Passero darilni paket bučne radosti

  Cena 25,90 € 25.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Lični darilni paket bučne radosti iz podeželske čokoladnice Passero je eden izmed najbolje prodajanih 100% slovenskih izdelkov. Kot pravijo tudi sami pri prekmurski čokoladnici: "Nas tradicija navdihuje in verjamemo, da se z njo sladkosti Prekmurja ne končajo, temveč znova začenjajo."

  Darilni paket vključuje bučno olje (0,5l) in škatlico petih čokoladnih pralin z bučnim oljem (55 g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 25 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 25 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,25 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero darilni paket bučne radosti

  Podeželska čokoladnica Passero je tradicionalne okuse svoje domačije vključila v čokoladno pripoved in tako  združila domače bučno olje in pralineje z bučnim oljem. Pravo pristno domače razvajanje za vaše brbončice.

  Škatlica čokoladnih pralin z bučnim oljem vsebuje 5 vrhunskih čokoladnih pralin, oblitih s temno čokolado, ki vsebuje vsaj 70% kakavovih delov. Praline so polnjene s finim bučnim polnilom. Domače prekmursko bučno olje pa je izredno kakovostno bučno olje domače pridelave, ki diši po Prekmurju in s svojo prijetno aromo značilno zaokroži marsikatero domačo jed. V sproščeni sodobni kuhinji preseneča v svežih in igrivih kombinacijah.

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Elegantna darilna embalaža
  • Ročno izdelano
  • 100% slovensko
  • Primerno tudi za poslovna darila
  • Iz skrbno izbranih kakovostnih sestavin
  Ključne besede: temna čokolada, praline, pralineji, passero, čokoladnica passero, prekmurska čokolada, prekmurske čokolade, čokolada z bučnimi semeni, bučna čokolada, praline z bučnim oljem
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več