Dobavitelji

 • 1001 dar

  1001 dar

  Naši izdelki 1001 dar veljajo kot eni izmed najbolj kvalitetnih ter prestižnih darilnih izdelkov. Izpopolnjen dizajn izdelkov pa odraža ekskluzivnost ter prvovrstnost. 1001 dar blagovna znamka je plod dolgoletnih izkušenj s prodajo bogatega darilnega programa. V družinskem podjetju Pro-92 d.o.o., ustanovljenem leta 1988, smo se v začetku ukvarjali s prodajo poslovnih daril in promocijskih izdelkov. V letu 1996 pa je dozorela ideja, da bi dodatke za dom in prosti čas, ki smo jih tržili podjetjem, ponudili tudi v maloprodaji. Tako smo v podhodu Plave lagune v Ljubljani odprli prvo trgovino 1001 dar. Danes imamo 6 poslovalnic: v Ljubljani poleg Plave lagune še v Cityparku in Mercator centru Šiška, v Mariboru v Europarku, v Domžalah v Mercator centru ter v Celju v Citycentru. Svoje čokoladne izdelke pa uspešno prodajamo tudi preko spletne trgovine MojaČokolada.si.
 • BAM čokolada

  BAM čokolada

  BAM je vrhunska linija izdelkov ustvarjena z vizijo, da premium kvaliteto čokolade in profesionalne izdelke za peko približamo tudi domačim ustvarjalcem slaščic. BAM izdelki so namenjeni vsem, ki obožujejo ustvarjanje z visoko kvalitetnimi sestavinami in prefinjenimi okusi tudi za domačim kuhinjskim pultom.

  BAM je prava izbira za vse, ki želijo svoje sladice popeljati na višji nivo. Postanite mojster slaščic z nami!

 • Berryshka

  Berryshka

  Slovenska blagovna znamka Berryshka, z destilarno na dolenjskem in lastnim sinjemodrim izvirom vode, je mlada blagovna znamka, ki proizvaja alkoholne žgane pijače in likerje bogatih okusov kočevskega pragozda ter božansko slastne čokolade, ki se jim ne moreš upreti. Kot zagovornik odgovornega pitja pijač, na hedonistični in gurmanski način ustvarjamo pristnejšo kulturo pitja ter ustvarjamo nove okuse, kjer svoje užitke najdejo tudi izraziti čokoholiki. Posebnost naših proizvodov so bogati, naravni in žametni okusi, lasten izvir vode izpod krošenj kočevskega gozda, moderen, eleganten dizajn in potrjena mednarodna kakovost Premium cenovnega razreda. Pri destilaciji uporabljamo za izdelavo le najboljše sestavine in sodoben tehnološki proces. Sledimo trendom alkoholnih pijač in skupaj s čokoladnimi izdelki razvijamo nove okuse. Ustvarjamo sladko gurmanstvo, polno užitkov, kreativnih pogledov. V mesecu juniju kot prva destilarna na slovenskem, odpiramo vrata, kjer sinje moder izvir , lastna gostinska ponudba in lična trgovinica vabijo na oglede vse žejne, lačne novih okusov in znanj iz destiliranja ter priprave likerjev in koktajlov Berryshka. Prejeli smo različna zlata, srebrna in bronasta priznanja tako za kakovost na ocenjevanju pijač IWSC (International Wine and Spirits Competition) v Londonu 2012 in 2013, kot tudi na ocenjevanju pijač WSA 2013 (World Spirits Awards), v Celovcu, pred kratkim pa tudi v Združenih državah Amerike – v San Franciscu. Torej, lahko vam lahko zaupamo skrivnost? Če je tako, naredite le požirek izbranega okusa Berryshke in "Trust To Our Good Spirits!" Naj se potovanje v čarobni svet mistike, poželjivosti in skritih sladkosti prične!
 • BodyLab

  BodyLab

  BodyLab je dansko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo odličnih proteinskih izdelkov, tudi v kombinaciji z najboljšo begijsko čokolado. V svoji ponudbi imajo sicer različne izdelke bogate s proteini, presne izdelke in izdelke brez dodanega sladkorja. V našo sladko ponudbo smo uvrstili nekaj njihovih najboljših čokoladnih proteinskih "uspešnic", kot je čokoladno-lešnikov namaz Proteinella (brez dodanega sladkorja in brez glutena), čokoladni topingi in Mešanica za pripravo proteinskih palačink s čokolado! Odlični izdelki za ljubitelje čokolade in proteinov.
 • Bohinj Park Hotel

  Bohinj Park Hotel

  V osrčju Julijcev in bohinjske ledeniške doline leži vrhunski alpski eko resort - Bohinj Park EKO Hotel, katerega zaznamujeta trajnostni razvoj in skrb za naravo. Poleg bogate kulturnozgodovinske dediščine v okolici Bohinja promovira tudi udobno življenje človeka v sožitju z naravo. Z okolico hramonično zlit hotel je eden najnaprednejših energijsko varčnih hotelov v tem delu Evrope. Bohinj Park EKO Hotel je več kot samo hotel. Je pravi naslov za alpski kotiček nepozabnih doživetij in druženj. Sebi in naravi podarite oddih pod očakom slovenskih gora. Kot prvi eko hotel v Sloveniji ustvarjamo oazo sprostitve in udobja v osrčju narave ter z izjemno lokacijo in spodbujamo aktivno preživljanje prostega časa in splošno kulturo zdravega in naravi prijaznega načina življenja.
 • Čaji CHA

  Čaji CHA

  Odkrijte vrhunski svet čajev, ki vas bo popeljal v spoznavanje novih arom, okusov in dišav. Med pestro ponudbo čajev se zagotovo prav za vsakogar najde primerna vrsta čaja. Na voljo črni čaji, zeleni čaji, rdeči čaji, beli čaji, rumeni čaji, zeliščni čaji, wellness čaji in ayurvedski čaji. Katerega boste izbrali?
 • Center Harmonija

  Center Harmonija

  Harmonija duha, telesa in doživetij je vodilo in vsebina športno-rekreativnega, lepotnega in wellness centra, ki deluje v Mengšu pod Gobavico. To je prvi wellness center v Sloveniji, ki je zgrajen po Feng Shui metodi. Rekreacija in razvajanje sta na voljo na kar 5.000 kvadratnih metrih pokritih površin. V poletnih mesecih pa sta na voljo tudi2 igrišči za odbojko na mivki in veliko ter pomožno travnato igrišče za nogomet. Način življenja današnjega časa človeku že skoraj zapoveduje krepitev tako telesa kot duha. Vizija Mega Centra je stalno izboljševati kakovost storitev, nuditi pester izbor športnih dejavnosti in wellnessa ter skrbeti za telesno pripravljenost, zdravje in dobro počutje prebivalcev Kranja s širšo okolico. Naš cilj je dobro počutje naših gostov, zaradi česar se tudi smatramo za Središče dobrega počutja.
 • Čokolada Shockino

  Čokolada Shockino

  Shockino je mlada Italijanska čokoladnica, ki se prioritetno ukvarja z izdelavo modularnih pralin Shockino. Izdelek je bil prvič predstavljen že leta 2008, a še ne v končni različici. Po dolgoletnih raziskavah, razvoju in testiranjih se je izdelek končno predstavil leta 2014 kot prve modularne praline na svetu. Čokoladnica Shockino se danes nahaja v mestu Ferrazzano blizu Campobassa v prelepi pokrajini Molise, kjer pripravljajo sveže marmelade, džeme, želeje, ganaše ter seveda čokolado za najboljše praline Shockino. Gre za inovativne čokoladne praline, sestavljene iz treh čokoladnih delov (podlage, obročka in kronice), ki jih lahko mešamo in okušamo čisto po svojem okusu. Vsak izmed delov je pakiran posamezno, da si končno čokoladno pralino čokoholiki pripravimo sami iz okusov, ki so nam na voljo v škatlici. Postopek Mix and match pralin je izjemno enostaven in hkrati zabaven. Na izbrano podlago preprosto postavimo čokoladni obroček, dodamo še kronico z izbranim okusom in naša čokoladna pralina Shockino je pripravljena!
 • Čokolade Cavalier

  Čokolade Cavalier

  Cavalier je belgijsko družinsko podjetje, ki od leta 1996 izključno temelji na razvoju, proizvodnji in distribuciji čokoladnih izdelkov brez dodanega sladkorja. Cavalier je namenjen ljubiteljem čokolade, ki se želijo ali morajo izogibati uživanju sladkorja zaradi zdravstvenih razlogov. Cavelier vam omogoča da uživate čokolade na zdrav način, brez da bi se na račun boljše forme ali zdravja mogli odreči gurmanskemu okusu čokolade. Gurmanski okus naših čokolad poleg zadovoljnih kupcev potrjujejo tudi priznanja in nagrade, ki smo jih prejeli na uglednih tekmovanjih. Cavalier temelji na kvaliteteni izbiri surovin, ki se uporabljajo za sprejme končni izdelek le, če 100% izpolnjujejo naše stroge kontrole kakovosti. Smo družbeno odgovorno podjetje in skladno s tem podpiramo pravično trgovino.
 • Čokolade La Chocolate

