Passero - Domače vino Traminec (polsladko)

  Cena 12,00 € 12 EUR

  Kupi 2 in prihrani 20%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Passero Traminec izžareva sončno rumeno barvo. Njegov vonj spominja na vrtnice v jutranji rosi, ki jih prebuja igrivo sonce. Jutranja svežina se ponovi tudi v okusu. Vino je polsladko in vas bo navdušil s svojim prijetno sladkim svežim okusom. Za slajša večerna druženja v krogu družine in prijateljev.

  * Neto količina: 0,75 l.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 12 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 12 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,12 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero - Domače vino Traminec (polsladko)

  Čokoladnica in vinotoč Passero prihajata iz Prekmurja, kjer zaradi ugodnega panonskega podnebja pridelujejo odlična vina in odlične domače dobrote iz le najboljših sestavin iz tamkajšnjih krajev. Vina se odlikujejo po rumenkasto-zeleni barvi, prepoznavni aromi in značilni svežini ter harmoniji.

  Vinogradi Passero se nahajajo na južnem pobočju krajinskega parka Goričko, kjer sonce najprej obsije Slovenijo. S terase vinotoča pa je mogoče vdihniti tako rekoč celotno Prekmurje.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti
  • Najboljše domače sestavine
  • 100% slovensko
  • Vino je rumenkaste barve in harmoničnega okusa
  Ključne besede: passero, traminec, vino passero, belo, polsladko vino, polsladko, vino traminec, belo vino traminec, passero traminec
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več