Passero darilni paket sončni traminec

  Cena 24,90 € 24.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lični darilni paket sončni traminec iz čokoladnice Passero je eden izmed najbolje prodajanih 100% slovenskih izdelkov. Kot pravijo tudi sami pri prekmurski čokoladnici: "Nas tradicija navdihuje in verjamemo, da se z njo sladkosti Prekmurja ne končajo, temveč znova začenjajo."

  Darilni paket vključuje steklenico traminca (0,75 l) in škatlico petih čokoladnih pralin s tramincem (55 g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 24 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 24 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,24 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero darilni paket sončni traminec

  Podeželska čokoladnica Passero je tradicionalne okuse svoje domačije vključila v čokoladno pripoved in tako  združila domače vino Traminec in pralineje s tramincem. Pravo pristno domače razvajanje za vaše brbončice.

  Škatlica Čokoladnih pralin s tramincem vsebuje 5 vrhunskih čokoladnih pralin, oblitih s temno čokolado, ki vsebuje vsaj 70% kakavovih delov. Praline so polnjene s finim polnilom iz sončnega traminca z dodatkom grozdnih jagod. Vino Traminec pa izžareva sončno rumeno barvo. Njegov vonj spominja na vrtnice v jutranji rosi, ki jih prebuja igrivo sonce. Zasledimo lahko tudi nežno medeno noto.

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Elegantna darilna embalaža
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  • Primerno tudi za poslovno darilo
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: temna čokolada, praline, passero, čokoladnica passero, prekmurska čokolada, prekmurske čokolade, traminec, traminec s čokolado, praline s tramincem, čokoladni traminec
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več