  Čokolade La Chocolate

  La Chocolate je blagovna znamka, ki združuje le najboljše; čokolada je skrbno izdelana iz najbolj svežih sestavin in ovita v lepo, brezčasno embalažo, ki bo zadovoljila vse okuse. Zaradi igrivih barv in dizajnov so naši izdelki primerno darilo za vse priložnosti in vse starostne skupine. V ponudbi boste našli slovensko čokolado in selekcijo najboljših pralinejev, ki se vam predstavlja pod znamko La chocolate, vključuje pa vse od pralin z najrazličnejšimi okusi do sadja in oreščkov oblitih s čokolado. Specializirani smo tudi za čokoladne oreščke oblite v različne okuse čokolad, kar predstavlja tudi zanimivo poslovno darilo ter celoletno sladko presenečenje. Za tiste z bolj izbranim okusom, ki prisegajo na belgijsko čokolado pa imamo v ponudbi tudi Leonidas, ki se ponaša z neverjetno kvaliteto in široko paleto različnih okusov ter pakiranj.
 • Čokolade Lindt

  Čokolade Lindt

  Lindt je znamka čokolad iz dežele čokolade Švice, kjer ustvarjajo premium čokoladne izdelke, ki zahtevajo veliko znanja in ljubezni do čokolade. Lindt sledi temu že vse od leta 1845. Vse od takrat izpopolnjujejo svoje recepte, preizkušajo nove in ustvarjajo dih jemajoče kombinacije, ki navdušujejo po vsej Evropi. Njihove najbolj poznane kolekcije so Excellence z večjo vsebnostjo kakava, Classic, Lindor (čokoladne kroglice) in Creation kolekcija, katero navdihujejo najboljše slaščice sveta. Izdelava takšnih čokoladnih mojstrovin je prava umetnost, ki jo Lindtovi čokoladni mojstri s strastjo izpopolnujejo že vrsto let. Čokolada je izdelana iz skrbno izbranih kakavovih zrn, ki so previdno predelana in obdelana, da kakav ohrani svoje najboljše arome. Vsa polnila in dodatki pa so izdelani iz le najboljših sestavin. Uživajte v pregrešnih pralinah in začutite popolnost čokolade z vsemi čuti!
 • Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je družinsko podjetje in čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote. Naša osnovna vodila so: 1.) ROČNA IZDELAVA: Vsi izdelki so ročno izdelani, saj sledimo stari Belgijski tradiciji izdelovanja čokoladnih izdelkov. Takšen način izdelave nam omogoča, da lahko uporabljamo sveže in naravne sestavine, zaradi česar so izdelki bolj okusni . Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske čokoladne dobrote. Vsak izdelek je unikaten, umetnost in čokolada z roko v roki. 2.) UPORABA NAJBOLJŠIH SESTAVIN: Vseskozi uporabljamo sestavine, ki so naravne, visoko kakovostne in po možnosti sveže. Čokolada vsebuje velik delež kakavovih delcev, kupujemo jo pri najboljšem proizvajalcu belgijske čokolade, podjetju Barry Callebaut. 3.) BREZ KONZERVANSOV: Pri izdelavi izdelkov ne uporabljamo konzervansov. Zdaj lahko uživate v polnem naravnem okusu in skrbite za svoje zdravje. Prava čokolada je zdravilna, saj ima veliko vsebnost kakavovih delcev, le ta pa vsebuje antioksidante, ki so koristni za vaše zdravje. Glikemični indeks prave čokolade je nizek, tako da se vam ni treba bati za vaše zdravje. 4.) VEDNO SVEŽE: Ročna izdelava nam omogoča uporabo svežega sadja in mlečnih izdelkov, sestavine pa prilagajamo letnemu času. Vsi izdelki so tako sveže narejeni in brez konzervansov, zaradi česar imajo kratko življenjsko dobo.
 • Čokoladnica 20 chocolate

  Čokoladnica 20 chocolate

  20 chocolate ni le izdelek in ni le čokoladnica, temveč predstavlja sladko popotovanje od kakavovega zrna do čokoladne tablice. Vsi čokoladni izdelki 20 chocolate so namreč izdelani ročno od začetne faze praženja in mletja kakavovih zrn do oblikovanja čokoladne tablice. Tako prava izbira kakavovih zrn kot naše ravnanje v proizvodnem procesu so ključni dejavniki za gourmet čokolade. Dejstvo je, da je srce kakava v zrnu samem in prsti v kateri raste (podnebje in lega). Verjamemo pa, da naša tradicionalna metoda predelave kakavovih zrn v fino kakavovo pasto ohrani originalne karakteristike kakava. 20 chocolate čokolada je aromatična in bogata v okusih. Vsaka izmed tablic ima svojevrsten okus in aromo. Čokolado sestavljata samo dve sestavini: redke sorte kakavovih zrn iz različnih koncev sveta in minimalne količine kokosovega sladkorja. Čokolada se v ustih topi počasneje, ker vsebuje manj maščob. Čokolada 20 chocolate je prav tako brez laktoze in je tako primerna tudi za vegane.
 • Čokoladnica Božnar

  Čokoladnica Božnar

  Podjetje in znamka Božnar obstaja že od leta 1990 v čudovitem in čistem okolju Polhograjskega hribovja. Danes imajo tako že dolgoletne izkušnje s področja pridelave in predelave čebeljih proizvodov ter je tako njihova ponudba bogata s pestro paleto najboljših medenih izdelkov »iz čebeljega panja«. Med medenimi izdelki v hiši medu Božnar se nahajajo različne vrste medu, med za masažo, matični mleček, cvetni prah, likerji, propolis, naravna medena kozmetika in ročno izdelane medene čokolade. Pri vseh izdelkih je poskrbljeno tudi za lepo in kvalitetno embalažo, ki je že primerna za obdarovanje naših bližnjih.
 • Čokoladnica ChocoMe

  Čokoladnica ChocoMe

  Čokoladnica ChocoMe je madžarska znamka premium čokoladnih izdelkov, ki se izdelujejo ročno iz le skrbno izbranih sestavin. Vsi izdelki so obogateni z odličnimi kombinacijami okusov, ki vas bodo navdušili. Lastnik in glavni čokoladni mojster čokoladnice ChocoMe je Gábor Mészáros, ki s svojimi idejami in odlično žilico za okus zagotovo pripomore k unikatnosti izdelkov. Vsak čokoladni izdelek ima svojo paleto okusov, ki jo lahko preizkusimo, najdemo pa tudi zelo posebne kombinacije okusov. Med dodatki najdemo tako užitno 23 karatno zlato, jedilno srebro, kandirane vrtnice in vijolice, tonka fižol, vanilijev prah iz Tahitija in druge izjemne dodatke. Ob kvalitetnih posipih in dodatkih mora biti tudi kakovostna čokolada. ChocoMe ima svojo linijo bele, mlečne in temne ChocoMe čokolade, pri veliko izdelkih pa zaradi višjega premium okusa, uporabljajo tudi najboljše čokolade drugih vrhunskih proizvajalcev kot je Valrhona, Cacao Barry in Callebaut. ChocoMe čokoladnica tako ponuja zelo pestro linijo belih, mlečnih, temnih in blond čokoladnih tablic. Najdemo pa tudi še veliko drugih darilnih izdelkov kot so Dražeji Raffinee, Dražeji Fruite ali Voile.
 • Čokoladnica Da Ponte

  Čokoladnica Da Ponte

  Ker sem slaščičar po poklicu in sem se do krize ukvarjal z drugim poslom sem se odločil, da se vrnem svoji stari ljubezni in to je slaščičarstvo. Tako sem v saj dve leti pred otvoritvijo (15.10.2010) razmišljal kako in kaj bi lahko naredil kar še v Kopru ni. Padla je odločitev ko smo bili enkrat na dopustu v tujini, videl in vstopil v eno pregrešno drago čokoladnico tu sem dobil točno takšno idejo za odprtje mojih sanj ... Tako smo odprli čokoladnico leta 2010. Ker se nahajamo v sami neposredni bližini vodnjaka Da Ponte sem se odločil, da nosimo to ime; ker enkrat je to bil edini vir pitne vode na otoku in danes smo mi edini vir čokolade v mestu. Izdelujemo več kot 30 vrst pralin ter ostale čokoladne izdelke .Trudimo se predvsem na lokalnih okusih v pralinejih ter v čokoladnih tablicah. Pri nas se lahko dobi čokolada za poslovna darila, za ostala darila ter za posladkanje. Danijel Sertić, lastnik čokoladnice Da Ponte
 • Čokoladnica Dolce Amore

  Čokoladnica Dolce Amore

  Čokoladnica Dolce Amore je slovenska čokoladnica, ki ročno izdeluje čokoladne tablice iz najboljše belgijske temne, mlečne in bele čokolade, ki ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in arom. Tablicam dodajajo najrazličnejše domače slovenske dodatke, pri čemer skrbijo za kakovost in svežino, kar zagotavlja polnost okusov in pravo sladko razvajanje. Pripravili so posebno kolekcijo čokolad s kombinacijo polnila in posipov, ki so jih poimenovali kar »potica«, na voljo tako Orehova, Ingverjeva, Rozinova, Mandljeva, Limonina, Metina, Pomarančna in Praznična potica. Pripravili so tudi kolekcijo super čokolad s super hrano kot so chia semena, goji jagode, konopljina semena in spirulina. Najrazličnejše kombinacije okusov, ki jih enostavno morate preizkusiti.
 • Čokoladnica Gorenjka

