Pavoni - Silikonska podloga za peko makronov

  Cena 9,90 € 9.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Pavoni Silikonska podloga za peko makronov bo navdušila vse, ki radi pečete te barvite in slastne slavne pariške piškotke makrone (fr. Macarons) ter tudi tiste, ki se s peko makronov šele pričenjate ukvarjati. Te prestižne slaščice lahko sedaj z malce dobre volje pripravite tudi sami doma! Silikonska podloga je tudi enostavna za čiščenje in shranjevanje.

  * Pekač je velikosti 380 x 300 mm.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 9 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,09 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Pavoni - Silikonska podloga za peko makronov

  V kolekciji silikonskih modelov za pripravo domačih slaščic se nahaja tudi silikonska podloga za peko domačih makronov, ki jih sedaj lahko tako kot slaščičarski mojstri z nekaj dobre volje pripravite tudi sami.

  Silikonska podloga za peko makronov je velikosti 380 x 300 mm. Podloga je narejena iz kakovostnega 100& platinum silikona, ki je izvrsten trpežen material. Material je prilagodljiv, obstojen, zdravju neškodljiv in odporen na tako nizke kot visoke temperature (postavimo ga lahko v hladilnik, zamrzovalnik, pečico ali mikrovalovno pečico).

  Italijanski proizvajalec silikonskih modelov, Pavoni

  Pavoni je Italijansko podjetje s 30 letno tradicijo na slaščičarskem in pekarskem področju, ki imajo sedaj v svoji ponudbi že več kot 6000 različnih izdelkov za peko in izdelavo sladic. Podjetje vedno znova stremi k razvoji in novim idejam ter produktom. Zato nenehno izboljšuje svojo proizvodnjo, povečuje svoje skladiščne in proizvodne prostore glede na potrebe in ustvarja nove produkte za svoje zveste kupce po celem svetu.

  V našo sladko ponudbo smo dodali tudi nekaj njihovih najbolj zaželjenih produktov, ki bi domačim slaščičarjem, ki radi pripravljajo najrazličnejše sladice olajšale pripravo in soustvarile čudovit končni produkt. Na voljo tako priročna zložljiva posodica za topljenje čokolade, silikonski model za pito, modeli za torte in pito. Vsi izdelki so narejeni iz trpežnega 100% platinum silikona, ki velja za zelo trpežen, obstojen in vzdržljiv material, ki ga je tudi enostavno čistiti in shranjevati.

  Sestavine

  100% platinum silikon.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Pakiranje vsebuje silikonsko podlogo za valjanje in pečenje slaščic
  • Za ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
  • Primerno za pripravo slaščic doma
  • Primerno tudi za darilo ob najrazličnejših priložnostih
  • Izdelano iz 100% platinum silikona
  Ključne besede: pekač za makrone, makroni, pavoni, podloga za peko makronov, za peko makronov
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več