoko, temno barvo in intenzivnim čokoladnim okusom - okusno, lahka in slastna krema vas bo gotovo navdušila.
Preberi več