  Čokoladnica Gorenjka

  Danes je Gorenjka tista čokolada, ki jo imamo Slovenci še posebej radi, saj predstavlja »našo« blagovno znamko, ki obsega najljubše izdelke mnogih sladkosnedov in vseh čokoholikov. Skozi dolgo zgodovino, ki je sooblikovala tudi zgodovino pridelave čokolade na slovenskem, je Gorenjka dosegla današnjo podobo in tudi prepoznavnost, ki lahko na trgu konkurira bolj znanim in oglaševanim tujim znamkam čokoladnih izdelkov. Z značilno rdečo podobo in simpatično deklico, ki daje Gorenjki obraz, so izdelki te blagovne znamke priljubljeni in uporabljani, tako da se pridelava čokolade lahko nadaljuje, nastajajo pa vedno nove čokoladne umetnine, ki jih lahko sladkosnedi spremljamo na prodajnih policah v obliki vedno novih sladkih izdelkov.
 • Čokoladnica Marina

  Čokoladnica Marina

  Čokoladnica Marina je italijanska čokoladnica, ki je še posebaj znana po svojih raznolikih in kreativnih čokoladnih figurah. Začetek čokoladnice sega v leto 2005, ko je Marina svojo ljubezen in strast do čokolade spremenila v poslovno idejo in odprla čokoladnico Marina, ki je iz leta v leto bolj uspešna. Vsaka čokoladnica se zaveda, da je za odlične čokoladne izdelke potrebna tudi kvalitetna čokolada. Čokoladnica Marina si je izbrala čokolado iz Venezuele, Ekvadorja in Bolivije, saj slovijo po svojih terapevtskih in afrodizijskih učinkih, zato so njihovi izdelki ne le izredno privlačni, temveč slovijo tudi po polnem okusu, ki zagotovi popolno čokoladno razvajanje. Strast za ustvarjanje izdelkov iščejo v odkrivanju novih sladkih kombinacij različnih okusov in detajlih pri izdelavi novih zanimivih izdelkov, z neprestanim izboljševanjem svojih čokoladnih metod in postopkov izdelave. Vsi izdelki so skrbno izdelani od začetka do konca, kar zagotavlja čokoladne izdelke visoke kakovosti, z italijansko čokoladno noto. Podjetje stremi k domači izdelavi, kajti samo ta zagotavlja vrhunsko kakovost čokoladnih izdelkov, z veliko mero ljubezni, kreativnosti in domišljije pa izdelki iz leta v leto postajajo boljši. Med različnimi vrhunskimi darilnimi paketki čokoladnih figur, ki jih čokoladnica Marina ponuja, boste prav gotovo tudi vi našli nekaj posebnega.
 • Čokoladnica Passero

  Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero je del ponudbe posestva Passero, ki leži v vasi Tešanovci v sosedstvu Moravskih Toplic. Poleg čokoladnice posestvo zajema še počitniško domačijo z dvema apartmajema, malo trgovino z dobrotami iz lastne predelave (znamka »Radost Prekmurja«) in gurmanom dobro znan vinotoč, kjer se dobro pije in jé po domače. Mladi smo hvaležni za dediščino preteklosti, a radovedno odprti v prihodnost. Ta je kot vedno v ljubezni. Iz nje je stkana tudi naša zgodba. Ko je mladi gospodar Tomaž še dvoril Jasmini, ji je za božič podaril čokoladne pralineje, ki jih je prav za njo izdelal sam. Pozorno, srčno darilo ni vnelo le njene strasti zanj, pač pa tudi strast do izdelovanja čokolade. Sprostilo je domišljijo in igrivosti s katero so začele nastajati zanimive čokoladne zamisli. Prva je bila o čokoladni poroki, nato o skupni poslovni poti, o podeželski čokoladnici in spotoma je zrasla odločitev za pripovedovanje čokoladnih zgodb. Vsaka nova zgodba pa je večno stara. Samo po sebi se razume, da nam je najbližja lastna zgodba. In tako smo preizkušene okuse naše hiše najprej preoblekli v čokoladna oblačila. Držimo se sodobne zapovedi 'misli globalno, deluj lokalno'. Ali po naše - misli čokoladno, okusi lokalno. Najboljši dokaz za to je v čokolado oblečena gibanica. Zbirko pralinejev »Čokoladne Radosti Prekmurja« dopolnjujejo še okusi buče, bezga, jurke in traminca. Tudi »Čokoladne hruške na pecljih« pripovedujejo staro zgodbo na naš, čokoladni način in ohranjajo kulturno izročilo slovenskega podeželja. Navdih črpamo iz tradicije in trenutka, zato smo preproste čokoladne tablice poimenovali kar »Po navdihu«. V njih so zapisane drobne vsakdanje reči, ki nas v kombinaciji s čokolado spomnijo, da je vsak dan nekaj posebnega. Privoščite si čokoladne radosti!
 • Čokoladnica Plešec

  Čokoladnica Plešec

  Pekarno Plešec je leta 1954 ustanovil Franci Plešec v Depali vasi. Ustanovitelja pekarne so imenovali tudi „striček s presticami“, saj je svojo kariero začel s prodajo sladkih prest, narejenih po francoskem receptu. Ko so bile preste spečene, se je usedel na kolo, si oprtal koš s prestami in „hajdi po svetu“. Hodil je po sejmih, gostilnah in povsod tam, kjer je lahko prodal svoje preste. Ker so bile dobre, so jih ljudje kupovali in počasi so ga poznali že povsod. Na koncu dneva so mu v košu ostali samo še koščki polomljenih prest, ki jih je vedno razdelil otrokom. Od tod tudi njegov vzdevek, po katerem so ga poznali v vsej bližnji okolici. Pekarna peciva Plešec je tako danes ena najstarejših pekarn peciva v Sloveniji. Družinsko tradicijo sedaj nadaljuje sin Boštjan, ki s predanostjo izdeluje širok izbor raznovrstnega peciva in čokoladnih izdelkov. Predpraznični dnevi so pri nas vedno prijetno doživetje, saj pripravimo širok izbor pravljičnih likov iz peciva in čokolade. Dan zaljubljencev, Velika noč, Noč čarovnic, Miklavž in Božič so navdihnili številne oblike prazničnih daril. V poslovnem svetu pa postajajo vse bolj priljubljeni in zaželeni čokoladni izdelki. Najmlajši pa se razveselijo igrivih čokoladnih lizik raznolikih oblik.
 • Čokoladnica Rajska ptica

  Čokoladnica Rajska ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah iz čokolade. Za izdelavo čokoladnih izdelkov pri nas skrbi vrhunski čokoladni mojster Sam Osmanchevich, ki je svoje bogato in sladko znanje pridobival v Angliji in Belgiji. Vsak čokoladni izdelek iz naše čokoladnice je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot na primer čili in limeta, jagoda in šampanjec ter kardamom s pomarančo.
 • Čokoladnica Rustika

  Čokoladnica Rustika

  Za blagovno znamko Rustika stoji ekipa sodelavcev, ki nas je pred leti združila želja in prepričanje, da lahko tudi v Sloveniji izdelamo nekaj drugačnega, izvirnega, vrhunskega. Rustika je kmalu postala zbirališče zagnanih ljubiteljev in poznavalcev vrhunskih okusov, ki so si zadali nalogo, da slovenskemu kupcu ponudijo nekaj, kar bo sad domačega znanja in delo domačih rok. Tako smo v izvirnih receptih združili že skoraj pozabljeno slovensko tradicijo z najnovejšimi svetovnimi dognanji, ki so povsem spremenili pogled na desertne izdelke. Če so bili čokolada, sladoled, slaščice in pecivo nekoč podrejen, nepotreben ali celo »pregrešen« del jedilnika, so zdaj tudi ti izdelki – če so seveda izdelani ročno in iz vrhunskih sestavin – postali polnopraven del zdrave prehrane, katere bistvo ni odrekanje, ampak uživanje – v kakovostnih, svežih in raznovrstnih jedeh v zmernih količinah. Prav to je bilo tisto izhodišče, na podlagi katerega smo v Rustiki zasnovali linijo vrhunskih desertnih izdelkov. Vsi izdelki so narejeni ročno, in to iz prvovrstnih sestavin. Namesto da bi dodajali umetne arome ali barvila, hidrogenirane maščobe ter škodljive dodatke za podaljšanje obstojnosti živil smo se raje posvetili iskanju najboljših sestavin. Prednost dajemo tistim s slovenskim poreklom: kraškim drnuljam, bezgovim cvetovom z Dolenjske, meti z domačega vrta, prekmurskemu bučnemu olju, gozdnemu medu in smrekovim vršičkom; vse te okuse pa nato mojstrsko združujejo s širokim izborom najboljših svetovnih vrst kakavovih zrn. V letih stalnega učenja in izpopolnjevanja, predvsem pa trdega dela celotne ekipe so rustični izdelki – čokolada, sladoled, slaščice in pecivo – postali sopomenka za slovensko kakovost in izvirnost. Novi studio čokolade v Volčjem Potoku je prava ustvarjalnica vrhunskih dobrot, vse vrvi od idej, vonji in okusi se združujejo v izvirne mojstrovine, ki hranijo dušo in telo. Delo je zasnovano tako, da prav vsak dobi priložnost za uresničitev svojih zamisli. Naš drugačen koncept uživanja desertnih izdelkov brez slabe vesti – vrhunsko, zdravo, kakovostno, izvirno in v majhnih količinah – je prepričala še tako zahtevne kupce, ki znajo razlikovati kakovost od povprečja in vedo, kaj hočejo.
 • Čokoladnica Tramontana

