

BAM drobljena kakavova zrna so proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Z intenzivnim okusom praženega kakava in hrustljavo teksturo so odlična kot dodatek sladicam. Poleg tega, da so zelo okusni, pa dobro vplivajo tudi na naše telo, saj vsebujejo veliko antioksidantov. Uporabite jih kot hrustljav dodatek v kremi ali pa dekoracijo.
* Neto količina: 250 g.
Kdaj lahko pričakujete artikel?
Artikel je na zalogi v našem centralnem skladišču in zato pripravljen za takojšnjo odpremo. Pričakovani datum dostave oziroma osebnega prevzema artikla je naveden spodaj.
* Podatek o dobavi velja za naročila prejeta do 11. ure.
BAM drobljena kakavova zrna so proizvod belgijskega proizvajalca čokolad Barry Callebaut. Z intenzivnim okusom praženega kakava in hrustljavo teksturo so odlična kot dodatek sladicam. Poleg tega, da so zelo okusni, pa dobro vplivajo tudi na naše telo, saj vsebujejo veliko antioksidantov. Uporabite jih kot hrustljav dodatek v kremi ali pa dekoracijo.
* Neto količina: 250 g.
Blagovna znamka BAM by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko priznane blagovne znamke Barry Callebaut. Z njo ustvarjajo svetovno priznani slaščičarji, zdaj pa je na voljo tudi vsem tistim, ki radi ustvarjate doma. Z BAM čokolado bodo domače slaščice postale vrhunske.
BAM drobljena kakavova zrna (250 g) so pražena, zato je njihov okus precej intenziven. So osnova za izdelavo vsake čokolade. Med procesom izdelave se jim nato doda doda sladkor, mleko in ostale sestavine, da nastane klasična čokolada. Kakavova zrna lahko uporabimo pri slaščicah (za muffine in piškote), lahko jih dodamo h granoli in kosmičem, odlično pa se obnesejo tudi kot dekoracija na tortah in sladoledu. Poleg tega, da so zelo okusni, pa dobro vplivajo tudi na naše telo, saj vsebujejo veliko antioksidantov.
Čokolada BAM je namenjena vsem domačim ustvarjalcem in tudi profesionalnim slaščičarjem, ki želijo svojim slaščicam dodati piko na i z izvrstno čokolado.
100% drobljena kakavova zrna.
Lahko vsebuje sledi mleka.
Energijska vrednost 601kCal (2515kJ)
Kakavova zrna shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako kakavova zrna naj ne bodo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju kakavovih zrn v hladilniku.
BAM izdelki za peko by Mojačokolada.si je linija vrhunskih belgijskih čokoladnih izdelkov za peko. Gre za odlično čokolado za peko, ki je bila do zdaj na voljo le najboljšim svetovnim slaščičarjem. Zdaj pa lahko z njo ustvarjajo tudi vsi ljubiteljski ustvarjalci sladic. Čokolada je izdelana po recepturi priznane belgijske blagovne znamke Barry Callebaut. Kolekcijo čokoladnih in kakavovih izdelkov za pripravo slaščic BAM smo sestavili iz skrbno izbranih čokolad ter kakava belgijskega proizvajalca Cacao Barry, vrhunske kvalitete ter preverjeno odličnega okusa. BAM izdelki so namejeni za pripravo vrhunskih slaščic, odličnega videza in izjemnega okusa, tudi doma.