Rajska Ptica - Mlečna čokolada

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mlečna čokolada je izvrstna čokoladna tablica slovenske čokoladnice Rajske ptice. Obogatena je z veliko mleka, ki okusu kakava doda nepozaben priokus. S svojim okusom in izgledom je čokolada lahko izvirno darilo, saj je izdelana ročno in iz popolnoma naravnih sestavin.

  Zavita je v lično temno rjavo embalažo, ki vas bo zagotovo zapeljala že na prvi pogled.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Mlečna čokolada

  Rajska Ptica je slovenska čokoladnica, ki svoje čokoladne mojstrovine ustvarja že dobro desetletje. Vsi izdelki so ročno izdelani z velikim poudarkom na odličnem okusu in kvalitetnih sestavinah. V njihovem širokem naboru izdelkov se skriva tudi Mlečna čokolada.

  Mlečna čokolada je ročno izdelana tablica, ki bo prepričala vse ljubitelje sladkih čokolad. Čokolada je ročno izdelana in ne vsebuje nobenih dodatkov, zato okus prevzame kremasta čokoladna tekstura, ki vas očara. Zaradi lepe embalaže je čokolada primerna tudi kot darilo. 

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Primerno za darilo
  • Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, tablica čokolade, čokoladna tablica, rajska ptica, čokoladnica rajska ptica, mlečna čokolada, ročno izdelana čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več