  Čokoladnica Tramontana

  Čokoladnica Tramontana je družinsko podjetje in se z izdelavo čokoladnih izdelkov ukvarja že od leta 1992. Vsi izdelki čokoladnice Tramontana so izdelani ročno, iz najkvalitetnejše belgijske čokolade, na podlagi receptov, ki so se razvila skozi vsa ta leta. Izdelke dopolnjuejo sestavine iz njihovege bljižine kot so solni cvet, lavanda, refošk itd. V naši ponudbi lahko najdete različne vrste čokoladnih tablic Tramontana, hrustljavčke, dražeje, bonboniere, likerz korački in vrsto izdelkov, ki jih lahko po vaših željah tudi personalizirate.
 • Čokoladnica Venchi

  Čokoladnica Venchi

  Čokoladnica Venchi s svojimi začetki že davnega leta 1878, iz leta v leto prepričuje z vrhunskimi čokoladnimi izdelki. Čokoladnica izvira iz Turina, ki je dobro poznan po svoji kremi gianduji in odličnih čokoladnih mojstrih. Kot tudi ostale čokoladnice iz italijanske regije Piemont, je tudi čokoladnica Venchi znana po svojih izdelkih s Piemontskimi lešniki, ki nastopajo kot ena izmed glavnih sestavin in predstavljajo simbol vrhunskih italijanskih čokoladnih izdelkov. Lešniki so skrbno izbrani, praženi in razdeljeni v skupine glede na nadaljno uporabo. Prepustite se vrhunskim kremastim čokoladnim izdelkom čokoladnice Venchi, ki bodo poskrbeli za prave čokoladne užitke. Vsi izdelki so lično zapakirani in zato odlični za obdarovanje.
 • Čokoladnica Zotter

  Čokoladnica Zotter

  Po filozofiji Josefa Zotterja imajo podjetja, ki predelujejo kakav, odgovornost za življenjske pogoje pridelovalcev kakva v državah tretjega sveta. Poštena trgovina ustvarja priložnost malim pridelovalcem kakava, da napredujejo, da se ločijo od nihanja cen na trgu surovin, in da ustvarijo nov, varen in samostojen način življenja, v katerem ni izkoriščanja otrok v delovnem procesu in ni uničevanja okolja. Pri Zotterju smo se odločili za ekološko, ker je ekološka pridelava prihodnost. S tem se Zotter zavzema za trajnostni razvoj, kakovost, raznovrstnost in kreativnost. Vse – od surovin do same embalaže, je pridobljeno na okolju prijazen način, pri čemer uporabljamo tudi ekološko pridelano plastiko. Z mednarodnimi projekti, kot so 1 čokolada : 1 šolski obrok, pri katerem od vsake prodane čokolade prispevamo denar za obroke šoloobveznih otrok v revnih svetovnih državah, dokazujemo svojo globalno družbeno odgovornost. Če je Josef Zotter s svojimi recepti vnesel navdušujoče in enkratne novosti v svet čokolade, je njegov prijatelj Andreas h. Gratze dal embalaži čokolad povsem novo dimenzijo. Prej kot embalažo, tukaj lahko govorimo o ovitkih. Vsak ovitek je posebna umetniška zgodba, drugačna pesem. Veliko je umetniške svobode, skrbi za detajl, občutka za humor in drznosti. Ne le, da so okusiti drugače, naše čokolade so tudi po videzu edinstvene. Ponujamo več kot 300 različnih čokoladnih kreacij z izvirni recepti (z bučnicami, bela z medenim krispijem, pomarančna z marcipanom, s šampanjcem, cognac in kava, sladko vino in sir…) in včasih tudi z odštekanimi nazivi (Zazibajmo se v novo leto…) .
 • Cudié

  Cudié

  Cudié oreščke z različnimi omamnimi oblivi izdeluje inovativna in moderna španska družina po vrhunskih družinskih receptih, ki jih razvijajo in izpopolnjujejo že vse od leta 1947, ko je Josep Cudié pričel svojo strast s čokolado. V svojem pestrem asortimanu ponujajo skrbno izbrane oreščke, kot so mandlji, makadamije in lešniki z najrazličnejšimi čokoladnimi oblivi. Ponašajo se predvsem z odličnimi Marcona mandlji CATANIES®, ki so jih pripravili v več zanimivih in izjemno okusnih kombinacijah. Pri izdelavi so uporabljene le najboljše sestavine in skrbno izbrani mediteranski Marcona mandlji, ki so izvrstnega sladkega ter manj grenkega okusa. Vsi Cudié izdelki so izdelani povsem ročno.

 • Deliš's - dobrote iz kozarca

  Deliš's - dobrote iz kozarca

  Deliš's je znamka vrhunskih mešanic za piškote ali muffine, ki so zapakirane v lične steklene kozarce, ki so lahko kot nalašč za zabavo cele družine, kot poslovno darilo ali kot sladka pozornost za vaše bližnje. Dobrote iz kozarca so iz domačih sestavin in ročno polnjene. Sestavine so v plasteh za ličen darilen videz izdelka. Kozarci Deliš'ss so na voljo v treh različnih okusih - Pisani piškoti z bonbončki, Zdravi piškoti z brusnicami in goji jagodami ter Limonini muffini z makom.
 • Filco sladke rešitve

  Filco sladke rešitve

  Vse se je začelo spontano v jeseni 1990. Skupina entuziastov in ljubiteljev dobre hrane je imela velik privilegij, da je zaradi svojih obveznosti veliko potovala po svetu in uživala v lokalnih specialitetah svetovljanskih velemest. Doma na sončni strani Alp in v objemu toge skupne države, je bila ponudba slaba. Za dober sladoled, pravi espresso, sladico iz vrhunske čokolade ali za obed pri Michelinovi zvezdici je bilo potrebno prevoziti vsaj 200 kilometrov. In na enem od takih izletov se je porodila ideja. Filco je danes eden vodilnih ponudnikov odličnih sestavin, orodja in pribora za gostinski sektor. Predvsem prednjači po izjemnem izboru kvalitetnih proizvodov in tehnološkem znanju, kar je vodilo že od ustanovitve. Znanje se vsako leto dopolnjuje na številnih seminarjih, delavnicah, srečanjih z velikimi mojstri. Izbor proizvodov se je od ustanovitve stalno dopolnjeval. Filco danes nudi izbor preko 5.000 raznovrstnih proizvodov več kot 30 vodilnih svetovnih proizvajalcev.
 • Gorazd Potočnik - Sladkozvočje

  Gorazd Potočnik - Sladkozvočje

  Moje glavno vodilo je, da si pri ustvarjanju sladic svoboden v mislih, besedah in dejanjih - kot je zapisano v bibliji. Kajti le tako bodo sladice lahko zrcalo tvojih misli in misli se bodo projektirale preko rok na desertni krožnik. To je nekaj najlepšega kar se ti lahko zgodi, kajti osrečiti nekoga s sladico je nekaj najlepšega. Zato osrečujem in poučujem tudi druge, da osrečijo svoje goste z zadnjo jedjo na meniju: Naj bo le ta najboljša! Gorazd Potočnik
 • GuyLian

  GuyLian

  GuyLian je priznana belgijska čokoladnica, ki izdeluje svoje čokoladne izdelke že od leta 1985, je danes poznana prevsem po svojih čokoladnih morskih sadežih. Zgodba čokoladnice GuyLian se je začela, ko je Guy Foubert v Belgiji svojo strast do čokolade začel uresničevati z izdelavo ročno izdelavih čokoladnih pralin. Ko je spoznal svojo ženo Liliane sta združila svojo strast in tudi čokoladnico poimenovala po svojih imenih - GuyLian. Danes je GuyLian svetovno priznana belgijska čokoladnica, ki proizvaja najbolj znane čokoladne morske sadeže in ostale čokoladne dobrote kar več kot 100 državam po celem svetu. Njihova ikona je čokoladna pralina morski konjiček. Guylian že leta podpira svetovni znanstveni projekt »Project Seahorse« za raziskovanje in ohranjanje vrst morskih konjičkov v oceanih.
 • Icam

