Rustika - Fondi velik (set)

  Cena 39,00 € 39 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Veliki fondi set je ročno izdelan iz vrhunske čokolade in obogaten z raznovrstnimi okusnimi dodatki, ki se odlično prilegajo vsem vrstam čokolade. Prihaja izpod okrilja priznane čokoladnice Rustika. Je izjemno enostaven za uporabo in zanj potrebujete le 3 minute.

  * Priložene so tudi lesene palčke s katerimi lahko hitro pojeste kakšen grižljaj predno te poslastice v družbi prijateljev zmanjka!

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 39 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 39 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,39 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rustika - Fondi velik (set)

  Čokoladni veliki fondue set (800 g) je izvrstno unikatno darilo primerno za več oseb in namenjeno za vse priložnosti druženj in obdarovanj. Darilni set vsebuje 4 posodice z različnimi čokoladami in 4 posodice z različnimi okusnimi dodatki, ki jih pomakate v čokolado. Privoščite vam in vašim najbljižjim le najboljše in najslajše!

  Veliki set fondue vsebuje: Temna čokolada (100 g), Temna čokolada s pomarančo (100 g), Mlečna čokolada (100 g), Bela čokolada (100 g), Kandirane limone in pomarančne lupine (120 g), Kremino iz mandljev in lešnikov (120 g), Masleni piškoti (100 g), Florentinci (40 g), Meringe (20 g).

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilni set vsebuje 4 posodice s čokolado in 4 posodice z dodatki za pomakanje v čokolado
  • Vedno sveže pripravljeno
  • Odlična ideja za darilo
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, rustika, čokoladnica rustika, čokoladno darilo, darilo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več