Rustika - Čokoladni nogometni čevelj

  Cena 6,90 € 6.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Nogometaši pozor! Sedaj na čokoladno-nogometni sceni tudi čokoladna kopačka! Idealna za vse nogometne navdušence in tudi naše najmlajše, ki to še postajajo. Nogometni čevelj je izdelan iz fine temne čokolade in okrašen s kremasto mlečno čokolado. Čokoladna kopačka je primerna tudi kot dekoracija slaščic in tort za naše najmlajše.

  * Neto količina: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 6 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 6 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,06 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rustika - Čokoladni nogometni čevelj

  Slovenska priznana čokoladnica Rustika se ponaša s pestro in unikatno ponudbo čokoladnih izdelkov, primernih tako za najmlajše kot tudi starejše. Ročno izdelujejo vse od čokoladnih tablic, pralinejev, piškotov do simpatičnih 3D tematskih čokoladnih figuric. V svojo ponudbo so dodali tudi čokoladno kopačko!

  Čokoladni nogometni čevelj (100 g) je kot nalašč za sladkosnede ljubitelje čokolade, nogometa in športa. Izdelana je iz fine, grenke temne čokolade, ki je pristnega kakavovega okusa. Dodana je tudi kremasta mlečna čokolada za pristnejši izgled. Presenetite svoje najdražje z vrhunsko čokolado in simpatičnim izgledom.

  VIDEO - Rustika

  Čokoladnica Rustika

  Čokoladnica Rustika je priznana slovenska čokoladnica, ki izdeluje različne čokoladne izdelke vrhunske kakovosti. Sladka darila "prvega razreda" so namenjena za darilo za vse priložnosti ter za vsakogar, ki želi uživati v kvalitetni čokoladi.

  Vsi izdelki so izdelani iz le najboljših in svežih sestavin, uporabljena pa je zgolj najboljša čokolada. Vsak produkt je pripravljen ročno, z znanjem najboljših čokoladnih mojstrov. Piko na i pa vsem izdelkom iz čokoladnice Rustika doda tudi izredno dovršena darilna embalaža, ki naredi vsak čokoladni izdelek še privlačnejši.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je ročno narejen iz kakovostne čokolade in svežih sestavin
  • Iz čokolade izdelana 3D figurica
  • Vedno sveže pripravljeno
  • Unikatno darilo
  • Čokoladna figurica je izdelana iz temne in mlečne čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, rustika, čokoladna figurica, čokoladna figura, čokoladna kopačka, čokoladni nogometni čevelj, kopačka iz čokolade, nogometni čevelj iz čokolade
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več