  Icam

  Icam je italijanska tovarna čokolade, ki že od leta 1946 stremi k kvaliteti in k pravi umetnosti čokolade. Izdelali so že več kot 200 receptov za svoje produkte, uporabljajo pa le prvovrstne in kvalitetne sestavine. Izdelavo precizno nadzorujejo vse od gojenja kakavovcev do končnega produkta ter tako skrbijo, da so Icam izdelki vedno vrhunske kvalitete. Ponujajo najrazličnejše kakavove in čokoladne izdelke, ki so primerni za uporabo v slaščičarstvu, pri peki slaščic doma ali pri izdelavi čokolade. Icam je italijanska družinska čokoladnica, ki navdušuje s svojimi raznovrstnimi čokoladami in tradicionalnimi pristnimi kakavovimi okusi.
 • Izdelki Sukrin

  Izdelki Sukrin

  Izdelki Sukrin spadajo pod vrhunsko znamko živil Sukrin, ki jo je razvilo norveško podjetje Funksjonell Mat AS z željo, da pripomorejo k bolj zdravemu življenskemu stilu ljudi. Ukvarjajo se tako z izdelavo naravnih brezkaloričnih sladil, ki so lahko odlična alternativa navadnemu sladkorju, z brezglutenskimi mokami z zreducirano maščobo in mešanicami za peko različnih sladic, kruha z malo ogljikovih hidratov in sladkorja ter prav tako brez glutena. Vsi izdelki in sestavine omogočajo preproste in hitre spremembe v vsakdanjem jedilniku. Namenjeni so vsem, ki želijo uživati manj sladkorja in ogljikovih hidratov ter več prehranskih vlaknin.
 • Knjigarna Felix

  Knjigarna Felix

  Knjigarna Felix je bila najprej ustanovljena leta 1994 s prvotnim imenom Učila. Sprva smo izdajali predvsem literaturo za otroke, učila in učne pripomočke. Kaj hitro pa smo se začeli širiti tako da smo začeli zajemati tudi izdaje za odrasle in mladino – predvsem leposlovje, biografije, poučno literaturo in priročnike. Velik napredek pa smo s takratno Založbo Učila narediti leta 2002, ko smo se z odprtjem prve lastne knjigarne z Felix povzeli v sam vrh slovenskega založništva. Kot prva slovenska založba smo tudi prodrli na slovenski knjižni trg z uvedbo blagovne znamke Žepna knjiga.
 • Kraš čokolada

  Kraš čokolada

  Generacije potrošnikov že skoraj celo stoletje uživajo v bogati ponudbi raznovrstnih Kraševih sladkih izdelkov. Kraš od začetkov proizvodnje leta 1911 pa do danes sistemsko razvija proizvodnjo vseh treh skupin konditorskih izdelkov - izdelkov iz kakava, keksov in vafljev ter bonbonov. Dolgoletna usmerjenost k proizvodnji originalnih, visokokakovostnih izdelkov in izpolnjevanju želja in potreb potrošnika je Krašu zagotovila vodilno mesto konditorskega proizvajalca. O Krašu največ povedo njegove znamke, kot so Bajadera, Griotte desert, čokolada Dorina, Kraljestvo živali, Domaćica, Napolitanke, bonboni Ki-Ki in Bronhi ter ostali izdelki, ki so dobro znani številnim potrošnikom. Celotna proizvodnja je organizirana v skladu s svetovnimi konditorskimi standardi, pri čemer so izpolnjene najstrožje zahteve za doseganje visoke kakovosti. ZGODOVINA Številni posamezniki, pa tudi cele generacije, že skoraj 100 let prispevajo k razvoju Kraša v moderno konditorsko podjetje. Kraševa “sladka” zgodovina se je začela leta 1911, ko je tovarna Union v Zagrebu začela z delom kot prvi proizvajalec čokolade v jugovzhodni Evropi. Že takoj na začetku so slaščice, izdelane v tej tovarni, prejele največje priznanje - Union je postal cesarski in kraljevski dobavitelj dunajskega dvora. Tovarna Bizjak je leta 1923 v Zagrebu, na Savski cesti, začela proizvajati prepečenec, kekse in vaflje. Zahvaljujoč sposobnosti njenega lastnika je firma kmalu postala znana po svojih domačih keksih na tržišču širše regije. Družbeno podjetje se je leta 1992 pretvorilo v delniško družbo Kraš. Od tedaj naprej se Kraš razvija kot sodobno organizirano in tržno usmerjeno podjetje, katerega izdelki so prisotni in priznani na svetovnih tržiščih. Pri tem spoštujemo in negujemo svojo bogato preteklost, ki temelji na vrhunski kakovosti izdelkov, ki so jih s svojo zvestobo nagradile generacije Kraševih potrošnikov.
 • La Cremerie

  La Cremerie

  La Cremerie je italijanska znamka 99% do 100% naravne kozmetike. V svoji ponudbi imajo obilico različnih kolekcij naravne kozmetike, med katerimi je tudi sladka čokoladna kolekcija različne kozmetike. Na voljo so vrhunski kozmetični izdelki, ki so namenjeni za profesionalno uporabo v kozmetičnih salonih za masaže, savne in različne druge tretmaje za sprostitev in nego telesa. Vsi izdelki se lahko uporabljajo tudi doma za domača razvajanja. V tej sladki čokoladni kolekciji je čokoladno masažno olje, masažna krema, čokoladna masažna svečka, čokoladna krema za telo in odlična, puhasta maska za telo. V La Cremerie proizvodnji stremijo k čim bolj naravnim produktom s kontrolirano izdelavo in pridelavo sestavin. Nadzorujejo proizvodno verigo vse od gojenja, obdelave in predelave sestavine do končnega produkta, da so izdelki vrhunske kvalitete in iz naravnih sestavin.
 • Limbay Gin

  Limbay Gin

  Slovenska blagovna znamka Limbay gin je znana po svojem premium ginu in čokoladnih kroglicah, ki v notranjosti skrivajo kremo iz gina. Ideja za izdelavo vrhunskega gina se je rodila v Istri, iz pripetljaja, ko je hrastov sod, namočen v morsko vodo ob gojišču ostrig, ginu dal edinstveno aromo. V steklenički gina se tako prepletajo okusi in arome ostrig, hrastovih sodov, rožmarina, slovenske lipe, brinja, izvirske vode Vila izpod Kamniških planin ter neskončna paleta okusov domače hrane in starodavnih začimb, ki so prisotne na območju Istre. Odkrijte omamne okuse slovenskega gina, ki draži brbončice in rahlja dušo ter telo.
 • Lucifer Chocolate

  Lucifer Chocolate

  Zgodba o Lucifer slovenski čokoladnici se začne z veliko ljubeznijo do čokoladnih užitkov in z željo po ustvarjanju s čokolado. Iz prvih pralin in tablic, ki so pričele nastajati leta 2007, je v kratkem času zrasla pravljična čokoladnica, iz katere vsak dan diši po sveži čokoladi in praženi domišljiji. Skrivnost naše izvrstne čokolade se skriva v najkakovostnejšem kakavu in sestavinah, ki jih dodamo za pridobitev bogatih okusov. Posebnost naših izdelkov je tudi skrbno izdelana in oblikovno dovršena embalaža, ročno delo, konstantno izpopolnjevanje in izobraževanje, originalnost okusov ter osebna nota ustvarjalca. Razvajajte se z bogatimi okusi, svežimi recepti in zanimivimi oblikami izdelkov čokoladnih mojstrov čokoladnice Lucifer. Ročno izdelane čokoladne dobrote so idealno darilo za vse priložnosti.
 • Malinca

