NoMu - Vanilijeva pasta, 50ml

  Redna cena 11,90 €

  Cena 10,71 € 10.71 EUR

  Znižana cena!

  -10%Popust

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  NoMu Vanilijeva pasta je pravi ekstrakt bourbonske vanilije iz daljnega Madagaskarja z dodanimi semeni vanilije, ki dodajo vaši jedi atraktiven izgled. Na stekleničko je dodana praktična pumpica, ki omogoča enostavno doziranje in trajnejšo svežino vanilijeve paste. Priporočamo kot dodatek pecivu in sladicam (panna cotta, creme brulee, vanilijev sladoled, jajčna krema).

  * Neto količina: 50 ml.

  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  NoMu - Vanilijeva pasta, 50ml

  NoMu znamka je znana po izvrstnih čokoladnih napitkih, čajih in ostalih izdelkih za za vaše slaščice in peko. V to kategorijo izdelkov spada tudi Vanilijeva pasta.

  NoMu Vanilijeva pasta (50 ml) vas bo očarala s svojim bogatim vanilijevim okusom in svojo pravo aromo. Je pristen ekstrakt bourbonske vanilije iz Madagaskarja. Ekstraktu so dodana tudi semena vanilije, ki naredijo izgled vaših jedi še bolj atraktiven. Odličen dodatek za vaša peciva in sladice, kot je panna cotta, creme brulee, jajčna krema ali vanilijev sladoled.

  NoMu

  Južnoafriško podjetje NoMu je bilo ustanovljeno leta 2000. Ustanoviteljica Tracy Foulkes je navdih za podjetje našla v izdelkih, ki jih potrebujemo v svoji kuhinji. Samo ime podjetja NoMu izhaja iz lastnosti ustanoviteljice podjetja. Ker je le ta vegetarijanka, je bilo prvotno ime podjetja NoMoo (Moo=oponašanje krave), to pa je čez čas prešlo v NoMu.

  Znamka NoMu ponuja širok nabor izdelkov vrhunske kvalitete, ki se lahko pohvalijo tudi z različnimi nagradami. Poleg visoke kakovosti so izdelki vedno zapakirani v lepo oblikovano embalažo, z namenom, da vas navdihnejo v kuhinji. Pri nas ponujamo odlične vroče čokolade, kakavove napitke in mešanice za enostavno pripravo različnih čokoladnih sladic.

  Sestavine

  Mineralna voda, glukoza, glicerin (humektant), etanol (12%), bourbonska vanilija z Madagaskarja (6%), stabilizator.

  Igor P.
  08.01.2019

  Zelo v redu aroma in avtentičnost.

  Prednosti
  • Za ljubitelje prave vanilije
  • Primerno za dodatek vašemu pecivu in sladicam
  • Bogat okus
  • Ekstrakt bourbonske vanilije z dodanimi semeni vanilije
  • Okusite pravi okus vanilije
  Ključne besede: vanilija, sladice, NoMu, nomu vanilijeva pasta, vanilijeva pasta, ekstrakt vanilije, dodatek za peko, vanilijeva krema, vanilijeva aroma
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več