

Sukrin Fiber Sirup Gold je odličen sirup za slajenje različnih sladic, napitkov in jedi. Uporabite ga lahko tudi kot nizkohidratno alternativo medu in javorjevemu sirupu. Vsebuje kar 70% vlaknin in samo 5 – 6% sladkorja. Sirup je izdelan v naravnem procesu in ima dodan izvleček sladu ter naravno sladilo stevio. Dosega enako sladkost kot navadni beli sladkor.
* Neto količina: 450g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Sukrin Fiber Sirup Gold je odličen sirup za slajenje različnih sladic, napitkov in jedi. Uporabite ga lahko tudi kot nizkohidratno alternativo medu in javorjevemu sirupu. Vsebuje kar 70% vlaknin in samo 5 – 6% sladkorja. Sirup je izdelan v naravnem procesu in ima dodan izvleček sladu ter naravno sladilo stevio. Dosega enako sladkost kot navadni beli sladkor.
* Neto količina: 450g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
Sukrin je znamka odličnih naravnih sladil ter izdelkov za peko, primernih za vse, ki se izogibajo sladkorju, glutenu ali želijo zaužiti več prehranskih vlaknin. V kategoriji izdelkov za peko se nahaja tudi Fiber Sirup Gold.
Sukrin Fiber Sirup Gold (450g) je izdelan iz IMO (izomalto-oligosaharidi, ki so naravne probiotične vlaknine sladkega okusa), izvlečka sladu in naravnega sladila stevie. Sirup je polnega okusa in dosega enako stopnjo sladkosti kot navadni beli sladkor, odlično pa se obnese tudi kot alternativa medu in javorjevemu sirupu.
Sirup Fiber Gold lahko uporabljamo kot sladilo pri izdelavi domačih ploščic, pri peki piškotov, palačink, pri izdelavi sladoleda in drugih sladicah ter jedeh.
Izomalto-oligosaharidi, izvleček sladu, sladilo (steviol glikozidi (stevia)).
Energijska vrednost: 675 kJ/161 kcal
Izdelek hranimo v suhem prostoru na sobni temperaturi.
Izdelki Sukrin spadajo pod vrhunsko znamko živil Sukrin, ki jo je razvilo norveško podjetje Funksjonell Mat AS z željo, da pripomorejo k bolj zdravemu življenskemu stilu ljudi. Ukvarjajo se tako z izdelavo naravnih brezkaloričnih sladil, ki so lahko odlična alternativa navadnemu sladkorju, z brezglutenskimi mokami z zreducirano maščobo in mešanicami za peko različnih sladic, kruha z malo ogljikovih hidratov in sladkorja ter prav tako brez glutena. Vsi izdelki in sestavine omogočajo preproste in hitre spremembe v vsakdanjem jedilniku. Namenjeni so vsem, ki želijo uživati manj sladkorja in ogljikovih hidratov ter več prehranskih vlaknin.