  Malinca

  Začelo se je v 3. razredu osnovne šole, ko so nas seznanili s prehrambeno piramido. Ja, tisto, ki nas uči, da moramo pojesti največ kruha in škroba… Športna vzgoja pa je seveda bila najmanj pomemben predmet. Pri 23 letih in s prvo službo v športnem centru sem ugotovila, da ni vse tako kot, so nas učili. Začela sem spoznavati, kako mi telesna dejavnost izboljšuje počutje in kako pomembno je, da si človek nekajkrat tedensko vzame čas samo zase. Šport je čez noč postal pomemben del mojega vsakdana. Ob vsem tem pa sem začutila, da moram spremeniti tudi svoj način prehranjevanja. Po hitrem postopku sem izgubila polna lička in par kg, ki jih je bilo odveč. No sedaj pa sem obsedena in tečna, če dva dni zapored ne dobim svoje doze športa in ''push upov''. Ljudje smo narejeni za gibanje, skakanje, plesanje, vrtenje... Vsak dan bi si morali vzeti vsaj pol ure za sprehod, vadbo na prostem ali skupinsko športanje s prijatelji. Potem pa še prehrambno piramido zamenjamo s prehrambenim krožnikom Michael Obama, žene ameriškega predsednika, ki nas uči, da moremo zaužiti sorazmerno količino beljakovin, sadja, zelenjave in žitaric, pa smo zmagali in osvojili pravila zdravega načina življenja. Ne rečem, tudi sama se rada pregrešim s kakšnim dobrim domačim sladoledom ali kosom čokoladne torte. :) Nov zdrav način življenja ti da ogromno pozitivne energije, lažje premaguješ stres in dnevne naloge, kar naenkrat je vse lepše in bolj veselo. Iz te moje spremembe življenjskega stila, ogromne količine nepravilnih podatkov o prehranjevanju na internetu ter moji strasti do spletnega marketinga je na dan prišla ideja o spletni strani in trgovinici z zdravo prehrano, zdravimi recepti in nasveti o zdravem načinu življenja. In ja, NE verjamem v vse te shujševalne praške, tablete in napitke… Za zdrav življenjski slog je pomembna uravnotežena prehrana, šport in pika… oz. kar klicaj! Ker pa sem mnenja, da je delo v timu boljše sem v to noro idejo, da kljub današnji poplavi trgovin s prehrano ustanovimo še Malinco, prepričala še Andrejo. Po temeljitem ''brainstormingu'' ob kozarčku odličnega vina je nastala Tinca Malinca, ki bo postala tvoja zaveznica pri zdravem načinu življenja. V tej ogromni shrambi Tince Malince se nahaja veliko odličnih izdelkov polnih vitaminov, mineralov, antioksidantov in drugih pomembnih sestavin, ki ti bodo pomagali ohranjati oziroma povrniti zdravje in dobro počutje. Ponujamo ti veliko vrst sveže mlete moke, olj, semen, izdelke iz konoplje, kokosa ter drugo tako imenovano ''super hrano'' in seveda naravno kozmetiko za vse lepotičke. V shrambi te čaka tudi veliko izdelkov slovenskega porekla in organskih izdelkov z bio & eko certifikati. Tinco Malinco lahko vprašaš karkoli in po najboljših močeh ti bom pomagala poiskati prave izdelke in recepte zate. Želimo si, da v tukajšnji zdravi zakladnici najdeš čim več stvari po tvojem okusu, če pa kaj pogrešaš, nam sporoči. Ne pozabi pa pokukati tudi v Malincino shrambo, kjer se skrivajo čisto posebni izdelki, prav vsi so narejeni iz slastnih malin. Seveda pa poleg zdrave prehrane ne smeš pozabiti tudi na gibanje, ki je pri zdravem načinu življenja ključnega pomena. Aja, da ne pozabimo – smo velike podpornice sadja, zelenjave in ostale nepredelane, sveže hrane, ki je pa zaradi roka uporabe in pogojev dostave žal ne najdeš v shrambi.
 • ManaHrana

  ManaHrana

  ManaHrana je trgovina z zdravimi in super izdelki, prehranskimi dopolnili in športno prehrano. V svojem izboru izdelkov ponujajo le najkvalitetnejše in priznane znamke. Med svojimi kakovostnimi izdelki imajo tudi čokoladne izdelke, priznanih znamk Original Beans, Menakao, iQ in Raw Living. Menakao je francosko podjetje, ki se osredotoča predvsem na svoje zaposlene in skrbno ter odgovorno ravnanje z njimi.Z različnimi projekti prispevajo tudi velik delež k razvoju lokalne skupnosti na Madagaskarju. Pri Original Beans pa spoštujejo koncept: Kar je vzeto naravo, je potrebno tudi vrniti! Za vsako kupljeno čokoladno tablico Original beans lokalni kmetje posadijo kakavovo drevo v deževnem gozdu. S tem prispevajo k širjenju naravnega okoliša, ohranjanju ogroženih živalskih vrst in zagotavljanju dobička kmetovim družinam. Za vsako tablico se skriva drugačna ganljiva zgodba o nastanku in izvoru, ki vas bo enostavno prevzela in navdušila.
 • Masažni studio Freia

  Masažni studio Freia

  Naš masažno – terapevtski studio je namenjen vsem, ki iščejo kotiček, kjer se lahko sprostijo in spočijejo od napornega vsakdanjika. Vsakega posameznika obravnavamo celostno s psihičnega, fizičnega in emocionalnega vidika, z namenom izvajati čim bolj kakovostne storitve. Izpopolnjevanje našega strokovnega znanja nas je pripeljalo do pomembnih spoznanj o delovanju človeškega organizma, kar se odraža tudi v naši ponudbi. Poleg dela s telesom, ki zajema predvsem različne masaže (klasična, terapevtske, shiatsu, idr), tako v svoje storitve vključujemo tudi psihoterapijo in psihoterapevtsko svetovanje, saj zagovarjamo holistični pogled na posameznika. Začetna ideja, ki je bila nuditi kvalitetne masažne storitve v sprostitvenem okolju se je v teh letih preoblikovala v mnogo več. Postajamo holistični center, ki postopoma vključuje vse komponente delovanja človeka v svojo ponudbo, z namenom ponuditi kar največ. Tako sedaj sodelujemo z ljudmi različnih strok, povezujemo znanja in izkušnje, ki izboljšujejo že uveljavljene storitve, kakor tudi prinašajo nove. Najnovejše pa je prav gotovo naše ustvarjalno področje, s čimer še dodatno vnašamo veselje v naše delo. Rezultati so vidni v ročno oblikovanih kolekcijah mil, ki nežno razvajajo kožo z naravnimi organskimi sestavinami. Vabljeni, da se pridružite vedno večjemu številu zadovoljnih strank.
 • Metropolis SPA

  Metropolis SPA

  Ob aktivnem življenjskem tempu in vsakodnevnih naporih, ko si resnično težko vzamemo čas zase telo potrebuje razvajanje. Privoščite si popolno protistresno sprostitev v naših prostorih, kamor naj vas pospremijo zvoki pomirjujoče glasbe ter prijetne arome, ki ne sprostijo samo telesa temveč tudi duha.
 • Mojačokolada.hr
 • MojaČokolada.si

  MojaČokolada.si

  MojaČokolada.si združuje širok nabor različnih čokoladnih izdelkov. S spletno trgovino želimo tistim pravim čokoholikom omogočiti pestro izbiro čokolad in ostalih čokoladnih artiklov. Ker želimo našim kupcem ponuditi zgolj najboljše, sodelujemo z različnimi slovenskimi in tujimi partnerji: Čokoladni atelje Dobnik, 1001 dar, Eraclea, čokoladnica Rustika, Garderoba, La Chocolate, Makabo, Planet Bio, Rajska Ptica, Rokmar, Stenders, Strast in drugimi. Trenutno naša ponudba obsega že preko 1.000 različnih artiklov, v prihodnosti pa se bomo za vas trudili naš asortiman izdelkov še povečati ter ohranjati visoko kakovost celotne ponudbe. Prinašamo sporočilo, da čokolada ni zgolj zdravju škodljiva razvada, temveč ima ogromno pozitivnih učinkov na naše telo. Zaradi vsebnosti serotnina tudi izboljšuje naše dobro počutje in tako živimo bolj srečno. Prizadevamo si, da približamo kvalitetno čokolado in čokoladne izdelke z odličnim okusom tudi vam in pokazati, da je življenje s čokolado lepše.
 • mybars

  mybars

  Mybars čokoladne ploščice so vrhunske funkcionalne čokoladice vrhunskega okusa. Vsi mybars izdelki so narejeni v Sloveniji, 100% naravni, najvišje kvalitete in izdelani ročno. Mybars čokoladne ploščice resnično ne razočarajo nikoli. So skrbno narejene, brez dodanega sladkorja, popolnoma naravne in kar je najpomembnejše: zares odličnega okusa. Na voljo so v štirih različicah: vegan, protein, LCHF in energy.
 • Nakit Nina Kolar

  Nakit Nina Kolar

  Čokoladni trenutki so lahko navdih za nastanek nečesa novega, lepega, izvirnega in ženstvenega. Čokolada simbolizira žensko v njeni intimnosti. Je smisel življenja v trenutku, ko pomislimo nanjo. Na žensko ali čokolado. Ker smo ženske posebna bitja in ker uživam v ustvarjanju, sem zanje ustvarila prav posebno kolekcijo čokoladnega nakita. Ustvarjanje je zame kot vdih in izdih življenja. Ustvarjanje lepega, izvirnega in uporabnega, spodbujanje ustvarjalnosti, tenkočutnosti pri drugih – to je moje poslanstvo. Čokoladni nakit, ki sem ga izdelala v povodu blagovne znamke V čokoladni nakit, ki je ročno izdelan, avtorski in unikaten, sem prelila energije užitka, vsega lepega, kar občutim v življenju ter ga poimenovala z različnimi imeni, ki simbolizirajo žensko – ta je namreč kot poezija, je žlahtna, zapeljiva, ima esenco najlepše rože, je zlata, iskriva in magična. S pomočjo čokoladnega nakita bodo ženske tudi ob najbolj pomembnih priložnostih zablestele v množici povprečja, zaradi česar si bodo drugi zaželeli, da bi bili del zgodbe njihovega življenja. Nina Kolar, izdelovalka unikatnega nakita
 • Naravno In Kvalitetno

  Naravno In Kvalitetno

  NIK, Naravno In Kvalitetno, je znamka domačih in naravnih presnih dobrot, ki vas bodo navdušile s svojim bogatim in svežim okusom. V slaščicah so uporabljene zgolj naravne in visoko kakovostne sestavine, ki niso toplotno obdelane. V sladicah je prisoten zgolj sladkor prisoten v sestavinah, za sladek okus pa poskrbi 100% agavin sirup. Ukvarjajo se s pripravo presnih tort, presnih gibanic, smoothijev, presnega jabolčnega zavitka in drugih presnih dobrot. Okusite božanske naravne okuse in se posladkajte brez slabe vesti!
 • Okusi Slovenije

