Vlivalnik čokolade

  Cena 34,90 € 34.9 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Vlivalnik čokolade je profesionalni kuhinjski pripomoček, ki je nepogrešljiv pri pripravi čokoladnih slaščic, kjer je pomembno natančno odmerjanje. Primerno tudi za dekoriranje in vlivanje tekoče čokolade, krem in testa. Pripomoček poskrbi za kulinarično ustvarjalnost brez umazanije in polivanja čokolade. Je zelo enostaven za uporabo in čiščenje.

  * Set vsebuje dozirnik in podstavek za odlaganje.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 34 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 34 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,34 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Vlivalnik čokolade

  V kolekciji izdelkov za peko in pripravo najrazličnejših slaščic se nahaja tudi prav poseben pripomoček, ki bo navdušil marsikaterega ljubitelja čokolade. Vlivalnik čokolade je zelo priročen pri vlivanju tekoče čokolade (pralin, prelivov) in tudi najrazličnejših krem ter testa. Z njim bomo enostavno odmerili količino čokolade ter tudi enostavno vlili čokolado ali kremo v modele.

  Pripomoček se izvrstno obnese s svojo priročnostjo in uporabnostjo, zaradi česar je izvrsten za polnjenje modelčkov, kjer je pomembno natančno odmerjanje. Z vlivalnikom je zelo enostavno tudi dekoriranje. Pripomoček je izdelan ter oblikovan tako, da se čokolada med ustvarjanjem ne poliva in da čokolado oziroma vsebino posode lahko porabite do konca.

  VIDEO - Silikomart izdelki

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je nepogrešljiv pri pripravi slaščic, kjer je pomembno natančno odmerjanje
  • Pakiranje vsebuje vlivalnik čokolade in podstavek za odlaganje
  • Za vse, ki bi si svoje čokoladne slaščice želeli pripraviti mojstrsko in z natančnostjo
  • Odlična ideja za darilo
  • Zelo enostavno za uporabo
  Ključne besede: silikomart, vlivalnik čokolade, pripomoček za vlivanje čokolade, kuhinjski pripomočki, za čokolado, dozirnik čokolade, vlivalnik, za dekoriranje, enostavno odmerjanje, dozirna posoda
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več