Medeno zlato - Gozdni paket

  Cena 79,90 € 79.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Darilni paket Medeno zlato oziroma Mellitus Aurum je ekskluziven izdelek primeren kot poslovno darilo ali kot darilo za posebne priložnosti, v katerem se odlično dopolnjuje kombinacija naravnega medu, temne čokolade, gozdnih sadežev in 23 karatnega zlata, ki je bil skozi celotno zgodovino visoko cenjen.

  * Neto količina čokolade: 100 g. Neto količina medu: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 79 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 79 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,79 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Medeno zlato - Gozdni paket

  Paket vsebuje kozarec skrbno izbranega gozdnega medu, nabranega v nedotaknjenih kotičkih narave Savinjske doline v kombinaciji z dodatkom čistega, 23 karatnega zlata, ki še dodatno poveča unikatnost in prestižnost izdelka in pa temno čokolado, ki je plod slovenskih mojstrov, s posipom gozdnih sadežev ter zlatih lističev.

  Gre za kombinacijo, ki pri uživanju izzove pravo eksplozijo okusov. Rahlo grenak okus gozdnega meda in temne čokolade se čudovito dopolnjuje z osvežilnim okusom gozdnih sadežev. Zaradi visoke vsebnosti mineralov v sestavinah tega izdelka, je izjemno priporočljiv za povečevanje hemoglobina ter krepitev srca in ožilja.

  Blagovna znamka

  V podjetju PIP se ukvarjamo s proizvodnjo in trženjem darilnih izdelkov kolekcije MELLITUS AURUM - MEDENO ZLATO. Gre za unikatne izdelke višjega cenovnega razreda, primerne predvsem za poslovna darila ali pa priložnosti, ko želimo svoje najdražje presenetiti z nečim posebnim in jim tako pokazati, da nam resnično pomenijo največ.

  Namen razvoja kolekcije je bil v enem izdelku združiti sestavine, ki so skozi celotno zgodovino zasedale prav posebno mesto na lestvici človekovih materialnih potreb. Čokolada, med in zlato se odlično spajajo v celoto, skrbno zapakirano v embalaži, katera ji doda pridih pomembnosti in estetske dovršenosti.

  Izdelki niso le prestižni in estetsko privlačni ampak nam sestavine, spojene v dobro premišljenih kombinacijah, ob vsakem zaužitju pričarajo pravo eksplozijo okusov.

  Sestavine:

  Temna čokolada - 70%, gozdni sadeži, gozdni med, 23-karatno jedilno zlato

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Tablica temne čokolade je posuta z lističi pravega užitnega zlata in gozdnimi sadeži
  • Darilna škatlica vsebuje vrhunski gozdni med z zlatimi delci in temno čokoladno tablico
  • Izvirno in unikatno darilo
  • Primerno za različne priložnosti obdarovanj
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, temna čokolada, medeno zlato, zlato, čokolada z zlatom, zlati lističi, zlato na čokoladi, čoladnica, proizvodnja, temna čokolada z zlatimi lističi
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več