  Okusi Slovenije

  Okusi Slovenije so zamisel slovenskega družinskega podjetja, ki želi slovenske tradicionalne izdelke ponuditi na unikaten in dovršen način. Vrhunski belgijski čokoladi so tako dodali najkvalitetnejše suho sadje, oreščke in začimbe, ki predstavljajo Slovenske pokrajine. S pomočjo izkušene ekipe oblikovalcev so pripravili kolekcijo ročno izdelane keramične embalaže, v katero so zapakirali le najkakovostnejše izdelke domačih pridelovalcev. Keramika je naravni material, ki ohranja okus in kvaliteto čokolade. Embalaža je lahko okras vsakega doma, izdelki pa so uporabni tudi kot lepo darilo. Začutite in okusite Slovenske pokrajine, na malce drugačen gurmanski način, ne bo vam žal.
 • Presne čokolade Lizin vrt

  Presne čokolade Lizin vrt

  Lizin vrt je slovensko družinsko podjetje, ki je prišlo na idejo, da bi proizvajali slaščice primerne za ljudi z intoleranco na mleko, gluten in sladkor. Tako so začeli z izdelavo presnih sladic brez mleka, glutena, jajc in brez dodanega sladkorja. Njihova paleta izdelkov vsebuje vse od čokoladnih ploščic in darilnih presnih izdelkov do izdelkov za domačo pripravo presnih sladic. Njihove sladice vsebujejo tudi veliko superhrane in so narejene iz 100% naravnih sestavin brez dodanih umetnih barvil. Primerne so tudi za vegane in presne vegane, saj so vse sestavine rastlinskega izvora.
 • Raw Chocolate

  Raw Chocolate

  Vse se je začelo z nekaj nedolžnimi poskusi v kuhinji. Ko so odkrili zdravilne lastnosti surove hrane se je Linus - ustanovitelj in poznavalec čokolade, odločil, da razišče, kaj vse je mogoče narediti in ustvariti s surovim kakavom. Veliko je bilo ponesrečenih poskusov preden je Linus našel pravi recept, ampak tako kot povsod, s časom, potrpežljivostjo in vztrajnostjo se daleč pride. Na določeni točki svojega ustvarjanja, je prišel čas, da deli svoje stvaritve s prijatelji in družino. Odziv iz njihove strani je bil odličen - čokolada ni bila le zelo okusna, ampak božanska. To je bil pravi povod na podlagi katerega je z iskrico v očeh ustanovil Raw Chocolate podjetje v začetku leta 2006. Sedaj dela v podjetju že 10 ljudi, njihovi čokoladi izdelki pa postajajo vedno bolj priljubljeni po vsem svetu. Ampak ni pomembno samo to, da ima celotna Raw chocolate ekipa rada čokolado, to kar jih dela posebne in drugačne so ostale vrednote, ki jim sledijo. Vse sestavine, ki jih uporabljajo so iz pravične trgovine (imajo Fairtrade certifikat). Edine sestavine, ki nimajo tega certifikata prihajajo od pridelovalcev iz majhnih in oddaljenih vasic po svetu, ki uporabljajo tradicionalne metoda rasti, seveda brez uporabe pesticidov. Surove ali hladno obdelane sestavine (nikoli jih ne segrejejo nad 42°C) pomenijo, da se manj energije porabi med njihovo pripravo. To pa pomeni bolj kakovostno energijo za vse, ki njihovo čokolado uživajo. Večina njihovih produktov ima tako naslednje certifikate: pravična trgovina (Fairtrade), Evrolist certfikat, Soil association organic, Vegan, Raw food. Vse njihove tiskovine, embalaže so natisnjene s črnili na rastlinski osnovi, ki so okolju bolj prijazne. Papir, ki ga uporabljajo, je bodisi 100% recikliran ali pa mešanica recikliranih vlaken in papirne kaše iz FSC ( Forest Stewardship Council ) upravljanih gozdov .
 • RAWR čokolade

  RAWR čokolade

  Veganska, presna, 100% organska, Fairtrade čokolada brez glutena! Rawr čokolade so prav posebne čokoladne tablice izdelane v Angliji. Nas so očarale s svojim omamnim kakavovim okusom, pozitivnimi lastnostmi in strukturo. Upamo, da bodo tako očarale tudi vas! VSE ČOKOLADE SO FAIRTRADE! Ker se zavzemamo za pravičnejšo trgovino je v naših čokoladicah uporabljen izključno kakav s Fairtrade certifikatom in imajo tako vse Rawr čokolade oznako Fairtrade. VSE ČOKOLADE SO PRESNE! Narejene so pri nizkih temperaturah (do 45˙C) in s tem ohranimo vse ključne hranljive sestavine in encime. VSE SESTAVINE SO 100% ORGANSKE! Med sestavinami lahko najdemo organski Fairtrade kakav (maslo, kakav v prahu ali kakavova masa), organski kokosov sladkor, organsko lucumo, organsko Fairtrade vanilijo, organsko pomarančno in mentolovo olje, organske goji jagode. VSE ČOKOLADE SO VEGANSKE! Čokoladice ne vsebujejo mleka (ali sledov mlečnih beljakovin), ne vsebujejo jajc in drugih sestavin živalskega izvora. VSE ČOKOLADE SO BREZ GLUTENA! Ne vsebujejo glutena in so primerne tudi za bolnike s celiakijo. VSE ČOKOLADE SO NARAVNO SLADKANE! Za sladkost poskrbi naravni kokosov sladkor, ki je pridobljen z izparevanjem soka mladih socvetij kokosove palme. Je nežnega karamelnega okusa. Zaradi nižjega glikemičnega indeksa (kot ga ima beli sladkor) so čokolade primerne tudi za diabetike.
 • Sephra

  Sephra

  Sephra je družinsko podjetje, ki je po svetu znano po svojih visoko kvalitetnih čokoladnih fontanah, ki so na tržišču. Vse Sephra čokoladne fontane ponujajo čudovito izkušnjo, saj dostavijo resnično lep slap čokolade. Na voljo imajo tako profesionalne čokoladne fontane, kot tudi domače fontane. Vse čokoladne fontane so izdelane tako, da so zelo enostavne za sestavo, uporabo in tudi čiščenje. Izdelane so iz nerjavečega jekla in tudi plastike, ki pri domačih fontanah omogoča lažje in hitrejše čiščenje. Pohvalijo se lahko tudi s tihim delovanjem, močnim motorjem in dolgo življensko dobo. Za najboljšo izkušnjo pri uporabi čokoladne fontane so pripravili tudi posebne belgijske čokolade, ki so izdelane prav posebaj za uporabo v fontani brez dodajanja olja ali drugih sestavin. Čokolada, ki je pripravljena po njihovi posebni recepturi, ima bogat čokoladni okus, gladko teksturo in omamno aromo. Le najboljše za najboljša doživetja!
 • Strast

  Strast

  Vsi izdelki Strast so ročno izdelani, ročno se namreč izvajajo prav vse faze pri pripravi in izdelavi čokolad. Ker dajemo prednost kvalitete ter odličnemu okusu so za tovrstno čokolado dovolj dobra le predhodno ročno prebrana in izbrana slovenska bučna semena. Po praženju pa se semenke ponovno ročno preberejo. Tako je namreč zagotovljeno, da v čokolado pridejo le najboljša semena, ki morajo imeti popolnoma nepoškodovano zeleno prevleko po celi površini semenke. Takšna čokolada je namenjena za užitke sladokuscem in ljubiteljem dobrih okusov.
 • Studio Lava

  Studio Lava

  Masaža s čokolado izboljša razpoloženje, telesno in duševno počutje, pospeši izločanje serotonina ( hormona sreče ) ter neguje in revitalizira kožo. Priporočamo jo pri stresu, slabemu počutju, suhi ter izčrpani koži, ki je brez leska. Namenjena je tistim, ki se želijo razvajati in izboljšati splošno razpoloženje. Poskrbimo, da bodo vaša pričakovanja dosežena in da se boste z veseljem vračali k nam.
 • SugarSweet

  SugarSweet

  SugarSweet je sladilo izdelano iz naravnega sladila eritritola in stevia. Sugarsweet po okusu in teksturi spominja na namizni sladkor, le da ima rahel mrzlikast okus, ki deluje osvežujoče. Ima enake "tehnične lastnosti" kot sladkor: termično obstojnost, ohranja vlago, je veziven in jedem naredi trdno strukturo. Zato vaše jedi, peciva, kolači, marmelade, pudingi, smoothiji, torte, piškoti in druge slaščice ohranijo prostornino in kompaktnost, kot bi jih pripravili z namiznim sladkorjem, da jih sedaj lahko pripravite na zdrav in brezkaloričen način. SugarSweet sladkor vas primerjavi z navadnim sladkorjem ohranja vitke, vitalne in zdrave.
 • Thermana Laško

