Paleta senčil, I heart chocolate

  Cena 11,50 € 11.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Slastna paletka senčk za oči, vsebuje tople "čokoladne" odtenke barv, primerne tako za dnevni kot večerni makeup. Paletka v sebi skriva mat in svetleče senčke, ki spominjajo na barve mlečne in temne čokolade. Dodajte svojemu videzu pridih sladke čokolade in se v svoji koži počutite še boljše in slajše!

  * Neto količina: 22 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 11 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 11 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,11 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Paleta senčil, I heart chocolate

  Privoščite si popoln čokoladni makeup!Paletka senčil za oči Death by Chocolate je super set mat in svetlečih senčil v toplih čokoladnih odtenkih, ki spominjajo na mlečno in temno čokolado. Senčke so primerne za kreativno ustvarjanje, namenjeno tako za dnevni kot večerni makeup.

  Čudovita škatlica, ki spominja na topljenje čokolade poskrbi, da je paletka čudovita tudi za darilo. Podarite jo svoji najboljši prijateljici, sestri ali mami, zraven pa ne pozabite na tablico prave čokolade. 

  Osvežite svoj videz s čokoladnimi odtenki in si privoščite čokoladen make up ter bodite unikatne! Ne pozabite: življenje je sladko kot tablica čokolade!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za vse ljubitelje čokolade
  • Darilna embalaža
  • Primerno za dnevni in večerni makeup!
  • Simpatično darilo
  • Privoščite si razvajanje s čokoladno kozmetiko
  Ključne besede: paleta senčil, senčila, senčke za oči, čokoladno senčilo, čokoladni odtenki, paleta senčil chocolate, čokoladna paletka, make up, čokoladni make up, i heart chocolate, rjavi odtenki senčil
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več