Sukrin brez kalorij - Naravno sladilo Sukrin, 40x5g

  Cena 6,90 € 6.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 5%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Sukrin brez kalorij je naravno sladilo, ki se po okusu in strukturi zelo približa belemu sladkorju. Izdelano je z naravnim procesom fermentacije glukoze in ne vsebuje ogljikovih hidratov ali kalorij, zato je odlično za vse, ki se izogibajo sladkorju. Sukrin se odlično obnese pri peki in kuhi. Dosega 75% sladkosti belega sladkorja in se zato uporablja v skoraj enaki meri.

  * Neto količina: 40 x 5g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Sukrin brez kalorij - Naravno sladilo Sukrin, 40x5g

  Sukrin je znamka odličnih naravnih sladil ter izdelkov za peko, primernih za vse, ki se izogibajo sladkorju, glutenu ali želijo zaužiti več prehranskih vlaknin. V kategoriji sladil se nahaja tudi naravno sladilo Sukrin.

  Sladilo Sukrin je brez aditivov in izdelano iz sladkornega alkohola eritritola z naravnim procesom fermentacije glukoze. Ima naravno sladek okus ter strukturo podobno navadnemu belemu sladkorju. Dosega 75% sladkosti belega sladkorja in se zato uporablja v skoraj enaki meri kot beli sladkor. Sladilo je brez kalorij, brez ogljikovih hidratov in z glikemičnim indeksom 0 (primerno tudi za diabetike).

  Sukrin naravno sladilo lahko uporabljamo vedno, ko želimo nadomestiti beli sladkor. Sladkamo lahko napitke, sladice, sadje, žitarice in podobno. Je obstojen za visoke temperature in zato primeren za peko ali kuhanje. Pri peki priporočamo, da sladilo ne preseže 20% vseh sestavin.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Primerno za peko in kuho, saj je Sukrin obstojen pri višjih temperaturah
  • Brez kalorij in ogljikovih hidratov
  • Zelo podobno belemu sladkorju po strukturi, videzu in okusu
  • Glikemični indeks 0
  • Sladilo vsebuje eritritol
  • Naravnega izvora
  Ključne besede: za diabetike, eritritol, brez kalorij, sukrin, sladilo sukrin, naravno sladilo sukrin, sladilo za diabetike, brez ogljikovih hidratov, nizek glikemični indeks, sukrin brez kalorij
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več