  Thermana Laško

  Družba Thermana, nekdaj Zdravilišče Laško včasih poznano kot Center za medicinsko rehabilitacijo, danes pa s svojo bogato tradicijo eno pomembnejših slovenskih zdravilišč in turistični center, ki v svoji ponudbi uveljavlja kakovost bivanja, kulturo zdravega načina življenja in je posebej namenjeno ljudem, ki imajo težave z gibanjem ali bi se tem težavam želeli izogniti.
 • Torras

  Torras

  Torras je odlična španska čokoladnica, ki svoje čokolade proizvaja že od leta 1890. Danes imajo široko sladko ponudbo čokoladnih izdelkov brez dodanega sladkorja. Čokolade Torras so že svetovno poznane, saj se prodajajo v kar 45 državah po celem svetu. Ljudje po celem svetu obožujejo to čokolado zaradi odličnega okusa ter njene sestave. Čokoladni izdelki Torras namreč ne vsebujejo glutena in so tudi brez dodanega sladkorja. Kot sladilo uporabljajo pri svojih izdelkih stevijo, eritritol in maltitol. V našo sladko ponudbo smo dodali različne čokoladne tablice brez dodanega sladkorja, z najrazličnejšimi dodatki, med katerimi je najbolj popularna kombinacija Bele čokolade brez sladkorja z morskimi algami in morsko črno soljo. Zagotovo vreden poizkušnje je tudi Torras čokoladno-lešnikov namaz s stevijo!
 • Vina Kunej

  Vina Kunej

  V Hiši trt, vina in čokolade izhajamo iz družinske tradicije vinogradništva in vinarstva, ki sega v konec 19. stoletja. Od takrat se je znanje o vinu nepretrgano prenašalo iz očeta na sina skozi pet generacij. Danes so na domačiji živeče še zadnje tri generacije, oziroma štiri, če štejemo še tiste najmlajše. Najizkušnejši in najstarejši, skoraj 90-letni član družine Anton Kunej še vedno aktivno spremlja dogajanje na kmetiji. Anton je ob močni podpori žene Stanislave na novo postavil temelje in zgradil veliko hišo v Brestanici, ki še vedno nudi toplo zavetje vsem družinskim članom. Še nedolgo tega je porezal sam vse vinograde in cele dneve prebil v vinogradniških opravilih. Trta je še vedno njegova velika ljubezen, saj jo je skrbno negoval praktično vse svoje življenje. Trto kot rastlino je še bolj intenzivno preučeval Antonov sin Lojze, saj se je poleg vinogradništva kot stalnice na kmetiji še bolj posvetil vzgoji trsnih sadik. Kot kmetijski inženir se je s trsničarstvom pričel ukvarjati konec 70. let prejšnjega stoletja in vse do danes. V tem času si je nabral veliko izkušenj in zelo podrobno spoznal različne sorte vinskih trt. Kot pionir je v Bizeljsko-sremiški okoliš z razmnoževanjem trsnih sadik vpeljal veliko novih sort, ki danes dajejo odlične rezultate in na ta način obogatil prej dokaj siromašen sortni izbor. Trsničarska panoga mu je omogočila, da je v začetku 21. stoletja v Brestanici zgradil povsem novo vinsko klet s kapaciteto proizvodnje 100 000 L. Pri različnih projektih, ki jih je uspešno speljal tekom kariere mu je vedno v veliko oporo stala žena Danica. Predstavnik tretje generacije je sin Aleš, živilski tehnolog, ki je v letu 2012 kmalu po vrnitvi iz študija vinarstva v Franciji prevzel kmetijo. Skupaj z ženo Emanuelo, Portugalko, tudi živilsko tehnologinjo po izobrazbi, se loteva novih izzivov. Prvi tak izziv je vinogradništvo, drugi pa čokolada. Obe dejavnosti so del trapistovske dediščine, ki je pomembno zaznamovala kraj Brestanico, nekoč Rajhenburg. Aleš si želi ob podpori družine nazaj oživeti ta del trapistovskega znanja. Prav zato so Kunejevi 2012 delno obnovili nekdanje vrhunske trapistovske lege na vinorodnem Sremiču. V letu 2013 pa smo odprli čokoladnico na gradu Rajhenburg, ki ponuja visokokovostne čokoladne izdelke narejene po navdihu trapistov. Sončni lev, zaščitni znak družine Kunej pooseblja ponos in tradicijo dragocenih izkušenj pridelovanja vinske trte in vina. V njem se skriva vse kar predstavlja Hiša trt, vina in čokolade KUNEJ. Najdemo, trto, vitice, grozdne jagode, korenine vinske trte, list vinske trte, kelih, v sredini pa veličastnega leva, ki se navdihuje po rajhenburških trapistih. Le-ti so bili pred stotimi leti motor razvoja v Brestanici, med drugim so bili tudi mojstri izdelave čokolade, vina in likerjev.
 • VIVOO

  VIVOO

  VIVOO je novejša italijanska čokoladnica, ki svoje čokoladne produkte izdeluje z veliko strastjo in ljubeznijo do prave presne ekološke čokolade. Zgodba o VIVOO čokoladi se začne v Arizoni, Amerika, na pohajkovanju po lepotah Sedone, ko je domačinka vzbudila strast v nekem italijanu, že tako ljubitelju čokolade in ekološke hrane. "Čokolada je dobra, resnično dobra za naše zdravje! Izboljša delovanje srca, vsebuje ogromno antioksidantov ter tudi magnezij in serotonin, ki spodbuja boljše počutje in občutek sreče. In to še posebaj velja za presno čokolado". Nekaj let kasneje, ko je ta radovedni italijan odprl svojo lično ekološko restavracijo v Milanu in želel najti kvalitetno, ekološko, presno temno čokolado je žal ni našel. Tako se je odločil raziskati skrivnosti izdelave čokolade, ki tudi obdrži vse zdravilne lastnosti kakava. Takrat je vzklila strast o čokoladi, ki jo je vzpodbudila ameriška domačinka nekaj let nazaj in tako se je začel razvoj VIVOO čokoladnih izdelkov. Čokoladnica VIVOO izdeluje čokoladne izdelke, ki so brez barvil, kemikalij in izdelani brez škodljivih ter nepotrebnih procesov kot je praženje, stiskanje, počasno kuhanje in dodajanje rafiniranih sladkorjev. Misija VIVOO je izdelovati pristno čokolado »hrano Bogov«, ki so jo navdihnili Azteki. Zato je čokolada VIVOO presna, ekološka, brez rafiniranega sladkorja in kemične obdelave. Vsi dodatki, ki so uporabljeni pri izdelavi VIVOO izdelkov so prav tako zavezani k enakim načelom in so vsi skrbno izbrani iz različnih kotičkov sveta, da je zagotovljen bogat okus in velika hranljivost. Čokolada VIVOO ohranja kakavove dragocene fitokemikalije, kot sta teobromin in anandamid. Te pomembne fitokemikalije tvorijo nekatere enake molekule, ki jih proizvajajo naši možgani, ko smo srečni ali zaljubljeni. Ste vedeli? VIVOO je po italijansko ŽIVETI.
 • Vroče čokolade Eraclea

  Vroče čokolade Eraclea

  Vroče čokolade Eraclea so v Sloveniji priznane že več kot 10 let. Vroče čokolade in čaji so italijanskega porekla in gre za najkvalitetnejše proizvode na trgu. Po več kot 50 let obstoja nam Eraclea Store zdaj ponuja široko paleto vročih čokolad primernih za vse uporabnike. Profesionalno postreženi proizvodi odlične kvalitete so sicer namenjeni v prvi vrsti gostincem. Seveda pa nismo pozabili tudi nate, dragi kupec. Zato sedaj s spletno prodajo posameznih vročih čokolad ter z enostavnim načinom priprave ni več razloga zakaj ne bi užival v vrhunski vroči čokoladi kar doma …
 • Vroče čokolade Rokmar

  Vroče čokolade Rokmar

  Vročo čokolado Chocomar odlikuje vrhunska kvaliteta in izdelava iz visokokakovostnih sestavin. Izbirate lahko med 21 odličnimi okusi. Za vsakega se najde pravi, z Light smo poskrbeli tudi za osebe, ki so intolerantne na laktozo ter gluten in/ali se izogibajo sladkorju. Strastnim gurmanom priporočamo Premium vročo čokolado, ki vsebuje višji delež kakavovega masla in čokolade. Drzni raziskovalci bodo zagotovo preizkusili strastno Chili vročo čokolado, nežne duše pa Rafko harmonijo kokosa, mandlja in bele čokolade. Mali nadobudneži bodo navdušeni nad pravljičnima okusoma Cherry in Blue moon. Vroča čokolada Pomaranča vas bo zazibala v božično-novoletno vzdušje, Jagoda pa pričarala romantična čustva. V pestri ponudbi so tudi ostale temne, mlečne, bele vroče čokolade in mlečne s sadnim pridihom. Vroče čokolade so pakirane v praktične vrečke za eno skodelico slastnega toplega napitka. Privoščite si sladko razvajanje z vročo čokolado Chocomar, ki je izdelana v Sloveniji.