Passero darilni paket sladke višnje

  Cena 22,90 € 22.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lični darilni paket sladke višnje iz podeželske čokoladnice Passero je eden izmed najbolje prodajanih 100% slovenskih izdelkov. Kot pravijo tudi sami pri prekmurski čokoladnici: "Nas tradicija navdihuje in verjamemo, da se z njo sladkosti Prekmurja ne končajo, temveč znova začenjajo."

  Darilni paket vključuje steklenico višnjevca (0,5l) in čokoladno tablico s temno čokolado in orehi (55 g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 22 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 22 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,22 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero darilni paket sladke višnje

  Podeželska čokoladnica Passero je tradicionalne okuse svoje domačije vključila v čokoladno pripoved in tako  združila domači višnjevec in čokoladno tablico s temno čokolado in orehi. Pravo pristno domače razvajanje za vaše brbončice.

  Čokoladna tablica z orehi je izdelana iz fine temne čokolade, ki vsebuje vsaj 70% kakavovih delov. Posuta je z le izbranimi najboljšimi jedrci orehov. S preprosto tablico čokolade ustvarjeno po dnevnem navdihu naredimo navaden dan nekoliko prazničen. Esenca višnjevca pa postreže našim čutom, zdrami duha in nas za korak približa sočloveku.

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Elegantna darilna embalaža
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  • Primerno tudi za poslovno darilo
  • Iz 70% temne čokolade
  Ključne besede: temna čokolada, passero, čokoladnica passero, prekmurska čokolada, prekmurske čokolade, višnje, višnje s čokolado, čokoladne višnje, čokolada z orehi, oreh
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več