

BAM Bela vrhunska univerzalna čokolada je idealna za vlivanje, pripravo pralinejev, krem, mousse-ov, ganašev, sladoleda, piškotov, biskvitov in drugih kremastih čokoladnih struktur. Čokolada je oblikovana v manjše kapljice, za hitrejše, lažje in enakomernejše topljenje čokolade. Je lahka in kremasta čokolada z uravnoteženim mlečnim okusom. Čokolada je BREZ glutena.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
BAM Bela vrhunska univerzalna čokolada je idealna za vlivanje, pripravo pralinejev, krem, mousse-ov, ganašev, sladoleda, piškotov, biskvitov in drugih kremastih čokoladnih struktur. Čokolada je oblikovana v manjše kapljice, za hitrejše, lažje in enakomernejše topljenje čokolade. Je lahka in kremasta čokolada z uravnoteženim mlečnim okusom. Čokolada je BREZ glutena.
Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma. V kolekciji BAM se nahaja tudi izvrstna Bela čokolada v kapljicah.
BAM Bela čokolada (500 g) vas bo navdušila s svojo univerzalnostjo, saj jo resnično lahko uporabimo pri večini čokoladnih receptov z belo čokolado. Idealna je tako za vlivanje tablic, pralinejev in za pripravo krem, ganašov, mousse-ov, sladoledov, piškotov, biskvitov ter drugih kremastih čokoladnih struktur. Uporabimo jo lahko tudi za pripravo čokoladnih dekoracij. Čokolada vsebuje pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo, kar se odraža na pristnem čokoladnem okusu. Je izjemno kremasta in finega okusa po mleku.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim packačem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
Avtor fotografij: Urška Fartelj in Eva Veber
Sladkor, kakavovo maslo, polnomastno mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, aroma vanilije.
Kakavovi deli najmanj 29,8%, najmanj 22,8% mlečnih delov, 6,3% mlečne mačobe.
Energijska vrednost 2385 kJ / 570 kcal
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
BAM - become a master je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.
BAM - become a master je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!