Mnogocvetna vrtnica, roza (umetna)

  Cena 5,50 € 5.5 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Za naše mame, žene, sestre, babice in nasploh vse ljubiteljice rož, bo ta šopek simpatičnih vrtnic kot nalašč. Čudovite roza vrtnice so umetne, a izjemno lepega pristnega videza. Četudi šopek ne diši po cvetju, pa jo bo zapeljal z ljubkim videzom.

  Čokolada in šopek vrtnic sta naravnost čudovita kombinacija za darilo s katerim ne gre zgrešiti!

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Mnogocvetna vrtnica, roza (umetna)

  Vrtnica, kot ena izmed kraljic rož širom sveta, v sebi nosi simbolični pomen. Vrtnice v rožnatih odtenkih odsevajo nežnost in milino. Če med sabo kombiniramo vrtnice različnih barv, lahko s tem ljubljeni osebi sporočimo marsikaj, kar skozi barve cvetov.  

  Mnogocvetna vrtnica v rozni barvi je odlično darilo za vse ljubitelje narave in cvetov ali pa kar darilo zase. Podarite jo ljubljeni osebi in ji izkažite svojo naslonjenost skozi šopek rož, ki v tem primeru ne bodo nikoli izcvetele, saj so umetne. Izredno lepo izdelane umetne rože lahko naklonite tudi sebi in s tem polepšate in okrasite prostore vašega doma. 

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Primerno za vse ljubiteljice cvetja
  • Šopek vsebuje simpatične umetne vrtnice
  • Vrtnica je roza barve
  • Simpatičen dodatek k darilu
  Ključne besede: darilo, umetno cvetje, umetne rože, umetni šopek, umetne vrtnice, vrtnice, darilni šopek, šopek vrtnic, roza vrtnica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več