Rajska Ptica - Čokoladna formula

  Cena 19,90 € 19.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladna formula je izvirno darilo za vse ljubitelje motorjev, avtomobilov, formul in dirkanja nasploh. Za vse tiste, ki ljubijo hitrost in uživajo v dobri čokoladi. Izjemno kvalitetna temna čokolada in lična embalaža tvorita zaokroženo celoto.

  Zbudite otroka v sebi in si privoščite sladko čokoladno dirko!

  * Neto količina: 290 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 19 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 19 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,19 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Čokoladna formula

  Čokoladnica Rajska ptica je slovenska čokoladnica, ki čokoholikom ponuja pestro izbiro zabavnih, unikatnih in ročno izdelanih čokoladnih izdelkov. V kategoriji posebnosti se nahaja tudi čokoladna formula, ki izgleda popolnoma tako, kot prava!

  Čokoladna formula je kreativno in izvirno darilo. Preprosto in simpatično darilce, ki ga lahko podarite vsakemu moškemu. Zabavno in unikatno darilo za vsako priložnost.

  * Ker je izdelek zelo lomljiv priporočamo, da ob nakupu izberete "osebni prevzem" ter ga pridete iskat k nam osebno, v čokoladno poslovalnico MojaČokolada.si (Vodnikova 187, 1000 Ljubljana).

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za otroke
  • Unikatno darilo za vse priložnosti
  • Najboljše sestavine
  • Ročno izdelano
  • Posebno darilno pakiranje
  Ključne besede: čokolada, rajska ptica, čokoladnica rajska ptica, čokoladna formula, formula
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več