Gorilnik za karameliziranje in flambiranje

  Cena 7,00 € 7 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Gorilnik za karameliziranje in flambiranje je odličen slaščičarski pripomoček namenjen tistim, ki radi ustvarjate v svoji kuhinji. Gorilnik je zelo enostaven za uporabo in vam bo omogočil pripravo marsikatere vrhunske slaščice in jedi, ki zahteva karameliziranje ali flambiranje!

  Vživite se v pravega čokoladnega mojstra in impresionirajte svoje bližnje.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Gorilnik za karameliziranje in flambiranje

  V kolekciji slaščičarskih pripomočkov za slaščice, peko in dekoracijo, se nahaja tudi Gorilnik za karameliziranje in flambiranje. Gorilnik je enostaven za uporabo, polni pa se s standardnim plinom za vžigalnike.

  Z njim lahko flambirate in karamelizirate. Flambiranje je postopek pri katerem vročo sladico prelijemo z vročo in močno žgano pijačo ter zažgemo. V postopku karameliziranja pa iz sladkorja s segrevanjem dobimo karamelo.

  Naj bodo vaše slaščice in sladke mojstrovine sedaj tudi lično okrašene!

  MojaČokolada.si

  Spletna trgovina MojaČokolada.si je prva slovenska čokoladna trgovina, ki ponuja širok nabor vrhunskih čokoladnih izdelkov. S ponudbo več kot 1.000 različnih čokolad, čokoladnih doživetij, izdelkov za peko slaščic in ostalih sladkih daril se uvršča med največje ponudnike slovenskih spletnih darilnih trgovin. 

  "Vsak dan ter v vsakem trenutku želimo ljubiteljem čokolade pričarati prijeten čokoladen trenutek. Z osebnim odnosom, pestro in široko ponudbo, prijetnimi presenečenji, obilo čokoladnih dogodivščin ter razvajanj skrbimo, da vas nikoli ne razočaramo. Prepustite se svetu čokolade!"

  mojca k.
  29.01.2019

  velikokrat pride prav.....

  Prednosti
  • Pakiranje vsebuje gorilnik za karameliziranje in flambiranje jedi ter slaščic
  • Za ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
  • Primerno za vrhunsko dekoracijo slaščic doma
  • Zelo enostavna uporaba
  Ključne besede: pripomočki za peko, za peko, gorilnik, gorilnik za flambiranje, gorilnik za karameliziranje, flambiranje, karameliziranje, gorilnik za sladice, pripomoček za peko, za creme brulee, karameliziranje sladkorja, flambiranje beljakove pene
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več