Namaz Proteinella, bela čokolada - 250 g

  Cena 7,90 € 7.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Namaz Proteinella bela čokolada je odličen kremast namaz izdelan iz vrhunske belgijske bele čokolade. Namaz je bogat s proteini (22%), je brez dodanega sladkorja in brez glutena. Je odličnega čokoladnega kremastega okusa z izjemno mazljivo strukturo! Namaz se odlično poda k palačinkam, žitaricam, kruhu ali pecivom. Ali pa preprosto k sadju.

  * Neto količina: 250 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Namaz Proteinella, bela čokolada - 250 g

  Proteinella z belo čokolado je odličen namaz, ki je kot nalašč za vse, ki uživate proteine ali se izogibate sladkorju in glutenu. Namaz se lahko uživa za zajtrk ali malico. Odlično se poda k palačinkam in kruhu, dodamo pa ga lahko tudi k najljubšim pecivom ali žitaricam.

  Namaz Proteinella z belo čokolado (250g) je odličen kremast namaz izdelan iz prave belgijske bele čokolade. Beli čokoladni namaz je bogat s proteini (22%), je brez dodanega sladkorja in brez glutena. Vsebuje samo sladkorje naravno prisotne v sestavinah (2g na 100g namaza).

  Privoščite si sladkanje brez slabe vesti!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Se tudi ti želiš ukvarjati z najboljšim poslom na svetu - čokolado? ;) Pri najslajši in nabolj čokoladni spletni trgovini MojaČokolada.si iščemo skrbnika ključnih strank.

  Doma narejene okusne in zdrave energijske ploščice brez peke.

  Proteinella čokoladno-lešnikov namaz je odličen namaz izdelan iz belgijske čokolade in praženih lešnikov. Namaz je bogat s proteini (vsaj 20%), je brez dodanega sladkorja in brez glutena.

  Najbolj znan čokoladni namaz je dokazano nezdrav, lahko pa posežete po takšnem, pri katerem vas ne bo grizla slaba vest, da otrok ne hranite pravilno!

  Prednosti
  • Za ljubitelje čokolade brez sladkorja
  • Bogat s proteini
  • Iz kakovostnih sestavin
  • Iz bele čokolade
  • Namaz je brez glutena in brez dodanega sladkorja
  Ključne besede: bela čokolada, namaz, čokoladni namaz, bela, proteinella, bela proteinella, beli namaz, namaz brez sladkorja, namaz z proteini, namaz iz bele čokolade
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več