Passero darilni paket Jurkino presenečenje

  Cena 15,90 € 15.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lični darilni paket jurkino presenečenje iz podeželske čokoladnice Passero je eden izmed najbolje prodajanih 100% slovenskih izdelkov. Kot pravijo tudi sami pri prekmurski čokoladnici: "Nas tradicija navdihuje in verjamemo, da se z njo sladkosti Prekmurja ne končajo, temveč znova začenjajo."

  Darilni paket vključuje jurkin sok (1l) in šktalico petih čokoladnih pralin z jurko (55 g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 15 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 15 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,15 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero darilni paket Jurkino presenečenje

  Podeželska čokoladnica Passero je tradicionalne okuse svoje domačije vključila v čokoladno pripoved in tako  združila domači jutrkin sok in pralineje z jurko. Pravo pristno domače razvajanje za vaše brbončice.

  Škatlica Čokoladnih pralin z jurko vsebuje 5 vrhunskih čokoladnih pralin, oblitih s temno čokolado, ki vsebuje vsaj 70% kakavovih delov. Praline so polnjene s finim sadnim polnilom, z okusom po grozdnih jagodah Prekmurske jurke. Jurkin sok pa je povsem naravni sok, kateremu ni nič odvzeto in nič dodano - gre za čisto življenjsko moč sezonskega sadja.

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Elegantna darilna embalaža
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  • Primerno tudi za poslovno darilo
  • Iz kakovostnih sestavin
  Ključne besede: temna čokolada, praline, pralineji, passero, čokoladnica passero, prekmurska čokolada, prekmurske čokolade, jurka, jurkino presenečenje, jurka s čokolado, praline z jurko
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več