Mešalka za čokolado s termometrom

  Cena 22,90 € 22.9 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mešalka za čokolado s termometrom je kot nalašč za vse, ki radi doma ustvarjajo s čokolado in bi želeli svoje slaščice ter čokoladne izdelke pripraviti še boljše in kakovostnejše. V mešalko je vgrajen tudi termometer, ki je nepogrešljiv pri temperiranju čokolade, pripravljanju pralin in tudi marmelad, omak ter drugih jedi. Mešalka je izdelana iz silikona.

  * Mešalka je velikosti 32 cm x 7 cm.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 22 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 22 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,22 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Mešalka za čokolado s termometrom

  V kolekciji silikonskih izdelkov za pripravo domačih slaščic se nahaja tudi prav posebna mešalka za topljeno čokolado z vgrajenim termometrom (kaže temperaturo od -40 do +160°C). Zelo priročna mešalka, ki je nepogrešljiva pri temperiranju čokolade, vlivanju pralin, pripravljanju prelivov in tudi marmelad, omak ter drugih jedi.

  Mešalka je izdelana iz silikona, ki je zelo prilagodljiv, obstojen in ga je moč izpostavljati visokim ter nizkim temperaturam.  Na vrhu ročaja se nahaja prikazovalnik temperature, sam merilnik temperature pa se nahaja na spodnjem delu mešalke, ki se potopi v čokolado. Izjemno enostavna za uporabo ter čiščenje.

  VIDEO - Silikomart izdelki

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen iz 100% silikona
  • Pakiranje vsebuje mešalko za topljeno čokolado z vgrajenim termometrom
  • Za ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
  • Odličen material
  • Zelo enostavno za uporabo
  Ključne besede: silikomart, silikonska mešalka, mešalka s termometrom, mešalka za čokolado, ročna mešalka, za čokolado, silikon, mešalka, termometer za čokolado, za temperiranje
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več