Lucifer Chocolate - Poročno čokoladno pismo

  Cena 4,00 € 4 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Polepšajta vajin čudovit poročni dan in posladkajta svoje bližnje s Poročnim čokoladnim pismom z vajinimi imeni. Bela, mlečna ali temna čokoladna tablica, izdelana iz kakovostnih in svežih sestavin, je zavita v simpatično belo embalažo z ljubkim potiskom rožic v podobi srčka in z možnostjo dodatka vajinih imen.

  * Neto količina: 100 g. Minimalno naročilo: 50 kosov.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lucifer Chocolate - Poročno čokoladno pismo

  Slovenska čokoladnica Lucifer Chocolate je za edinstvene čokoladne užitke pripravila tudi simpatično poročno kolekcijo unikatnih čokoladnih izdelkov, izdelanih z občutkom za odličnost in kakovost.

  Poročno čokoladno pismo vsebuje 100 g čokoladno tablico iz temne, bele ali mlečne kakovostne čokolade, ki je izdelana iz vrhunskega kakava in svežih sestavin. Omamna tablica čokolade je odeta v lično belo pismo s potiskom rožic, oblikovanih v srce. Lično sta dodani tudi vajini imeni in za zaključen videz tudi rdeča pentlja. 

  * Čokoladno pismo lahko grafično popolnoma prilagodimo vašim željam. Sporočite nam svoje želje in pomagali vam jih bomo uresničiti!

  Minimalna količina za naročilo Poročnega čokoladnega pisma s personaliziranim potiskom imen je 50 kosov. Za dodatna vprašanja ali želje nas lahko pokličete na 070 222 555 ali nam pišete na info@mojacokolada.si

  VIDEO - Čokolada Lucifer Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Pismo je narejeno ročno iz kakovostne čokolade in svežih sestavin
  • Izvirno darilce za bližnje na vajini poroki
  • Unikatno pismo s potiskom srčka in simpatično pentljo
  • Vključuje možnost potiska vajinih imen
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, čokoladnica, lucifer, poroka, čokolada za poroko, čokoladno pismo, poročna darila, poročno čokoladno pismo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več